Szavazz a Csepel Öttusára a Hónap Műhelye versenyen

Csepel Öttusa Média

Az Utanpotlassport.hu szerkesztősége, a Magyar Olimpiai Bizottság és a Decathlon Magyarország közös díjat alapított az adott hónapban legeredményesebb, illetve arra legérdemesebb utánpótlás-nevelő műhely számára.

A havonta kiosztandó 500.000 forint értékű díj mellett meghirdették– a 2016-os esztendő összteljesítménye alapján – „Az év műhelye címet” is. Az ezt elnyerő szakosztály a Decathlon Magyarország 2.000.000 forintos pénzdíját nyeri majd el. 

A Csepel Öttusa és Vízi Sport Egyesület első alkalommal kapott lehetőséget arra, hogy versenybe kerüljön a legjobb műhely címért, ezért arra kérnén klubunk minden szimpatizánsát mindenkit, hogy a lehető legtöbb fórumon tegyék közzé: július 20-ig a http://www.utanpotlassport.hu/a-honap-utanpotlasnevelo-muhelye/szavazas/  linken szavazhatnak egyesületünkre.

 Egyesületünk a következő indoklás alapján vehet részt a versengésben:

Csepeli Öttusa és Vízisport Egyesület (öttusa, Budapest) Az egyesület az egykoron sikeres Csepel SC megszűnt öttusaszakosztályát állította talpra 2003-ban önálló klubként. A Balczó András, Benedek Ferenc és Németh Ferenc által lerakott alapokon az egyesület tudatosan építkezve fokozatosan tért vissza a sportág hazai utánpótlásába, s immár a felnőttek versengéseiben is érdekelt. Júniusban elsősorban a 19 éves Simon Sarolta sikereire lehetett büszkék Csepelen, hiszen versenyzőjük a junior Európa-bajnokságon a leányváltó tagjaként aranyérmet nyert, egyéniben a magyarok közül a legjobb eredményt elérve a nyolcadik helyen zárt, míg csapatban ötödik lett.

A felnőtt országos bajnokságon a dobogó harmadik helyére állhatott fel, ezzel 14 év után szerzett újra érmet a csepeli egyesületnek. Nem mellesleg a teljesítményével bekerült a júliusi szófiai Európa-bajnokságon szereplő felnőttválogatott keretébe. Van tehát kire felnézniük a kisebbeknek Csepelen, így a júniusban a Decathlon kéttusa Magyar Kupa harmadik fordulójában az U13-as korosztályban győztes Páczai Dávidnak és az U15-ösök váltóversenyében negyedik helyezett Pataki Gergelynek, valamint Horváth Mersének is.

Csepel Öttusa Média

Itt lehet hozzászólni !