Magad uram!

Csepel.info

Kis költségvetésű Galvani híd – és még maradt is a tervezett közpénzből (kattints a játékhoz!)

Albertfalva felé már emeletes híd épül, benne jófajta luxuslakásokkal. Az, hogy a Galvani hidat vagy az új pesti összeköttetést csak hagyományosan csúnya egy szintű híddal akarják megoldani, Csepelen már smafu. Hiszen közben épül a 14 emeletes uszoda-stadion-nyugdíjasotthon-pláza-lakópark a Csepel SC helyén, újfent épül a gerincút, a Kis-Duna partján pedig a második Hajdúszoboszló, négysávos Hollandi úttal. Bocsánat, utóbbi most éppen nem ígéret, sőt, péntek óta ennek ellenkezője az igaz.

Kampány van ugyanis, most sok minden épül a látványterveken. Aztán majd meglátjuk, ahogy azt Csepelen, az ötször megígért, de 16 éve meg nem épített Gerincút esetében megszokhattuk. Hidat például az elkövetkező évtizedben biztosan nem építenek, bármennyire is tetszetősek a legeslegújabb látványtervek.

Magad uram! – írtuk azonban a címben, és ezzel most a hídépítésre céloztunk. Akinek van ideje és türelme, most sok hidat építhet a fenti játékkal. Szórakozásnak sem utolsó, de azt is megtudhatjuk, hogy milyen, amikor a tervezett költséget nem lehet túllépni. Persze, ez a valóságban, főként itt Magyarországon nem így van, itt az előre nem tervezett tízmilliárdok csak úgy repkedhetnek, hiszen közpénzről van szó. De hát ez csak egy játék, nem is magyar. Jó szórakozást!

2 hozzászólás “Magad uram!” bejegyzésre

  1. kispajtás szerint:

    Tettem egy kis kirándulást, ellátogattam a csepelen.hu-ra, a csepeli mszp honlapjára. Csakhogy pár dolgot kiemeljek: döbbenet ami elhagyja Horváth Gyula, Balogh Ilona, Szenteczky János agyát. Ha egy párt mondanivalója ennyi, amit ezek az emberek kommunikálnak, akkor ez súlyos, nagyon súlyos!!! A legszembetűnőbb a hatalomhoz való görcsös ragaszkodás, az ellenzékről festett gyermeteg fantomkép.
    Hozzászólni, véleményt mondani, netán egyetérteni vagy vitába szállni ezen a honlapon lehetetlen – ez Csepel, 2009-ben.
    Orvos (pszichológus) vizsgálta ezeket a vezető beosztásban lévő embereket??? Ők akarnak nekünk jövőképet festeni??? Kösz, de ne!!!

  2. miska72 szerint:

    Gazemberek vezetik a kerületet, meg egy Szélhámos! SZ. G
    Gazemberek képviselik a kerületet! P. Gy A. D
    Gazemberek vezetik az országot!
    Kispajtás szerinted Kál Károly és Borka-Szász Tamás miért ie jár fórumozni? 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂

Itt lehet hozzászólni !