Csepeli rablót keresnek!

Csepel.info, Mr.Gabee, POLICE

A rendőrség keresi azt a nőt, aki egy utas kezéből kitépte a mobiltelefonját. A Budapesti Rendőr-főkapitányság XXI. kerületi Rendőrkapitánysága 01210-2653/2016. bűnügyi számon eljárást indított rablás bűntett elkövetésének gyanúja miatt ismeretlen tettes ellen.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint egy ismeretlen nő 2016. október 14-én 14 óra 10 perc és 14 óra 15 perc között a Csepelen közlekedő 36-os autóbuszon kitépte az egyik utas kezéből a mobiltelefonját, majd a következő megállóban, a Budapest XXI., Szabadság utcában leszállt a járműről. Amikor a sértett követte és visszakövetelte tőle a készüléket, a földre lökte őt, majd elindult a Tejút utca felé. Miután a sértett felállt a földről, az elkövető után ment és újra visszakövetelte a mobiltelefonját. Az ismeretlen nő megfenyegette a sértettet, majd a haját megragadta és több alkalommal megrángatta, végül ismeretlen helyre távozott a készülékkel.
Az elkövető 20-25 év körüli, körülbelül 160-165 centiméter magas, erős testalkatú nő. Haja középhosszú, barna színű. A bűncselekmény elkövetésekor zöld melegítőfelsőt, rózsaszín felsőt és szürke nadrágot viselt.

7 hozzászólás “Csepeli rablót keresnek!” bejegyzésre

  1. strici szerint:

    Nem keresik, megvan

  2. fghfjhgkjhk szerint:

    Ez csepeli szutyok. De kit vert el, a képen kitakart csávót??? 🙂

  3. Pm szerint:

    A csávóval és egy másik nővel volt. Azok lehet, nem is tudtak róla, hogy a csaj az egy megálló alatt improvizatíve kapta ki a kislány kezéből a mobilt leszálláskor. A kislány utána futott, őt lökte földre, majd odébb megtépte és szájbaverte. A kislány ezután hagyta elmenni.

  4. Kornél72 szerint:

    Jó, hogy be vannak kamerázva a buszok. Minden buszba kamerát!

  5. Tsepeli szerint:

    Így jár aki büdös cigányokkal barátkozik. Cigánnyá válik. Majd kap a sitten bajszos száz kilós cigány barátnőt.

  6. potyek szerint:

    gondolom fél óra múlva kint volt és azóta is éli világát…

  7. […] Korábban beszámoltunk róla, hogy 2016. október 14-én 14 óra 10 perc és 14 óra 15 perc között a Csepelen közlekedő 36-os autóbuszon kitépte az egyik utas kezéből a mobiltelefonját, majd a következő megállóban, a Budapest XXI., Szabadság utcában leszállt a járműről. […]

Itt lehet hozzászólni !