Rendőrök elismerése nemzeti ünnepünkön

Csepel.hu

tbe_8462

A csepeli önkormányzat pénzjutalomban részesítette a csepeli rendőrkapitányság hét munkatársát nemzeti ünnepünk, az 1956-os forradalom és szabadságharc alkalmából a polgármesteri hivatalban október 21-én. Az elismeréseket Borbély Lénárd polgármester adta át Cozma László főtörzsőrmesternek, Czibula Edina őrnagynak, Havaj Tamás hadnagynak, Kovács Viktória őrmesternek, Tumik Sándor zászlósnak, Veress Miklós főtörzszászlósnak és Paládi-Zákány Mária közalkalmazottnak. Az ünnepségen megjelent Morovik Attila alpolgármester és Szilágyi Sándor alezredes, a csepeli rendőrkapitányság megbízott vezetője.

Borbély Lénárd röviden köszöntötte a csepeli rendőrkapitányság munkatársait, majd elmondta: az önkormányzat erkölcsi elismerését fejezi ki a pénzjutalommal. Az önkormányzat és a csepeli rendőrkapitányság között hosszú ideje jó, sőt egyre jobb kapcsolat van. A kerület közbiztonsága a legjobbak között van a fővárosban. Az a törekvés, hogy Csepel még biztonságosabb és élhetőbb legyen.

Kovács Viktória őrmester, az egyik jutalmazott így nyilatkozott: „Jólesik az elismerés, mert ezzel a munkánkat értékelik nagyra. Járőrként dolgozom a kerületben, főként a Sétáló utcában és környékén teljesítek szolgálatot. Korábban kérték a lakók, hogy jó lenne, ha ezen a részen gyakrabban látnának rendőröket. A folyamatos rendőri jelenléttel nyugodtabb, békésebb lett a környék.”

Veress Miklós főtörzszászlós ezt mondta: „A jutalmazás a munkánk látható elismerése, mert elégedettek azzal a teljesítménnyel, amit nyújtunk a polgárok érdekében. Huszonöt éve dolgozom a csepeli kapitányságon, jelenleg járőrparancsnoki beosztásban teljesítek szolgálatot. Ha kell, kint vagyok az utcán vagy üldözöm a betörőket. Más kerületekhez képest Csepel közbiztonsága jobb. Noha nemritkán stresszes a munkánk, tudom, hogy az embereknek segítünk. Sikerélmény a bűnözők elfogása, a közbiztonság fenntartása.”

cs. a.

Galériánkat megtekintheti IDE kattintva.

Egy hozzászólás “Rendőrök elismerése nemzeti ünnepünkön” bejegyzésre

  1. Letiltatni szerint:

    adjátok ki tinesz mihályt!

Itt lehet hozzászólni !