80 milliós örökséget vert el Jimmy fia

Blikk, Csepel.info

9_o_zambo_krisztian-3-KO

A Király halála után mesés vagyonát özvegye és három gyermeke örökölte. Krisztián azonban gyorsan eltapsolta a nyolcvanmilliós örökségét.

Zámbó Jimmy halála után is igazi rekorder: hazánkban az elhunyt hírességek között ő az egyik, aki után a legtöbb jogdíj jár. Az énekes hatalmas vagyont is hagyott maga után, amelynek nagyságáról egészen idáig csak találgatni lehetett, de Tihamér tiszta vizet öntött a pohárba, miután Krisztián az Aktív kamerája előtt azt mondta, nyolcvanmilliós vagyont örökölt édesapjától.

– Az örökségből a jogdíjak, az ingóságok, amiket én kaptam, az ilyen nyolcvanmillió forint körüli összeget ér el – árulta el Krisztián a megdöbbentő összeget a riportban és minden jel arra utal, hogy már nemigen maradt semmi. Már három évvel ezelőtt is arról panaszkodott, hogy úszik az adósságokban. Az X-Faktorban való szereplése után még egy életrajzi könyvvel is pró­bált bevételhez jutni, de a siker el­maradt.

– Nemcsak egy autót vett el tőlem a bank, végrehajtás is van a házamon. Hat-hét éve vettem fel svájcifrank-alapú hitelt a családi házunkra, ahol az édesanyámmal éltünk. Talán a legrosszabbkor, hiszen a válság kirobbanása után egy év alatt a törlesztőm száznyolc­ezerről kétszáztízre nőtt, azóta meg már lassan inkább megtriplázódott – panaszolta 2013-ban a Frizbiben Krisztián, akinek édesapja 2001-ben hunyt el, ez pedig azt jelentheti, hogy mesés örökségét öt év alatt elveszítette. Szerettük volna megkérdezni tőle, hogyan úszott el a vagyona, de nem tudtuk őt elérni. Jimmy testvére, Tihamér viszont készséggel nyilatkozott a Borsnak. Szerinte természetesen az egész család tisztában van azzal, hogy Krisztián mennyi pénzt kapott, ezért arra a kérdésre, hogy tudott-e az énekes nyolcvanmilliós örökségéről, határozottan felelt.

– Persze! Úgy volt, hogy az örökség felét az özvegy kapta, a másik felét pedig a három gyermek. Így ki lehet számolni, hogy volt – mondta Tihamér. Eszerint a fiúk 80-80, az özvegy pedig 240 millió forintot örökölt. Zámbó Jimmy tehát majd félmilliárdot hagyott a szeretteire. Vajon ilyen komoly örökség után Krisztián miért él hosszú ideje albérletben? – kérdeztük Tihamér nagybácsit, s ő világossá tette.

– Hát bolond! A habzsi-dőzsi, ugye! – magyarázta.

blikk

Itt lehet hozzászólni !