Megnyitotta kapuit a Kikötő utcai SPAR

Csepel.info

20160723_1117361

Szerkesztőségünkhöz eljutott információk szerint megnyitotta kapuit az újonnan felújított Kikötő utcai SPAR élelmiszer áruház. Több olvasó jelezte, hogy nagyon szép és változatos árukészlettel töltötték fel.

Mr.Gabee szerkesztő az információ hallatára szombaton délelőtt ellátogatott a királymajori boltba és az ott készített fotóit a fentiekben megtekinthetik.

5 hozzászólás “Megnyitotta kapuit a Kikötő utcai SPAR” bejegyzésre

  1. vazul néni szerint szerint:

    Pocsék ,és drága termékekkel elegáns környezetben,a mini COOP jobb

  2. fghfjhgkjhk szerint:

    Lejárt a lemez!
    Már több, mint két hete nyitva van! 🙂
    Igaz az “urbanlegend”, hogy támogatással? 😉
    .
    A mini Coop, az aztán igen… 🙂

  3. éva szerint:

    Én csak a Sparban vásárolok, nagyon tetszik. Jó minőségű az árú, van drágább, és olcsó termék is. Igény szerint. Szerintem az első két hozzászóló is itt vásárol, de hát nehéz a sorsa a bértollnokoknak, és nagyon ébernek kell lenniük, hogy mit írnak!

  4. fghfjhgkjhk szerint:

    éva!
    Tetszett egyet bukni! A régiben úgy ÖT éve voltam, mikor egy kassza volt és oda 12-en álltak, kosár lerak, kijön. Erre meg nem vagyok kíváncsi. beülök a kocsiba és máshol olcsóbban bevásárolok. 😛
    .
    Mi van az “urbanlegend”-del, hogy egy holland multit támogattak, a kisvállalkozókat meg elhajtották? 😉

  5. jocosaurus szerint:

    Annyira undorító, ami az ALDI-ban, LIDL-ben és Pennyben is jellemző megoldás, hogy ti. a pénztár után lehetetlenül kis hely van pakolni, úgy látom, a spar-nál is kezdik átvenni ezt. Nem azzal kellene próbálni meggyorsítani a sort, hogy a vásárlót kényszerítik kapkodásra, inkább több embert kellene alkalmazni. Egyébként is a szart is kihajtják ezekből a dolgozókból minimálbérért. Az összes ilyen élelmiszerboltban ez a jellemző, csak sajnos azon kívül, hogy a dolgozókkal szemben tisztességtelen, a vásárlók is szívnak a hosszú sorban, az elfogyott termékekkel, a zrínyi utcai sparban a pultoknál, ahova 1 embert osztanak be 3 pulthoz. Siralmas a kiszolgálás az összes ilyen boltban.

Itt lehet hozzászólni !