Hibás utcanév táblát talált a Jarokelo.hu

Jarokelo.hu, Mr.Gabee

nevtelen

A járókelő olvasója készítette a fenti képet, melyen elmondása szerint a nevezett terület nem Csepel-Erdőalja, hanem Csepel-Csillagtelep.

Elmondása szerint hasonló található még a Szent László úti lakótelepen is a 159-es busz végállomásánál – pedig az sem Erdőalja, hanem Erdősor -, és a Kossuth Lajos utca 144-152 szám alatti társasház utcanévtáblájánál is Erdősort sikerült kiírni, miközben az még éppen Csillagtelep, hiszen a Völgy utcától délre helyezkedik el, nem pedig északra. Utóbbi kettőről nem volt még alkalmam képet készíteni, de a Kossuth Lajos utcai hibás tábla a google nem éppen aktuálisnak mondható 2011-es utcaképén is látható, eszerint ez utóbbi már 5 éve úgy van kint, hibásan. Kérem, javítsák a hibákat!

3 hozzászólás “Hibás utcanév táblát talált a Jarokelo.hu” bejegyzésre

  1. fghfjhgkjhk szerint:

    Vélhetően nem a BKK táblázza ki a kerületeket, ennek tükrében ezzel a cikkel saját magát járatta le az Önkormányzat!
    🙂 😀 😛

  2. ne okoskodj szerint:

    lehet valaha úgy volt, de ma már az itteniek az akácfa, kölcsey, szabadság, temető, rákóczi közötti részt hívják csak csillagtelepnek. az erdősor-völgy utca közötti rész nem csillagtelep, senki nem hívja annak.

  3. hulyeEvagy szerint:

    ne okoskodj:

    most komolyan azon pattogsz, meddig terjed csillagtelep hivatalosan? faj, ha az a terulet is az? nyugtalan ejszakakat okoz? milyen hulyek vannak, komolyan. szerintem menjél gyorsan, es firkáld at a tablakat, mert neked az ugy nem tetszik. te faszkalap.

Itt lehet hozzászólni !