Nagy változás elé néz a Csepel Plaza

Csepel Pláza, Mr.Gabee, Csepel.info

Sinkó Péter, a Csepel Plaza bérbeadási vezetőjének Csepel Mozi megnyitóján elhangzott nyilatkozatából kiderül, hogy egy évvel ezelőtt az Indotek Group Zrt. vásárolta meg a Csepel Plazát egy francia cégtől. A cégcsoport tulajdonában lévő plazák üzemeltetésén kívül természetesen invesztál is ezekbe.

Az új tulajdonos az eltelt egy év alatt arra törekedett, hogy bérlőkkel illetve felújítási és megvalósítási tervekkel álljon elő. Az első ilyen bérlő, Az ALDI volt, mely nemrég a volt CBA területén nyitotta meg kapuit. Mellette épül a CCC lengyel cipőbolt hálózat új üzlete, mely várhatóan szeptember közepén nyílik. Augusztus 22-ei héten megkezdődött a H&M bontása, ami 1600 nm-es két szintes üzlet lesz. Természetesen az üzleten belül lift kerül kialakításra, hogy a két szint könnyen megközelíthető legye. Rengeteg nemzetközi bérlőkkel folynak a tárgyalások. A most megnyílt mozi a Csepel Plaza és nem utolsó sorban a csepeliek számára azért pozitívum, hiszen olyan ételudvar kerül kialakításra, amelynek első üzletének építése megkezdődött. A Csepel Plaza célja, hogy olyan szolgáltatásokat nyújtson, a látogatóknak, hogy nemcsak szórakozás céljából keressék fel a plazát a látogatók, hanem kávézni, vagy olyan ételeket fogyasztani, ami kedvükre való. Illet a fent említett H&M, CCC, ALDI üzletekkel olyan szolgáltatást, olyan terméket tud a plaza nyújtani, ami az itt lakókat a kerületben tartja. Végezetül elmondta, hogy az épületen belüli felújítások várhatóan az év végéig elkészülnek, a jövő év első felében viszont kívülről teljesen megújul a plaza.

11 hozzászólás “Nagy változás elé néz a Csepel Plaza” bejegyzésre

  1. fghfjhgkjhk szerint:

    Tényleg nem kukacoskodás! 🙂
    Cseréljenek már egy képet, mert ezen még az építtető “RED SEA” ingatlanbefektető van, aki nem mostanság volt az épület gazdája! 😛

  2. Mr.Gabee szerint:

    Sajnos nem nagyon találtunk új képet a plázáról, így a logojára módosítottuk.

    Mr.Gabee

  3. Grün Izidor szerint:

    Gabi!
    Egyszerűen kisétálsz a Plázához és lősz egy képet róla a nagy változások előtt!
    Majd a változások után egy másikat “Ilyen volt ilyen lett!” alapon!
    Egy igazi szerkesztőhöz méltóan! 😛 😀

  4. kerdezo szerint:

    Mr.Gabee, nem jársz arra, hogy lefotózd? :mrgreen:

  5. Mr.Gabee szerint:

    Köszönöm a tanácsot, lehet hogy megfogadom! De ti is küldhettek 😉

    Email címem: Csepel.info@gmail.com

  6. jocosaurus szerint:

    Mikor megnyílt, akkor is voltak benne éttermek, kávézók stb, még Burger King is. Mind bezárt.

    De nem az az egyedüli “szellem plaza”, még ennél módosabb helyeken is előfordulnak. Túl nagy egész Bp-en a kínálat a kereslethez viszonyítva. Az sem érdekli az embereket, hogy utazni kell 10-15 km-t, inkább elmennek a westendbe vagy a corvinba. A Csepel Plaza valószínűleg még akkor is dögszagot árasztana magából, ha megépülne teljes hosszában az 5-ös metró (hiszen akkor a bejutás is egyszerűbb lenne a belvárosba).

  7. kispajtás szerint:

    Mr.Gabee:
    Már a nyilatkozó sem beszélni rendes magyar? Vagy a posztoló trehánysága, netán tudatlansága?
    Mondd, Te tényleg tanítasz gyerekeket?

  8. fghfjhgkjhk szerint:

    Mr. Gabee!
    Láttam a minap, hogy birtokosa egy alapobis Canon 1000D-nek, azzal csak lehet új képet csinálni, a suttyóvadászat közben?
    Lelkesedése adott, ne adja már lejjebb! 😉

  9. Mr.Gabee szerint:

    És nem köszönt rám? Pedig szívesen beszélgettem volna Önnel:) Sajnos nem mindig van nálam a fotóaparát. Amúgy jó a szeme 🙂 Amúgy küldtek új fotót 😉

    baráti üdvözlettel:
    Mr.gabee

  10. Józsi szerint:

    Esetleg egy jó müszaki szakemberre nem lenne szükség, 10 évig voltam ezen ház müszaki vezetője.
    Sajnos a Segece vezetősége nem azt a formátumot vitte amit megigért ezért elváltunk.
    Ha esetleg szóbajöhet az érdeklődésem kérem keressen.

    Köszönöm: PJ

Itt lehet hozzászólni !