Csoda tör­tént Jimmy csa­lád­já­ban, az orvosok is tanácstalanok

Ripost

Anna néni

Anna né­ni­ről az utóbbi hó­na­pok­ban sorra ag­gasztó hírek ér­kez­tek, ren­ge­teg­szer ke­rült kór­házba. De ennek most vége. A ki­lenc­ven éves asszony job­ban van, mint évek óta bár­mi­kor.

Zámbó Jimmy idős édesanyja majd negyven éve él pacemakerrel és számos életmentő műtétet hajtottak végre rajta az utóbbi években. Néhány hónapja éppen a -nak mesélt a család arról, hogy egyre kilátástalanabb a helyzet és Anna néni már 24 órás felügyeletet igényel.Ezzel szemben Zámbó Marietta most boldogan árulta el az új fejleményeket.

„Csoda, ami történik, ez nem is vitás! A Jóisten meghallgatta imáinkat és visszaadta nekünk az édesanyánkat.”

Gyakorlatilag újra önellátó lett és aktívan tölti a napjait.

Az orvosai is csak csodálkoznak ezen a nem várt javuláson.

Szemüveg nélkül olvas, és sokat nézi a tévét. Különösen szereti a Star Academyt, ahová az ő engedélyével vittük be Jimmyke aranyláncát, hogy azzal is segítsük az egyik tehetséget, aki a testvérünk dalát adta elő – meséli boldogan Zámbó Marietta, aki annak örül a legjobban, hogy Anna néninél újra nagy élet van.

“Rendszeresen jönnek a barátnői, akikkel sokat anekdotáznak és nevetnek. Nagyon jó hallani, hogy újra vidámság költözött a lakása falai közé. Rengeteget telefonál Jimmy rajongóival, akik rendszeresen érdeklődnek a hogyléte felől. Ráadásul gyakran látogatják őt a legkisebb unokái Lizike és Ádámka, aminek különösen örül. Anyu érzi az őt körülvevő szeretetet, ami erőt adott neki a felépüléshez”

– árulja el a legidősebb Zámbó testvér, aki biztos benne, hogy Anna néni ott lesz a soron következő Jimmy gálán is, hogy együtt emlékezzen fiára a rajongókkal.

Forrás: Ripost

Itt lehet hozzászólni !