Nem tűrik a muszlim bevándorlók az őshonos zsidókat

Lassan elfogy a francia zsidóság

888

Nem tűrik a muszlim bevándorlók az őshonos zsidókat

Támadás egy párizsi zsinagóga ellen

Nem elégedtek meg annyival a muszlimok, hogy be- és elfogadták őket Franciaországban, még ők üldöznek el másokat. 

Mikor másodjára olvasta Párizs egyik külkerületében, Le Raincyban található lakása ajtaján a „büdös zsidó” feliratot Alain Benhamou érezte, ideje elköltözni. Rövid időn belül másodjára fordult elő hasonló a 71 éves férfival, ezek után már nem tudott úgy tekinteni szeretett lakhelyére, mint korábban.

2000 és 2005 között a kerület nagyon békés és szerethető volt. Körülbelül 300 zsidó család élt itt, a zsinagógák mindig megteltek Sabbathkor, mára ez megváltozott, alig százan maradtunk – panaszolta a férfi.

Egyre több zsidó család kényszerül elköltözni, ugyanis potenciális veszély fenyegeti őket a gyakran bevándorlók, javarészt muszlimok által lakott kerületekben. Rengetegen közülük csak egy másik városrészbe vagy városba költözik, de legnagyobb részük Izraelbe vándorol.

Csak 2015-ben 8000 francia állampolgár költözött a zsidó államba, amely tárt karokkal várja őket. A tavalyi rekordösszegű kivándorlás a terrortámadásoknak köszönhető. Az év elején a Charlie Hebdo újság elleni támadás után nem sokkal, egy felfegyverzett mali bevándorló, név szerint Amedy Coulibaly fegyverekkel a kezében berontott Párizs egyik kóser szupermarketjébe és az ott lévőket túszul ejtette, többükkel végzett is majd mikor kirohant az üzletből, a kommandósok végeztek vele.

A legnagyobb zsidó közösség Párizsban él Franciaországban, de az ott élő kisebbség száma is fokozatosan csökken a folyamatos atrocitások miatt.

Egyúttal Franciaországban lakik a legnagyobb muszlim közösség is Európában, közel ötmillió francia vallja magát muszlimnak.

A javarészt Közel-Keletről és Észak-Afrikából származó bevándorlók számos problémát okoztak már a francia hatóságoknak. Párizs egyik legveszélyesebb negyedében, Banlieue-ben rendszeres a rendbontás és hiába a magas rendőri készültség a bevándorlók kvázi átvették a hatalmat a városrészben, ehhez pedig a kormányzat csak asszisztál.

Forrás: 888

Egy hozzászólás “Nem tűrik a muszlim bevándorlók az őshonos zsidókat” bejegyzésre

  1. bagoly szerint:

    Visszanyal a fagyi Soroson keresztül ! Hoppá

Itt lehet hozzászólni !