Elfogták az öltözőszekrények fosztogatóit…

Police.hu

A termálfürdő alkalmazottainak segítségével elfogta a rendőrség azt a szigetszentmiklósi és csepeli férfit, akik a gyanú szerint megelőzően több öltözőszekrényt fosztottak ki az intézményben.

Elfogásukat követően gyanúsítottként hallgatták ki őket. Előzetes letartóztatásba helyezésük indítványozására előterjesztést nyújtanak be a gárdonyi nyomozók…

Szerdán délután Kápolnásnyék területén fogták el a gárdonyi rendőrök azt a két férfit, akik megelőzően több öltözőszekrényt fosztottak ki az agárdi termálfürdőben. Az elkövetők főleg készpénzre, ékszerre utaztak. A gyanúsan mozgó személyekre a fürdő alkalmazottai figyeltek föl. Amikor sietősen távoztak az intézményből, az alkalmazottak értesítették a rendőrséget. A két keresett férfit Kápolnásnyék területén fogták el a rendőrök.

Az eltulajdonított értéke egy része előkerült. Gyanúsítottként hallgatták ki őket. A jelenleg bűnügyi őrizetben lévő szigetszentmiklósi és csepeli gyanúsított előzetes letartóztatásba helyezésének indítványozására a nyomozók előterjesztéssel élnek az ügyészség felé.

Forrás: Police.hu

Egy hozzászólás “Elfogták az öltözőszekrények fosztogatóit…” bejegyzésre

  1. Prendick szerint:

    Ha kisebbségiek voltak, nagyon ügyetlenek. Szerintem már ott felkelthették a gyanút, hogy jegyet vettek a pénztárnál azzal, hogy fürödni szeretnének. 🙂

Itt lehet hozzászólni !