Csepel FC – Andráshida szombaton 17:30-kor a Béke téren

CSepel FC

A két idegenbeli bajnoki találkozót követően szombaton este ismét hazai környezetben, a Béke téri stadionban tehet szert a Csepel FC újabb a bajnoki pontokra a korábbi tapasztalatokból kiindulva igen kellemetlen ellenfél, az Andráshida ellenében. Az alábbiakban a Csepel FC beszámolóját olvashatják:

Az előző bajnoki kiírásból csupa rossz emlék fűződik hétvégi ellenfelünkhöz, az őszi bajnokin Andráshidán ugyanis megsemmisítő, 6:0 arányú zakóba szaladtunk bele napra pontosan egy évvel ezelőtt, 2015. szeptember 27-én. A tavaszi „visszavágon” sem termett sok babér számunkra, idén április 9-én Csepelen ellenfelünk nem kevesebb mint négy gólt rámolt be Botlik kapus hálójába, amire eggyel sem tudtunk válaszolni sajnos. Van tehát miért revansot venni szombaton, amire remélhetőleg sor is kerül, hiszen ebben a kiélezett bajnokságban minden egyes pontra égető szüksége van csapatunknak, ami a végelszámolásnál a korábbiaknál is fontosabb lesz majd. Így látja ezt szakmai vezetőnk is:
Gabala Krisztián: – Bízom benne, hogy a héten minden téren sikerült rendezni sorainkat, bár nem a játékkal illetve a hozzáállással volt gond az elmúlt két bajnoki mérkőzésen. Egy nagyon stabil csapat látogat hozzánk, akiknek van miért törlesztenünk az előző kiírásban elszenvedett vereségekért. Szeretném ha szombaton a játékunk ismét eredménnyel is párosulna, mert nincs elvesztegetni való időnk, minél hamarabb minden pontra szükségünk van!

Az Andráshida eddigi mérlege a 2016/2017-es idényben:

Andráshida–Gyirmót FC II 3–1

Győri ETO FC–Andráshida 2–0

Andráshida–Sárvár FC 1–0

A mérkőzés augusztus 27-én, szombaton lesz 17:30-kor, a találkozót Kovács Gábor Péter vezeti majd.

Itt lehet hozzászólni !