Legyen a Csepel.info olvasó-riportere!

Csepel.info, Mr.Gabee

Látott valami érdekeset, meghökkentőt? Balesetet, torlódást, vagy egyéb esetet? Akkor küldje el nekünk, hogy mások is megnézhessék és tudomást szerezzenek róla!

A felvételeket a Csepel.info@gmail.com e-mail üzenetben várjuk. Fontos, hogy csak olyan fotókat tudunk közzétenni, amelyeket mostanában készültek! Továbbá szeretnénk a kép mellé néhány sort is kérni arról, hogy hol és mikor készült a felvétel, valamint azt, hogy kit, vagy mit ábrázol.

5 hozzászólás “Legyen a Csepel.info olvasó-riportere!” bejegyzésre

  1. Surci szerint:

    Mennyi a penz Rozsa ur??? (Galvolgyi utan)😄

  2. Mr.Gabee szerint:

    20 Ft:)

  3. kerdezo szerint:

    Kellene bírni a kritikát ❗ :mrgreen:
    Ha leírjuk/leírom, hogy magyartalan sok cikk, akkor el kellene azon gondolkozni, hogy mit lehetne tenni ellene.
    Az OK, hogy egymás között viber-en megbeszéljük sokszor, de ettől még nem kellene törölni olyan hozzászólást, ami releváns.

  4. kispajtás szerint:

    Na végre, Tarlós kimondta, neki van vér a pucájában:
    “Tarlós István szerint változtatni kell a közterület-felügyeletek szellemiségén, mert ezt a szervezetet nem pénzbehajtásra találták ki. A főpolgármester az autósok bírságolása miatt módosítást kezdeményez az ügyben.
    Megpróbálok beavatkozni amennyiben igaz az, hogy Budapest egy város, és minden kerületben én vagyok a főpolgármester.
    A kerületi közterület-felügyeletek még teljesen önállóak és eléggé dezorganizáltan működnek, értékelte a helyzetet Tarlós. A főpolgármester szerint “a szellemiségüket is, és a helyzetüket is érdemes volna felülvizsgálni”.
    Tarlós szerint a közterület-felügyeletet nem arra találták ki, hogy az autósokat üldözve szabályos “pénzbehajtásnak látszó akciókat bonyolítsanak le”. Régóta rossz szemmel nézi azt is, hogy az óvodáknál és az iskoláknál reggel és délután megjelennek kerületi közterület-felügyelők és kényszerhelyzetben lévő szülőket büntetnek.”

  5. Ehte szerint:

    ‘Kényszerhelyzetben lévő szülöket’ LOL

Itt lehet hozzászólni !