Csepeli moziműsor – augusztus 24-28.

4001111121050830_mozi[1]

A mai naptól minden vasárnap megmutatjuk, hogy a következő héten milyen mozifilmeket vetítenek a Csepel Plázában található Kultik moziban.

Az alábbiakban 2016. augusztus 24 és 28 közötti vetítéseseket gyűjtöttük össze.

Névtelen

25 hozzászólás “Csepeli moziműsor – augusztus 24-28.” bejegyzésre

  1. homo sapiens szerint:

    Komoly? MSZP-DK-EGYÜTT-PM Kalmár István soproni jelölt cégét a Mozikon Kft-t a fidesz lapján kell futtatni?! Nagykoalíció-Hajrá…..

  2. mutyi szerint:

    Majd mindjárt jön a megmondóember és elmagyarázza, hogy a csepel.info pártfüggetlen! 😀

  3. kispajtás szerint:

    Én azt nem értem, hogy ha a csepel.info-t egy baráti társaság működteti, akkor miként lehet a mozi média támogatója???

  4. admin szerint:

    Már a moziműsornál is csak pártoskodás megy? Ugyan már, nem kell túltolni a biciklit. A híreknél gyűlölködhettek, de a moziban szórakozzatok! 😉

  5. Balos szerint:

    Olvasható csepeli baloldali blog egy sincs: nem csoda, hogy mindenki ezt olvassa, és a mozinak is itt érdemes megjelennie. Amúgy a Szabó Szabolcs valamennyi programja megjelenik az infón, pedig Szabó pont nem fideszes…

    Sokszor mondtam, hogy a baloldalnak is kellene ilyen média. Erre közölték, hogy én is fideszes vagyok. Így jár, aki a baloldalon építő kritikát mond. Még Konrádot is kiátkozta a sok hülye, pedig a baloldal most számolja fel magát az esztelen migránspolitikával.

  6. kispajtás szerint:

    Admin:
    A pártoskodást és a gyűlölködést te szítod!!!
    Továbbra is az a véleményem, hogy többnyire túlreagáljátok a dolgokat (lásd:fentebb) és ebből születik a kommunikációtokban az értelmetlen arrogancia és az ostobaság.

  7. Jobban szerint:

    Freud projekció nevű elhárító mechanizmusa igencsak működik egyeseknél: “Az egyén saját el, vagy fel nem ismert érzéseit másoknak tulajdonítja, illetve azokat másokban véli meglátni.Ez által lehetőségünk nyílik arra, hogy az önmagunkban elfogadhatatlannak látott dolgokat elrejtsük, de közben mégiscsak kifejezésre jutnak ezek a tartalmak.”

  8. admin szerint:

    Kispajtás: ti fórumoztok, és ekéztek itt mindent és mindenkit, aki nem balliberális. Miért kell egy moziba politikát keverni? Örüljünk neki, hogy mozit nyit itt valaki. A Csepel.info örül ennek, és nem azt nézi, hogy ki kire szavaz. Próbáljátok ki ti is, hogy nem politikai ügyekben nem politizáltok, hátha megy!

  9. kispajtás szerint:

    Minden cigány a maga lovát dicséri – aki nem, az “balliberális”. Aha, értem… 😛

  10. Grün Izidor szerint:

    Mai hír!
    “A Fővárosi Közterület Fenntartó a lakossági igények figyelembevételével bővíti szelektív hulladék gyűjtési szolgáltatását. Az eddigi fém, papír és üveg konténerek mellett megjelennek újfajta gyűjtők is, amikbe a megunt kitüntetéseket és érdemrendeket lehet bedobni. Az FKF dolgozói által csak “Áder kukáknak” nevezett nemzeti színű edényeket a mai naptól szállítják ki, és az egyik csepeli gyűjtőhelyen kis ünnepség keretében maga Bayer Zsolt fog elküldni a kurva anyjába bárkit.” Hírcsárda

  11. Jobban szerint:

    “Ne köpj a kútba, mert innod kell belőle.”

  12. Grün Izidor szerint:

    Jobban!
    “Vagy ha már beleköptél ivásnál fújd félre a taknyod és a többieknek ne szólj!” 😛 😛

  13. Jobban szerint:

    Grün Izidor, “a stílus elárulja az alkotó legjellemzőbb tulajdonságait”…

  14. Grün Izidor szerint:

    Jobban!
    Ezek az öreg mócok már csak ilyen stílusban alkottak!
    Semmi fellengzősség, lényegre törő fogalmazás! 😀 😛

