Közel álltunk a bravúrhoz Csornán – Csornai SE – Csepel FC 2:1

Csepel FC, Csepel.info, Mr:Gabee

Forrás: Csepel FC

Sajnos ismét vereséget szenvedett a Csepel FC, ezúttal a Csorna SE otthonában. Az alábbiakban a Facebook oldaluk beszámolóját olvashatják:

Bár előzetesen a házigazda Csorna volt az esélyesebb az NB III Nyugati csoportjában lejátszott Csorna SE-Csepel FC találkozón, együttesünk kishíján rácáfolt az esélyekre és közel járt a pontszerzéshez. Búslakodni azonban nem kell (és idő sincs rá), így is emelt fővel tértünk haza Győr-Moson-Sopron megyéből.

A mérkőzést a lehető legjobban kezdtük, Horváth Géza a 30. másodpercben betalált a hazai kapuba, amit egészen az 51. percig tartani is tudtunk, ám ekkor sikerült egyenlíteni a hazaiaknak. A 78. percben Horváth Gézát állították meg szíbálytalanul a hazai 16-oson belül, de ezt Derdák sporttárs alaposan elnézte és színészkedésért sárga lapot adott a csepeli csatárnak, s az ellentámadásból megszerezte a vezetést Csorna. Ezt követően -bár a házigazdák játszottak mezőnyfölényben-, mégis nekünk akadtak ziccereink, melyeket azonban nem sikerült kihasználnunk, így sajnos pont nélkül távoztunk Csornáról.

Gabala Krisztián: – Gratulálok a Csornának a győzelemhez, igazolták előzetes jó hírüket. A mérkőzés összképhez az is hozzátartozik, hogy pontot, illetve pontokat hagytunk a vendéglátónknál. Bármilyen furcsa, 1:0-ás vezetésünknél, ha pontosabbak vagyunk, 1:1-nél, ha a játékvezető be meri fújni számunkra a teljesen nyilvánvaló 11-est, de még 2:1-es hazai vezetésnél is ha kicsit jobban koncentrálunk akkor nem vereség a vége. A futballban azonban nincs „ha”, azon dolgozunk tovább, hogy a jövőben az ilyen mérkőzésekről ponttal vagy pontokkal távozzunk.

Csornai SE – Csepel FC 2:1 (0:1)

Jv.: Derdák Marcell

CSEPEL FC: Botlik Dániel – Dévai Csaba, Haraszkó Sándor, Németh Gábor (Simon Krisztián), Szabó Attila, Takács László, Fisli András (Rácz Botond), Somodi Ádám (Teplán János), Szabó Ádám, Horváth Géza, Tóth Csaba

G.: Horváth Géza ill. Czanik K., Weitner Á.

Egy hozzászólás “Közel álltunk a bravúrhoz Csornán – Csornai SE – Csepel FC 2:1” bejegyzésre

  1. robi szerint:

    “Sajnos ismét vereséget szenvedett a Csepel FC,”

    Amennyiben a múlt heti kettő-nullás győzelem felért egy vereséggel, akkor valóba ismét vereséget szenvedtek a fiúk.

Itt lehet hozzászólni !