Fejlesztési megállapodás a METRANS és Csepel között

Csepel.hu

TBE_7317

Közérdekű együttműködési megállapodást írt alá hétfőn a METRANS Konténer Kft. és a csepeli önkormányzat. A megállapodás jó példája a környezetbarát gazdaság- és városfejlesztés csepeli modelljének.

A Borbély Lénárd, Csepel polgármestere és Kiss Péter, a METRANS Konténer Kft. ügyvezetője által aláírt megállapodás alapján a METRANS legalább 200 új munkahelyet hoz létre Csepelen. Emellett beszállítói lehetőségeket teremtenek a csepeli vállalkozások számára, tevékenységüket a környezet és a helyben élők érdekeire figyelemmel fogják végezni. A nemzetközi kapcsolatokkal rendelkező cég részt vesz további befektetők Csepelre vonzásában, és félmilliárd forint közérdekű városfejlesztési támogatással segíti a kerület közlekedésfejlesztését és gazdaságélénkítését.

Borbély Lénárd csepeli polgármester köszöntőjében kiemelte: Csepel szívesen lát minden olyan befektetőt a kerületben, amely előzetesen egyezteti elképzeléseit az önkormányzattal, új munkahelyeket teremt, hosszú távon gondolkodik, figyelmet fordít a helyben élő lakosok érdekeire, valamint boldogulását a mindenkori szabályrendszerek és törvények betartása mellett keresi. A METRANS a félmilliárd forintos városfejlesztési támogatásán felül azt is vállalta, hogy a tervek szerint 2017 első negyedévében megnyíló új konténer-termináljába csak a reggeli és délutáni csúcsidőn kívül fogja a vonatokat indítani.

Budapest XXI. Kerület Csepel Önkormányzata

Csepel.hu

7 hozzászólás “Fejlesztési megállapodás a METRANS és Csepel között” bejegyzésre

  1. kilgore trout szerint:

    “A megállapodás jó példája a környezetbarát gazdaság- és városfejlesztés csepeli modelljének.”
    Hát, ha ez a modell, akkor csak gratulálni tudok!

  2. Grün Izidor szerint:

    Csak egy kérdés!
    A jobb szélen feszelgő egyén milyen minőségben vett részt a zaláíráson?! 😀

  3. egy nyugdíjas szerint:

    Szerintem “pártfogó” felügyelet.

  4. Nagyapó szerint:

    Csak ennyi? Nem kellene, hogy az összeborulás, meg a jobbik lakossági fórumot rendezzen?

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja száját, hazudik, ha kinyújtja kezét, lop.

  5. Letiltatni szerint:

    Anonim alkoholisták gyűlését?

  6. Lovas szerint:

    Tényleg, Horváth Gyula DK-s vezér vezette a jobbikos hadakat. Most, hogy Gyurcsány és Vona frigye hivatalos lett, már nem kell mindezt titokban szervezni.

  7. Cs.pepe szerint:

    Az a jobb szélső, öltönyét kihízó ember miért van a képen? Ki Ő és miért szerepel egy önkormányzat és egy vállalkozás között megkötött megállapodáson. Kicsit olyan vidéki téesz elnök feelingje van….

Itt lehet hozzászólni !