Pusztulj, MSZP! – „ez mától minden demokrata új jelmondata”

Válasz

Molnar_Gyula_Gulyas_Marton

A baloldal „civiljei” nevében Gulyás Márton rárontott az MSZP-re. Azt írja: „Dír EMESZPÉ, minden erőmmel azon leszek, hogy megszűnj, hogy pokollá váljon az életed.”

Kezdik észrevenni az internetes médiumok (444 , 24.hu), hogy Molnár Gyula újdonsült MSZP-elnök „színes, szélesvásznú” interjút adott a Mozgó Világ című folyóiratnak. Legeslegelőször azonban Gulyás Márton hívta fel a figyelmet mikroblogján a korszakos nyilatkozatra (melynek tartalmi ismertetésétől mi viszont eltekintünk).

A baloldaliak által civil aktivistaként, a jobbosok körében Soros-bérencként emlegetett Gulyás azonban nem örömében citálja Molnárt – erre abból következtettünk, hogy a #pusztuljmszphashtaget is odabiggyesztette az interjúból vett idézetek alá. Ugyanezt a hashtaget már egy hónapja, az új MSZP-elnök megválasztása után is használta a „demokrata” fiatalember. Akkor a felvezető szöveg így festett:

„Dír EMESZPÉ! (…) Azzal, hogy az elnököd mostantól Molnár Gyula, a választmányi elnököd pedig Hiller István, kiírtad magad mindenből, pontosabban beírtad magad a NER-be, megtalálva a legideálisabb helyet a magad számára. Most megígérem neked, hogy minden erőmmel azon leszek, hogy megszűnj, hogy pokollá váljon az életed, mert amíg vagy, addig a Fidesszel szemben esélye nincs semminek. Ki fogunk radírozni téged a politikai térképéről Magyarországnak, mert sunyi, megalkuvó, becstelen és kollaboráns emberek hordája vagy pusztán, eszköze a rezsimnek és semmi több. Pusztulj, MSZP! – ez mától minden demokrata új jelmondata.”

Munkasikereket kívánunk Gulyásnak és Molnárnak egyaránt!

Forrás: Válasz

7 hozzászólás “Pusztulj, MSZP! – „ez mától minden demokrata új jelmondata”” bejegyzésre

  1. bubu szerint:

    Egyik sem dolgozott még egyetlen percet sem életében, nulla produktivitás mellett nyomják a hülyeséget, mégis megélnek belőle.

  2. Lovas szerint:

    Vona is megél abból, hogy Gyurcsány csicskása lett. 🙂

    Én még Puklit hiányolom, ő is szocivil.

  3. Grün Izidor szerint:

    “Az állatkerti simogatás szabályainak felülvizsgálatáról érdeklődik az agrárminiszternél Vona Gábor. Az egyelőre nem derült ki, hogy a Jobbik elnökét miért érdekli a téma, mindenesetre a miniszternek augusztus 18-ig kell válaszolnia.”
    ,
    Papa!
    Menjünk ki az állatkertbe Vonát simogatni! 😛 😀

  4. Grün Izidor szerint:

    “Elhárult a törvényi akadály, a Budapesti Nyomozó Ügyészség hamis vád bűntettének gyanújával napokon belül megindíthatja a nyomozást Portik Tamás ellen.”
    .
    Valahogy meg kell torolni egy feddhetetlen erkölcsű ember becsületén ejtett csorbát!
    Nem lehet csak úgy felelőtlenül vádaskodni! 😀 😛

  5. bagoly szerint:

    Van lakó jelöltje az állatkertnek, itt legfelül a fotókon !

  6. Rázsó szerint:

    Tehát akkor itt a bizonyíték, hogy a Soros által pénzelt Gulyás, és a Fidesz egy csapat.

  7. Tóth kati szerint:

    Dőljünk hátra és nyissunk ki egy sört.

Itt lehet hozzászólni !