  15. Letiltatni szerint:

    “Szabadka: szállás felől érdeklődtek a betolakodók, majd szikével támadtak rá a segíteni akaró kiskorúakra A hét végén három migráns támadott meg két 16 éves szabadkai fiatalt a város központjában, a Patria Szálló közelében, amikor a fiatalok szállást keresni segítettek a “menekülteknek” – írja a subotica.com hírportálra hivatkozva a Magyar Szó. Kontinensfoglalók Szabadkán A megtámadott fiatal fiúk egyik barátnőjének elmondása szerint a középiskolások a Raichle Ferenc-parkban beszélgettek este kilenc óra tájban, amikor három migráns odament hozzájuk, és azt kérdezték, hol tudnának éjszakára megszállni. A társaságból egy testvérpár elkezdte nekik magyarázni, merre van a Patria Szálló, de nem értették, ezért elkísérték őket. A lány ott maradt a parkban, s – mint később a hírportálnak elmondta – néhány pillanattal később az egyik fiú véres fejjel tért vissza. Társainak elmondta, lehajolt, hogy bekösse a cipőfűzőjét, amikor az egyik migráns elővett egy szikét, és megvágta a fejét egészen a füléig. Aztán elmenekültek. A testvére elrohant vízért, és megpróbálták elállítani a vérzést, majd kihívták a mentőket, akik a helyi közkórházba szállították a sérültet. A fiatalt vágási sérüléssel és enyhébb térdzúzódással látták el, majd hazaengedték. A történtek után a fiatalok már nem találkoznak a szokásos helyükön, mert azt mondják, nem érzik magukat biztonságban a városban. – Azt hiszem, tegnap láttuk a tetteseket a városban, ami azt jelenti, hogy senki semmit sem tett. A barátaink jobban vannak, de nem akarnak erről beszélni, mert félnek, és nekünk sem mindegy. A gyerekek nincsenek biztonságban ebben a városban, és senki sem reagál megfelelően – mesélte a lány. A szabadkai rendőrség megerősítette a hírt, miszerint “történt egy összetűzés”, amely során három migráns megtámadott két kiskorút, amelynek következtében egyikük megsérült. A rendőrség azonnal a helyszínre érkezett, és értesítette a helyi ügyészséget. A támadókat még nem azonosították, de folyik a nyomozás, hogy fényt derítsenek erre a bűntényre – nyilatkozta a rendőrség a subotica. com portálnak. (Magyar Szó – Híradó nyomán)”
    Forrás: hirado.hu, k.ruc,

  16. Jobban szerint:

    Migránsok támadtak fiatalokra Szabadkán
    Milyen jellemző, hogy egyetlen baloldali média sem közölte, kommentálta, tiltakozott, emelte fel a szavát a történtek miatt. Kettős mérce?
    http://www.hirado.hu/2016/08/23/migransok-tamadtak-fiatalokra-szabadkan/
    http://888.hu/article-migransok-tamadtak-egy-16-eves-fiura-szabadkan?source=hirstart
    http://gondola.hu/hirek/192351-Migransok_tamadtak_fiatalokra_Szabadkan_.html

  17. kerdezo szerint:

    Jobban,

    Miért közölné? Ahogy azt sem közölte, hogy Calai-nál egymást gyújtották fel a békés migránsok…

    Aztán az is milyen érdekes, hogy itt nem lehet arról olvasni, hogy kik is adták vissza a keresztjüket, mióta Bayer mestert (direkt nem írtam a mester-t idézőjelekbe!) kitüntették… Pedig mehetne az ekézés arról, hogy mennyire is liberálisak a liberálisak…

  18. Grün Izidor szerint:

    “Felügyelet nélkül, térképpel, jeggyel ellátva indítanak útnak egyre több migránst a zárt befogadóállomásokról a nyugati határhoz, Körmendre – számoltak be lapunknak helyi források. Az érintettek így könnyen elszivároghatnak az országból.”

    Nem az a kormány célja, hogy elszivárogjanak?! 😀
    http://mno.hu/belfold/ujra-vonatoznak-a-migransok-1358347

  19. Jobban szerint:

    T. Kérdező! Nem gondolom, hogy egy kerületi média felületnek mindenről tájékoztatni kell a lakosokat, ezt a csontot már a balliberális média apróra kivesézte, kivesézi…
    Bayer Zsoltról pedig ennyit….
    http://magyaridok.hu/belfold/nem-en-vagyok-itt-az-erdekes-942148/
    http://magyaridok.hu/velemeny/lovagok-es-keresztek-938404/
    De ha már említette Bayer Zsolt témáját, magától adódik, joggal merül fel a kérdés, hogy anno, mikor a Sajtóklub munkatársait életveszélyesen megfenyegették, a polgári média ellen összehangolt és intézményes támadás folyt akkor hol voltak a demokráciát féltők? Hol volt a sok jogvédő? Hol volt a sok erkölcsös ember? És hol volt a média???
    „Azt akarom, hogy eltűnjön, le fogjuk vadászni őket. A Bayert is, őt is, és az összes többit.”
    http://mno.hu/migr_1834/gozhenger-a-polgari-media-ellen-764391

  20. kerdezo szerint:

    Jobban,
    OK, egyetértünk.

  21. Grün Izidor szerint:

    A mozi hírek mellett erről is lehetett volna pár sor!
    Ántikommunisták itt is vannak ezen az oldalon! 😛

    http://www.csepel.hu/hireink/kozelet/item/9172-csepel-is-reszt-vett-a-totalitarius-diktaturak-aldozatainak-europai-emleknapjan-galeria

  22. kispajtás szerint:

    Grün Izidor:
    Visszatérve a szelektív hulladékgyűjtés témához:
    A kitüntetéseket gyűjtő kuka jó ötlet, bár akkor senki sem szerez tudomást arról, hogy a B.Zs. lovagkeresztje miatt hány landolt a szemétgyűjtőben.
    Ehhez kapcsolódó, az osztrákoknál már működő tudatos szelektív hulladékkezelés követendő példája: az óvszer fóliája megy a fémek közé, a gumi a műanyagosba, a tartalma a vegyesbe – amire nálunk pont alkalmas lenne a kitüntetéses. 🙂 😀 😛

  23. Jobban szerint:

    Migránsok támadtak fiatalokra Szabdkán
    http://www.hirstart.hu/keres/migr%C3%A1nsok,t%C3%A1madtak,fiatalokra,szabadk%C3%A1n/_/_/1/_/1
    Még mindig mélyen hallgat erről a baloldali média….

  24. Petya szerint:

    De visszatérve az eredeti témához: nem szóltak a fanfárok a mozi premierrel kapcsolatban – ez jóval több, mint gyanús… Tudja valaki, hogy hogy sikerült? Megtartották egyáltalán? P.

Itt lehet hozzászólni !