Ingyenes játszóház a Szent Imre téren – július 9

Csepel.hu

jatszohaz_600x365

Folytatódnak ingyenes szombati foglalkozásaink!

A csepeli Játszóházban zajló ingyenes foglalkozásokra várjuk az érdeklődő gyermekeket és szüleiket. A foglalkozások 2016. december végéig tartanak.

Helyszín:

Budapest, XXI. kerület, II. Rákóczi Ferenc út 88-92. szám alatti Játszóház, földszinti helyiségek (a volt II. Rákóczi Ferenc Iskola, bejárat a Szent Imre tér felől).

Mit kínálunk, milyen feltételekkel?

Szakképzett munkatársak vezetésével szombatonként 2, illetve 3 csoportban, 3 órás foglalkozásokat kínálunk a hozzánk ellátogató gyermekeknek. A korábbi tapasztalatainkból kiindulva elsősorban a 0-10 éves korosztályt kívánjuk megcélozni programjainkkal, azonban a nagyobbak is bátran benézhetnek hozzánk. A programokon való részvétel továbbra is előzetes regisztrációhoz kötött, amit a Játszóház bejáratánál található regisztrációs pultnál ejthet meg a gyermek kísérője. Az egyedül (önállóan) közlekedő gyermek esetében a Játszóház programjain történő részvétel, előzetes szülői hozzájáruláshoz kötött (nyomtatvány a regisztrációs pultnál kérhető). Egy foglalkozáson maximum 12 gyermek részvételét tudjuk biztosítani. A csoportok nyitottak, így a programok ideje alatt bármikor van lehetőségük csatlakozni a gyermekeknek.

A következő foglalkozások időpontja és témája:

2016. JÚLIUS 9., 9.00-12.00

„B” hét

„Terefere kicsiknek” csoport:

(0-3 éves korosztály számára ajánlott)

„Méhecske” csoport:

(5-10 éves korosztály számára ajánlott)

„Helyes étrend a kánikulában” –

Hozzátáplálás és higiénés szabályok, megfelelő folyadék bevitel, tápláló ételek

„Gyere velünk a tengerpartra!” –

Homokkép készítés,

kavicsfestés

MINDEN PROGRAM ÉS FOGLALKOZÁS INGYENES!

Az aktuális foglalkozások időpontjairól személyesen, a kihelyezett plakátokról, a 06-1-226-1372-es telefonszámon, awww.csepel.hu, a www.hszi21.hu, a www.csepeldelilakokozpont.hu weboldalakon, illetve e-mailben, a jatszohaz@hszi21.hu e-mail címen tájékozódhatnak az érdeklődők.

Csepel.hu

Itt lehet hozzászólni !