Ezrével gyilkolják az USA robotgépei a civileket – videóval

888, Csepel.info

USA fegyvertelen sebesult

Fegyvertelen sebesült a kivégzése előtti másodpercekben – a videó szerint talibán volt, de a videón látható és lelőtt emberek többségénél nem látható fegyver (figyelem, megrázó felvétel, csak 18 éven felüliek kattintsanak a képre!)

A hivatalos jelentések szerint összesen 116 civil halálát okozták az amerikai dróncsapások 2009 óta olyan országokban, melyekkel az Egyesült Államok nem áll hadban. És ezek csak a dróncsapásokban életüket vesztett emberek száma, a hivatalos szervek szerint. Civil szervezetek több ezerre teszik az ártatlan áldozatok számát, ami jóval közelebb állhat az igazsághoz, és többszörösen meghaladja a muszlim terrorszervezetek által elkövetett gyilkosságok számát. De az USA nem csak gyilkol, kínoz is ártatlanokat, közben meg másokat oktat ki arról, hogy mi a demokrácia.

Az amerikai robotgépek által  elkövetett gyilkosságokra vonatkozó adatot Barack Obama azon ígéretéhez híven hozták nyilvánosságra, hogy átláthatóbbá teszik az amerikai haderőnek és a CIA-nek a terroristák elleni harcát. A 116 civil áldozat jóval magasabb, mint amit korábban elismertek, viszont így sem közelíti meg a civil szervezetek által több százra, több ezerre becsült számot.

18 éven felülieknek: az ártatlan civilek kivégzése itt szintén helikopterről történt

Az amerikaiak által meggyilkolt civilek akaratlanul váltak célponttá a terroristák elleni – drónról végrehajtott – támadásokban Pakisztánban, Jemenben vagy Szomáliában. Az adat nem tartalmazza az Irakban, Szíriában és Afganisztánban végrehajtott csapások civil áldozatainak számát.

“Nekem mint az amerikai haderő főparancsnokának az a legnagyobb kihívás: miként gondolkodjunk erről az új technológiáról úgy, hogy közben összeegyeztetjük az erkölcsi érzékünkkel és a háború törvényeivel. Viszont elnökként elsődleges fontosságú feladatom az is, hogy az ország biztonságát megőrizzem.”

– mondta Barack Obama a vitatott drónprogrammal kapcsolatban idén áprilisban.

Dróntámadás

A dróntámadások támogatói szerint még ha civil áldozatok árán is, de sikerült csökkenteni a dzsihadista csoportok létszámát. Az ellenzők szerint ezzel a módszerrel csak még több embert taszítanak a dzsihadisták táborába.

Az USA nem csak gyilkolja, de kínozza is az embereket, amivel az amerikaiak többsége egyetért.

Forrás: Csepel.info, 888

5 hozzászólás “Ezrével gyilkolják az USA robotgépei a civileket – videóval” bejegyzésre

  1. fghfjhgkjhk szerint:

    A habonyi média rátalált valamire. 😛
    Egyszer buta keckeb.szók, potenciális terroristák, büdös megszállók, most meg ártatlan civilek?
    Értem én, hogy kell egy kicsit terelni a témát, de ez már érthetetlen számomraí is. 😉

  2. Lovas szerint:

    Szerintem nem az terrorista, aki otthon, a saját országában él békésen. Ilyen alapon benneteket, volt kecskeb.ó kommunista retkeket is ki kellene mind nyírni. Nem?

  3. Nagyapó szerint:

    Ami nem ballib média, az habonyi, később fasiszta, antiszemita, rasszista stb. Ennyi a zeetásak szókincse!

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja száját, hazudik, ha kinyújtja kezét, lop.

  4. fghfjhgkjhk szerint:

    Gordon és Nagyapó!
    A videóból az ég világon semmi nem derül ki. Továbbá nem lell párhuzamot venni Afganisztán és a tálibok vs. Izrael és a palesztínok között.
    A 888 meg mindenki tudja, hogy kinek az érdekeltségi körébe tartozik.
    Egyéb?
    most akkor mi van a migránsokkal?
    Meséljenek, Urak!

  5. mivan? szerint:

    Látom ennyire telt a két komcsifóbiás síkságtól. 😛

Itt lehet hozzászólni !