Egyedül Magyarországon vettek ujjlenyomatot a baltás migránstól

888

Ballibterror

A Frankfurter Allgemeine Zeitung értesülései szerint egyedül Magyarországon vettek ujjlenyomatot attól a 17 éves migránstól, aki hétfő éjszaka baltával támadt egy német vonat utasaira.

A Németországban afgán menedékkérőként, Riaz Khan Ahmadzai néven regisztrált menedékkérőtől nem vettek ujjlenyomatot az országban, holott a német hatóságok az előírások alapján erre kötelesek lettek volna.

A rendőrök által lelőtt migráns 2015 júniusában érkezett meg Németországba, de az elmúlt egy év alatt egyszer sem sikerült azonosítaniuk tényleges személyazonosságát. A bevándorlótól egyedül Magyarországon vettek ujjlenyomatot.

Egyedül Magyarországon vettek ujjlenyomatot a baltás migránstól

További érdekesség, hogy a németországi vonat utasaira támadó migráns ellátása és „integrációja” összesen 50 ezer euróba, átszámítva több mint 15 millió forintba került a német adófizetők számára.

Balliberálisok: az illegális bevándorlás nem növeli a terrorveszélyt

Az emberek kétharmada támogatja a kvótát, vagyis azt, hogy a Németországba és a skandináv országokba igyekvő migránsok kötelező betelepítésére kényszerítsék Európa országait – állította Szabó Szabolcs csepeli és soroksári országgyűlési képviselő még tavaly novemberben. A politikus pártja, az Együtt már tavaly 10 ezer illegálisan érkező bevándorlót telepített volna be Magyarországra, a Demokratikus Koalíció pedig a rászorulóknak kiadott önkormányzati lakásokat adta volna oda a muszlim bevándorlóknak. A balliberális pártok szerint az ismeretlen személyazonosságú illegális bevándorlók befogadása nem növelné a terrorveszélyt sem.

Gyurcsány Ferenc, a DK elnöke egy interjúban utalt rá először, hogy a kormánypártokat demokratikus úton csak a baloldal és a szélsőjobboldal összefogásával lehet legyőzni. Politikai elemzők szerint a színfalak mögött már volt erre példa. Ezért indíthatott vitát a népszavazás bojkottjában való összefogásról Gyurcsány Ferenc, és léphetett vissza a népszavazás támogatása mögül a Jobbik. Vona Gábor és pártja úgy állt a  bojkott mellé, hogy korábban még aláírást is gyűjtöttek a népszavazás mellett.

Forrás: 888

12 hozzászólás “Egyedül Magyarországon vettek ujjlenyomatot a baltás migránstól” bejegyzésre

  1. Kornél72 szerint:

    A Korán 9. fejezet 111. verse szól arról, hogy akik Allah útján harcolnak azok embereket ölnek és feláldozzák magukat és övék a paradicsom. A Korán alapján hiszik azt, ha öngyilkos merényletet követnek el akkor a paradicsomba jutnak. Az öngyilkos merényletekért az iszlám vallás a felelős.

  2. bagoly szerint:

    Helyes “Kornél72” – így igaz !

    Ahol megszülettek ott éljenek ! Gyurcsány és a többi idióta látogassa meg őket, remélem utolsó útjuk lesz !

  3. Grün Izidor szerint:

    “A lövöldözés a müncheni Olympia bevásárlóközpontban történt, az első Twitterre kikerülő felvételeken az látható, hogy az emberek futva menekülnek.”

    http://www.origo.hu/nagyvilag/20160722-lovoldozes-egy-nemet-bevasarlokozpontban-olimpia.html

  4. bubu szerint:

    Nálunk vettek tőle ujjlenyomatot, itt regisztrálták. Ez azt jelenti, hogy nem volt jogosultsága elhagyni az ország területét. Mivel ha megkapja a menekültstátuszt, akkor sem mozoghat szabadon az EU-ban. Másrészt azt is jelenti, hogy a németek akár vissza is küldhették volna hozzánk, hogy itt gyilkolásszon embereket.

  5. Tóth kati szerint:

    Bubukám ezek szarnak arra,hogy mihez lehetne joguk.Ezek azért jöttek,hogy leigázzák Európát.Az ilyen nem kérdezi,hogy van e joga bármihez is?Disznóbőrbe kell őket bevarrni és vissza a feladónak,de MINDET!

  6. Tóth kati szerint:

    Egyébként miért ide küldhették volna vissza németek,nem nálunk lépett be az euba.Szerbiából már mi elől menekült?

  7. Tóth kati szerint:

    Ja,és azok a gaz fasiszta magyarok tartották be egyedül a szabályokat.

  8. bubu szerint:

    Hivatalosan itt lépett be először, más kérdés, hogy valahogy el is kellett jutnia idáig. Mivel kísérő nélkül, fiatalkorúként érkezett, a magyar állam köteles róla gondoskodni, gyámság alá venni, nem lehet kiutasítani. Másrészt azért sem lehet, mert lehetetlen bizonyítani, hogy valóban járt Szerbiában. Ha azt mondja, Ukrajnából jött, oda nem lehet kitoloncolni, mert az nem biztonságos ország.
    Szóval elhelyezték a fóti gyermekotthonban, ahol egy napot pihizett, evett-ivott, majd magához véve néhány értéktárgyat sietősen távozott. Gondoljunk bele, hogy mi történt volna, ha nincs lehetősége elhagyni az országot, vagy ide visszaküldik. Talán azt mondja, ha nincs német, jó a magyar is.

  9. Szabadságharcosok útja mindig rögös szerint:

    Ezek csak azokat bántják, akiknek az országából ott náluk katonák halomra ölik a muszlim nőket meg gyerekeket. Ez csak revans amit a fehér ember művel…valahol meg kell őket is érteni. Merkel 3000szír gyerekere küldött biofegyvert 2 éve ne feledd fehér ember!!! Németek meg spájzolták a milliárdokat etették Európát lélegeztetőgépen tartották a magyarokat de ez nem elégtétel 3000 ártatlan gyerekért!!! A muszlimoknál a vért csak vér mossa le…

  10. bubu szerint:

    Az ügyészség miért nem adott még ki nemzetközi elfogatóparancsot Soros ellen?!?
    Tudtommal van magyar állampolgársága is, így akár hazaárulással is megvádolható.

  11. Tóth kati szerint:

    Ha sorosnak van magyar állampolgársága,azt azonnal meg kell vonni tőle.És letegadni,hogy itt született,ahogy a labancok csinálták hitlerrel.

  12. Tóth kati szerint:

    A kabancok elhitették a világgal,hogy hitler német volt,Mozart,meg osztrák.Így kell ezt csinálni.

Itt lehet hozzászólni !