Junior OB: Simon Sarolta kvalifikált az Eb-re

Csepel Öttusa

futos[1]

A Csepeli Öttusa és Vízi Sport Egyesület sportolói a Székesfehérvári Junior OB-n vettek részt, ahol Simon Sarolta kvalifikálta magát a közelgő Lengyelországi Európa-bajnokságra. A fiúk is jól teljesítettek, csapatban a 4. helyet szerezték meg.

 Éles küzdelmet és izgalmakat hozott a székesfehérvári junior országos öttusabajnokság adta írül a Magyar Öttusa Szövetség hivatalos honlapja. A hírek szerint a világversenyek előtti utolsó válogatót követően Kállai Ákos utánpótlás-kapitány fejében már összeállt a csapat, és abban minden bizonnyal helye lesz a Csepeli Öttusa és Vízi Sport Egyesület versenyzőjének, Simon Saroltának is.

Kora Dániel a Csepel ÖVSE edzőjének beszámolójából kiderült, hogy a fiúknál csapatban az előkelő negyedik helyet szerezte meg a csepeli alakulat, egyéniben pedig Brázda Gàbor a 8., Pataki Balázs a 17, míg Mikó Domonkos a 18. helyet szerezte meg. Az Ifi A korosztályban induló Koricsánszky Olivér a 27. pozícióban zárt. A lányoknál Simon a 9. helyen fejezte be a versenyt, ami azt jelenti, hogy összességében a 3. helyen kvalifikálta magát a magyar válogatott keretébe a közelgő Lengyelországi Európa-bajnokságra.

„A lányok között az utolsó lövészetig kérdés volt, ki nyeri a bajnokságot” – mondta el a MÖSZ honlapjának Kállai Ákos kapitány, aki izgalmas versenyeket látott Székesfehérvárott. „Az érettségi vizsgák hete alatt kollégáimmal együtt ezzel az eredménnyel kalkuláltunk és lehet, hogy kívülről nem nagyon látszott, de mentálisan a srácok nagyot léptek előre, ami mindenképpen pozitívumnak számít!- zárta a beszámolót Kora Dániel.

Forrás: Csepel Öttusa Média, MÖSZ

Fotók: Fülep Sándor

Itt lehet hozzászólni !