Már a mentőben se lehet bízni?

40 perc, 4 hívás, 0 mentő Csepelen

Népszava, Rtl Klub

Katt az Rtl Klub híradójához!

Ebéd közben lett rosszul még szombaton egy csepeli asszony, ám hiába hívtak mentőt az nem érkezett meg-adta hírül az RTL Klub.

Szívproblémákra panaszkodott az a nő akinek férje hiába hívott hozzá menntőt. Állításuk szerint rögtön telefonáltak, majd vártak, ám a segítség nem érkezett meg. Később mégegyszer felhívták a diszpécset, de akkorra azt mondták neki betegnél van a mentő ezért az ügyeletes orvos megy ki hozzájuk. Negyven perc elteltével a hölgy férje úgy döntött saját autójukon viszi kórházba feleségét. Azt, hogy történt-e mulasztás jelenleg vizsgálják.

6 hozzászólás “Már a mentőben se lehet bízni?” bejegyzésre

  1. Prendick szerint:

    Nem tudom mit csodálkoznak ezen. A remek egészségügyi átalakítások a Mentőszolgálatot is padlóra tették. Én már azon is csodálkozom, hogy van még egyáltalán mentőautó.
    Inkább erről mesélnének az RTL-nél.
    Nem a mentősöket kell fikázni, azok beleszakadnak a melóba, de ennyit lehet kihozni abból, ami még megmaradt.

  2. csepeliiszap szerint:

    Csepelen ahhoz van jogunk, hogy kussoljunk, tűrjünk és megdögöljünk.
    Köszönet érte Tóth, Orosz, Avarkeszi és Podolák uraknak!

    In memoriam Kolonics Gyuri

  3. atata szerint:

    Adjon az Isten!

    Mennyire hiányzik az a mentőautó melyet jó Fleto minden csepeli látogatásán megígért, vajon Gordonka ezt az igéretet is örököli, vagy ezt is megszorítja és már igéret sem lesz a jövőben. Se kórház se mentő ez a szociállibsi jövő!-oszt ha már jelszavazunk folytathatnánk is. Se munkahely se meló szociállibsi hej de jó!
    Egyébként egészen megkönnyebbültem a minap, hiszen egy szorító gondtól szabadított meg pártunk és kormányunk – levette a gondot a válamról,hogy mire költsema 13. havi gyugdíjamat. Igaz egy füst alatt a 12. havit is elvette egy laza Áfa emelés címszó alatt. Most már ott tartok , hogy megkérdem a kormánytól (és annak helyi két gyögyvirágjától) azt amit a nagykaposi váltóőr is kérdezett midőn a vonat elvitte mindkét lábát.

  4. Bubus szerint:

    Atata, nekem úgy rémlik, hogy azt az autót már megkapták pár hónapja. Viszont a helyzet láthatóan nem sokat javult.

  5. Gordon szerint:

    Hol van a helikopter leszállóhely? Arról volt szó, hogy lesz…

  6. berta szerint:

    anyám éjjel 1-kor lett rosszul, hideg verejték, gyomortáji görcsök, a diszpécser mégsem mentőt küldött, hanem orvost, aki 2-kor érkezett, nem tudta biztosan megitélni a bajt, úgyhogy mentőt kért. Kérdésemre, hogy az mikor érkezik, a válasz: 2 órán belül! Igy kerültünk be a VI.kerületbe 4-re, ahol további probléma volt, hogy az ügyeletes orvos éppen műtött, igy további órákat kellett várni.. Senki nem adott fájdalomcsillapitot, ugyhogy 75 éves anyámnak ki kellett birnia…amig várakoztunk, a folyosón az ölemben feküdt a lábait a székekre téve. Délután 1 órakor elengedték azzal, hogy nem tudták megmondani, mi volt a baj. Konkluzió: ha kibirod, életben maradsz! Mellesleg mindenkinek adtam pénzt, de már ez sem segit.

Itt lehet hozzászólni !