Austrian Classics 2016

HalkerKiralyTeam

Austrian_1

Április végén a tiroli hegyek között megbúvó Innsbruck városa adott otthont a kontinens második legnagyobb tornájának, ahol a világ 30 országból érkező több mint 2400 versenyző között természetesen a csepeli Halker-KirályTeam Kick-box Akadémia sportolói is megjelentek.

A pénteki napot a csapatküzdelmekre hegyezték ki a szervezők, ahol a legfiatalabbak remekeltek és győzelemre vitték csapatunkat. A felnőtteknél izgalmasabban indult a nap, hiszen a két héttel ezelőtti milánói Pointfighting Cup-on a felnőtt versenyzőink közül néhányan megsérültek, így a csapat felét juniorjaink adták. A sikeréhség és a bizonyítási vágy elegendőnek bizonyult, bravúrosan hozták a pontokat a trónkövetelők is, ami a legértékesebb trófea megnyeréséhez, a felnőtt csapat elsőségéhez kellett.

Szombaton a Grand Champion küzdelmekkel indult a nap, ahol a nőknél házi döntőre került sor a fináléban, és a férfiaknál is volt dobogósunk annak ellenére, hogy számos világbajnokunk nem indult. A junior korú Szabó Dorina Grand Champion elsősége nagy bravúrnak számít, csakúgy mint a szintén junior korú Veres Roland bronzérme a felnőtt férfiaknál! A folytatásban teljesen az utánpótláson volt a sor, a kiutazó felnőttjeink szokás szerint edzői utasításokkal segítették a fiatalokat és Király István Mesteredzőt. A nagy induló létszám miatt rengeteg mérkőzést kellett nyerni annak, aki a dobogóra szeretett volna állni, de a csepeliek remekül vették az akadályokat!

Vasárnap a másik két tatamis szabályrendszerben, a light-contactban és a kick-lightban próbáltak szerencsét azok akik egyre univerzálisabbak a pointfightingon túl. Az erőfeszítések meghozták az eredményeket és 5 aranyéremmel gazdagították a csapatot.

Csapatunk ugyan nélkülözni kényszerült a felnőtt világbajnokainkat, de az éremtábla elsőséghez így is elegendő volt az utánpótlás által megnyert 20 arany-, 7 ezüst- és 9 bronzérem!

 

Itt lehet hozzászólni !