Sutyeszok parkolnak az Erdősor utcában

Csepel.info

13950686_940278156118180_32761780_o

Beszámoltunk régebbi bejegyzésünkben egy problémáról, melyben arról panaszkodik egy levélíró, hogy az Erdősor utca 133. szám alatt található butiksoron minden nap van, aki szabálytalanul áll a bejárat elé, vagy a parkosított részre áll a patika vásárlói közül.

Egy másik kedves olvasónk ismét küldött egy képet, mely fent említett helyen elmondása szerint suttyó módon parkol.

5 hozzászólás “Sutyeszok parkolnak az Erdősor utcában” bejegyzésre

  1. Nezd meg a kepet jobban szerint:

    Azert erdekes, hogy aki a kepet keszitette es panaszkodik az annyira se meltatta magat h kiszalljon a jaguarjabol amivel a jardan all xdd biztos rossz lehet h az auto elallja a szabalytalanul szolariumhoz felallo gyokerek utjat *taps* *taps* *taps*

  2. Ez nem így van szerint:

    +1 Aki fotózott az a suttyó, mert: az vagy járda ott, tehát elé állhat, vagy ha jól megnézzük élőben van ott 99%-ig lekopott festés, hogy mentők vagy tűzoltók, már nem emlékszem, de a fotós gondolom egyik sem…

  3. kerdezo szerint:

    Ez nem így van,
    Ahogy mondod, egy rendkívül kopott MENTŐ felirat van ott. Bercsik úrnál indítványozom, hogy indítványozza a felirat helyreállítását, vagy megszűntetését.

  4. mind_the_gap szerint:

    Tényleg egyre többen állnak a szolárium, gyógyszertár, kocsma elé.. A másik végén, a Spar felé se mindig lehet közlekedni az autóktól.

Itt lehet hozzászólni !