Egy társaság összeszólalkozott az éjjel Csepelen

CSepel.info

13324010_1109083792487711_1924085581_o (1)

Olvasónktól kapott információk szerint hétfőn hajnalban egy társaság összeszólalkozott Csepelen, a Kossuth Lajos utca 166-170-es ház előtt.

A hangos vitatkozásnak a rendőrség vetett véget. A fotót köszönjük olvasónknak.

8 hozzászólás “Egy társaság összeszólalkozott az éjjel Csepelen” bejegyzésre

  1. kerdezo szerint:

    Egy társaság? Nem kettő?

  2. Grün Izidor szerint:

    kérdező!
    Lehet, hogy csak belviszály volt az elnökségért! 😛

  3. névtelen szerint:

    Összeszólalkozott? Az az eredetileg kb. 10 fős horda artikulátlanul üvöltött kb. 20 percen keresztül, egyiküknél fejsze, másiknál kardnak látszó tárgy volt, és őrjöngtek az utcán… hát ezt nem összeszólalkozásnak nevezném.
    Mire a rendőrök kijöttek, már csak annyian maradtak a “helyszínen”, ahányan a fotón is láthatóak.

  4. Gera szerint:

    Igen ez egy társaság volt és összeszólalkoztak az hogy a rendőrök lassan értek ki és hiába mentek utánuk…. Láttam az elejétől… Legalább a srác felállt 3 ellen igaz kapott rendesen de adott is…. Míg egymással teszik hagy tegyék…

  5. Letiltatni szerint:

    Csoportosan, felfegyverkezve elkövetett garázdaság bűntette. Közvádas eljárás, a nyomozóhatóság megfelelően eljárt? Hol kérhető ez számon rajtuk?

  6. névtelen szerint:

    1 a 3 ellen kikaptak elszaladtak. hiaba a fejsze kard bezbol uto

  7. gera94 szerint:

    Én itt lakom az eseménnyel szemben. Végig néztem az egészet. A srác ra többen mentek rá de nem hátrált. Ment végig előre és a végén beszáltak az autoba es elhajtottak. Szörnyű hogy ien emberek vannak velünk egy légtérben

  8. Névtelen szerint:

    Amúgy nem èrtem az embereket hogy minek kell egyből rendőrséget hivni meg lehetett volna ezt oldani másképpen is olyan embereket ráncigáltak meg a rendőrök akik ráadásul a sértettek gusztustalan hogy hova fajult ez a világ!!!!!

Itt lehet hozzászólni !