Baleset a Soroksári révnél – teljes útzár

Csepel.info, Mr.Gabee

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Egy motorkerékpár és egy Renault Twingo ütközött össze hétfőn délután 16 órakor Csepelen a Hollandi úton a RÉV-nél. A helyszínelés idejére a Hollandi utat az fent említett szakaszon fél szélességben lezárták.

Olvasónk elmondása szerint a vétkes Twingo a kompról felhajtva ütközött neki a motorkerékpárnak. A balesetben a motoros megsérült, őt a mentők kórházba szállították. A BKK információi szerint a 71-es autóbusz nem érinti Szent István út,Csepel, Horgásztanya megállót, illetve a A 148-as autóbusz kihagyja a Csepel, Hollandi út, Csepel, Soroksári rév megállót. A Szent István út és a Csepel, Horgásztanya megállókat a 148-as autóbusszal érhetik el.

2 hozzászólás “Baleset a Soroksári révnél – teljes útzár” bejegyzésre

  1. jocosaurus szerint:

    Ha már ennyit kampányol a kormány, jó lenne, ha valamiféle közlekedési kampányt is elindítana, ami türelmességre intené az embereket.

    Az pedig nagyon szomorú, hogy ma már motorral vagy robogóval útra hajtani önmagában komoly életveszély. Ez meg is látszik azon, relatíve milyen kevesen használják őket, miközben egyébként sokszor praktikusabb lenne a használatuk, mint az autónak. Csak olyan szinten áll a közlekedési kultúra, hogy veszélyes.

  2. biciklis szerint:

    egyetértet!
    Én sokszor is gondolkodtam már azon, hogy robogóval közlekedjek, de a sok veszély miatt mindig lemondtam róla, így marad hétköznapra a bicikli és hétvégére az autó…

Itt lehet hozzászólni !