Futsal: Elmaradt a bravúr, a TFSE ellen javíthatunk

Csepel Futsal Sajtó

Az NB II Nyugati csoportjában szereplő Pizza King Csep-Gól FC futsalcsapata lejátszotta harmadik bajnoki találkozóját október 3-án este a Soroksári Sportcsarnokban. A szép számú nézősereg előtt megtartott találkozón a bivalyerős BME Futsal csapat 6:3 arányban diadalmaskodott, így megtörte veretlenségi sorozatunkat.

Az alábbiakban a Pizza King Csepel Futsal sajtóközleményét olvashatják:

Elmaradt a bravúr, a TFSE ellen javíthatunk

Csepel NB II-es futsal csapata a Pizza King Csep-Gól FC hétfőn este lejátszotta szezonbeli harmadik bajnoki mérkőzését. Szabó Zoltán együttese ezúttal a jóval rutinosabb BME Futsal ellen játszott és maradt alul 3:6 arányban.

A Soroksári Sportcsarnokba ezúttal is közel 100 néző látogatott ki, hogy a 20:40-kor kezdődő találkozón biztassa kedvenceit. A csepeliek a Varga Csaba–Viza Krisztián, Pirik Tamás, Németh Gábor, Nagy Tibor ötössel vágtak neki a találkozónak, soraikban a rutinos Csepel FC-s labdarúgó Németh Gáborral, aki első alkalommal mutatkozott be a kispályás együttesben.

A vendégek viszonylag hamar kétgólos előnyre tettek szert Szigeti és Csernai révén, amire Rácz Botond válaszolt a 17. minutumban. Nem sok idő múlt el, amikor ismét rezgett Varga Csaba hálója, ekkor Oláh volt eredményes. Szabó Zoltán folyamatos cserékkel is próbálta frissíteni csapatát, szóhoz jutott még Solti Attila, Gáspár Roland, Mida Sándor, Urbán Gábor, Bata Zoltán, Tőkés Norbert, Vági Roland és Rácz Botond is.

A második játékrész elején Dudás növelte a vendégek előnyét, de pár percre rá Rácz Botond újra csökkenteni tudta a különbséget. Az utolsó tíz percben aztán Dudás és Fodor vendégrészről, míg tőlünk Pirik talált a kapuba, (Urbán Gábort pedig kiállította Borbás Bottyán játékvezető) ezzel alakult ki a 3:6-os végeredmény.

Szabó Zoltán legénysége a korábbiakhoz képest kicsit haloványabb teljesítményt nyújtott ezen az estén, de aggodalomra persze semmi ok, hiszen a remek alkalom kínálkozik a javításra október 10-én hétfőn a TFSE ellen, amelyre ugyancsak „hazai” környezetben a Soroksári Sportcsarnokban kerül sor 20:40-es kezdéssel
A találkozóra ismét minden Csepel szimpatizánst hívunk és várunk, mert csak velük együtt lehet teljes a reménybeli siker!

Hajrá csepeli futsal, Hajrá szigetország, Hajrá csepeli sport!

A cikk és a fotó forrásmegjelöléssel szabadon terjeszthető, felhasználható.

Csepel Futsal Sajtó

Itt lehet hozzászólni !