Több mint 600 induló a csepeli MK fordulókon

Csepel.hu

ÖttusaMKCsepell

A Magyar Öttusa Szövetség május 21-én és 22-én Csepelen rendezte meg a Decathlon két- és háromtusa Magyar Kupa (MK) fordulóit, ahol igencsak népes létszám tette tiszteletét.

Szombaton a csepeli strandon a háromtusázók kezdték a penzumot az MK III. fordulójával, ahol Dragán Antónia és Pataki Gergely képviselte a Csepel Öttusa és Vízi Sport Egyesületet az U15 illetve Ifi B korosztályúak versenyében. „Sajnos Antónia egy rossz mozdulat következtében megsérült, de így is hősiesen küzdötte végig a versenyt, ami mindenképpen dicséretet érdemel. Gergő összesítésben a 15. helyen végzett, de lövészetben az előkelő 5. pozícióban zárt. Ez összességében nem rossz eredmény, különös tekintettel arra, hogy nehéz napok, hetek állnak mögötte, de bebizonyította, hogy képes az előrébb lépéshez, amit jól megalapozhat majd a nyári táborunk folyamán”- mondta el a szombaton tapasztaltakat Kora Dániel a Csepel edzője.

Vasárnap a 8-9 évesektől kezdve a 16 éves korosztályig több mint hatszáz fiatal nevezett be az MK II. fordulójára, amit ugyancsak a strandfürdő területén bonyolítottunk le. Az úszásból és futásból álló megmérettetésen a legsikeresebbek kvalifikálhatták magukat a 2016. évi ELIT Bajnokságra. „Az I. fordulóhoz képest nagyobb létszámmal tudtunk részt venni a hazai rendezésű versenyen, ami újabb előrelépést jelent, de természetesen itt nem állhatunk meg, még több fiatallal szeretnénk majd kiállni a közelgő versenyeken”- árulta el a tréner. Jól láthatóan ismét fejlődtek valamit a srácok, Páczai Dávid megnyerte az U13-as korosztály küzdelmeit, szereztünk egy csapat-bronzot és több ELIT (TOP 12) helyezést is, ami mindenképpen figyelemreméltó teljesítmény a mieinktől, annak tükrében meg pláne, hogy néhány versenyzőnk betegség, sérülés miatt nem tudott rajthoz állni.

Mindent összevetve egy jól megszervezett versenyen vagyunk túl, az ezúttal is kiváló helyszínnek bizonyult Csepeli Strandfürdő területén, ahol egy új akadálypályát is be tudtunk mutatni, ami nagy segítsége lehet klubunknak abban, hogy még több sportolója legyen a csepeli öttusának. Komolyabb előrelépést sikerült elérnünk egy -számos követelménynek megfelelő- háromtusa bázis kialakítását illetően, így a nyári táborban már rossz idő esetén sem kell nélkülöznie a testmozgást a gyerekeknek” – zárta a beszámolót a csepeli öttusaedző.

Több mint 600 induló Csepelen

Csepel Öttusa Média

Video: NSO TV

 

Csepel.hu

Itt lehet hozzászólni !