Hétvégén a Kopaszi-gáton várja a kormányablakbusz az ügyfeleket

BFKH, Mr.Gabee, Csepel.info

A nyár végéig minden hétvégén máshol működő kormányablakbusz most szombaton és vasárnap a Kopaszi-gáton várja az ügyfeleket. A szolgáltatással gyorsabban és kényelmesebben intézhetőek a személyi okmányokkal kapcsolatos ügyek.

A járvány elleni eredményes védekezésnek köszönhetően fokozatosan helyreáll az ügyfélfogadás a kormányhivatal ügyfélszolgálatain. Az ügyintézések további egyszerűsítése és gyorsítása érdekében június közepén szolgálatba állt Budapesten is a kormányablakbusz, melynek köszönhetően szombati és vasárnapi napokon is lehetőség van a személyi okmányokkal kapcsolatos ügyintézésre.

A július 4-5-i hétvégén a XI. kerületi Kopaszi-gát parkolójában 8 és 16 óra között várja a kormányablakbusz az ügyfeleket személyi okmányokkal kapcsolatos ügyintézésre, amely az alábbiakra terjed ki: személyi igazolvány, lakcímkártya, jogosítvány, útlevél, valamint ügyfélkapu és diákigazolványhoz szükséges NEK regisztráció. A helyszínen felvett igények és előkészületek alapján a kiállított igazolványok postai úton kerülnek kézbesítésre, kivéve a lakcímkártya, az ideiglenes személyi igazolvány, amelyek a helyszínen átvehetőek.

(Budapest Főváros Kormányhivatala)

2 hozzászólás “Hétvégén a Kopaszi-gáton várja a kormányablakbusz az ügyfeleket” bejegyzésre

  1. Marika szerint:

    szúnyog gyérítés mikor lesz?

  2. nemtudomanevem szerint:

    Mikor? Majd ha már sikerült eredményesen elterjeszteni a nyugat-nílusi lázat. De az nem lesz baj, mert azt is covidnak fogják hívni… Hogy viselhessük a maszkot még egy éven át.)

Itt lehet hozzászólni !