Verekedés a sétáló utcában

Csepel.info, MR.Gabee

Ehhez a diavetítéshez JavaScript szükséges.

Verekedés volt a csepeli a sétáló utcában csütörtök éjfélkor – értesült a Csepel.info.

Olvasónk elmondása szerint a történtek után a terültet ellepték a rendőrség és a mentőszolgálat munkatársai. Felvettük a kapcsolatot a BRFK-val, amint válasz érkezik, frissítjük a bejegyzést.

Akinek bármilyen információja van az esettel kapcsolatosan, írja meg a fórumba. Akinek fényképe van, azt a Csepel.info@Gmail.com címre várjuk.

Olvasónk az alábbi üzenetet küldte:
“Nagyon körül a csoportot a rendőrök. Csak annyit hallottam, hogy megkérdezte az egyik illető,hogy meddig kell még itt ülnöm, nem csináltam semmit, mire a hozzátartozó felháborodottan tromfolt, hogy csak a lányát védte az én hugomat. Mire az egyik rendőr beinvitálta a kapitányságra vallomást tenni, azt mondta ő nem megy, mert hajnalba megy dolgozni, majd összeszólalkozott egy másik emberrel, akinek azt mondta, te jobb ha hallgatsz, nem a te lányodat verték agyon. Ezek után megkérdezte a rendőröket, miért kell egy pici dologból ilyen nagyot csinálni. Szerintem nagy balhé lehetett ha ennyi rendőr kint volt.”
Csepel.info

7 hozzászólás “Verekedés a sétáló utcában” bejegyzésre

  1. csakugy06 szerint:

    Kb 10 perce érkezett kettő darab(azokból azonnal kiszállva a rendőrök futottak a sétáló utca felé) rendőrautó azóta már 6-7 is a helyszínen lehet. Rengeteg rendőr, az előbb vezettek el valakit bilincsben.

  2. Rázsó szerint:

    Mindenki tudja, hogy kikről van szó. Pol korrektségből senki nem lép fel velük szemben, pedig hát egy egy átlag embernek is meg van a joga a pihenéshez, vagy nem? 23 órakor voltam az Szt Imre megállóban, aztán egy nagycsaládos nőstény öt gyerekkel felszállt az egyik buszra, és elkezdték leköpni a busz felém látszó ablakát. Örülök, hogy az adóm ilyen emberek felzárkóztatására megy el, és nem pedig másra! Látom, hogy van értelme! 🙁 Mikor lesz ennek vége?

  3. Grün Izidor szerint:

    “Olvasónk elmondása szerint a terültet ellepte a rendőrség”
    Atyaúristen! Még terült is volt?!
    Tényleg bazi nagy banzáj lehetett!

  4. közlekedés szerint:

    Elnézést, hogy ide írom be, de ezt talán többen olvassák, mint az egyéb bejegyzéseket:
    Tud valaki valami vegyszerezésről, permetezésről ami ma (23-24) éjszaka történt az Erdősor út környékén? Éjszaka arra ébredtünk, hogy elárasztotta a lakást valami a nyitva hagyott ablakokon át.

  5. Letiltatni szerint:

    Nem kell a migránsokra mutogatni

    Itt vannak a cigányok:

    index. hu/belfold/2016/06/23/eszmeletlen_felmeztelen_not_talaltak/

  6. Rázsó szerint:

    És ez a félmeztelen nős cikk, hogy kerül ide?

  7. Betke szerint:

    Azt nem értem, hogy miért nem lehet hatékonyabban fellépni ezen embertàrsaink(nekem ugyan nem) ellen! Mikor lesz a sétàló utca és egész csepel olyan, mint 15-20 éve? Nyugodt, tiszta, biztonsàgos! Születésem óta csepeli vagyok, itt nõttek fel a gyerekeim de menekülnek innen! Nézzük màr meg kik kapnak kerületünkben magyar àllampolgàrsàgot! Ne csodàlkozzunk, ha nõ a jobbik tàmogatottsàga!

Itt lehet hozzászólni !