Munkatársat keresnek

Csepel.info

A Kossuth Lajos utca és az Ady Endre út kereszteződésében található SPAR élelmiszer áruház szakképzett eladó – pénztárost keres.

Jelentkezni a boltvezetőnél lehet fényképes önéletrajzzal.

6 hozzászólás “Munkatársat keresnek” bejegyzésre

  1. Nagyapó szerint:

    Eetásak! Valami nem gömbölű! Azt jósolták, hogy a vasárnapi zárva tartás miatt szörnyű elbocsájtás, meg munkanélküliség lesz! Szóljanak a SPAR-nak, mert ők biztosan nem olvasták!

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja száját, hazudik, ha kinyújtja kezét, lop.

  2. robi szerint:

    Az öreg betanított szellemi munkás nem hallott fluktuációról, ami nem a kiemelkedő bérek mellett szokott jellemezni munkahelyeket?
    Gondolom, a számára kiadott központi anyagban nincs leírva, hogy 1-1boltban évente hányszor cserélődik le a teljes eladói garnitúra?
    Attól tartok, ha az ő “nyugdíj kiegészítése” megegyezne a kereskedelemben talpalók havi bérével, menten elsírná magát.

  3. Nagyapó szerint:

    robi! Szóval a szocik hazudtak, mert lebocsátásról, munkanélküliségről röfögtek és nem fluktuációról. Robinak nincs önálló véleménye, azaz van a dolgozók ellenében nyalja a multikat.
    robi! Nézzen a naptárra! Már nem cocializmus van, nem a Párt határozza meg a béreket! Báremelést a Tescotól, meg a Altus Rt.-től követeljen!

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja száját, hazudik, ha kinyújtja kezét, lop.

  4. Jobban szerint:

    “A baloldal, illetve baloldali politika jellemzője, hogy nagy súlyt fektet a társadalmi egyenlőség érvényre juttatására és az általános (szociális) jogokra, szemben a társadalmi hierarchiával, illetve egyenlőtlenséggel. A baloldali politika támogatja a kisebbségek és a hátrányosabb helyzetű csoportok jogait, illetve e jogok érvényre juttatását…”
    https://hu.wikipedia.org/wiki/Baloldal

    Elgondolkodtató, hogy a baloldal valóban miért a multikat támogatja, miért nem a munkások, dolgozók jogaiért száll síkra??!!!

  5. robi szerint:

    Nagyapó!

    Ön nem lát tovább az orránál.

    1./ Azt hiszi, hogy a kereskedelem fellendülése miatt vesznek fel mindenhová munkaerőt.
    Nekem erről az a véleményem, hogy aki csak teheti, elmenekül a kereskedelemből.
    Ha nincs más, akkor ideig-óráig megfelel, de ha talál jobbat, már is kitehetik a munkaerő felvétel táblát a volt cégéhez. Ha ennyit éradolgozó, neki is ennyit jelent munkaadója. Ismerek olyan kereskedelmi dolgozót, aki nyugdíj előtt áll, egyedül él és bukta a vasárnapi pótlékot az elmúlt évben. semmi nem fekete, vagy fehér, sokféle érdek ütközik.

    2./ Nem olvasok párt eligazításokat, nem istenitek politikusokat, van saját véleményem.
    Az elmúlt hónapokban már többször reagáltam a bolt bezárások ellen. Ha olyan lennék,mint egy-két helyi “polgár”, most élcelődnék a kialakult helyzeten.
    Nagyapótól és szellemi cimboráitól nem várok mást, mint azt, hogy a bolt bezárások politikai vetületét lássák maguk előtt. Ha valakinek van véleménye, válaszaik második mondatukban már baloldal-jobboldal, stb, skatulyába helyezik a vélemény alkotóját.

    A siránkozó bagázst most nem az MSZP vágta pofán, hanem a lakosság. Akinek bő egy évvel ezelőtt szrtak a véleményére. Az MSZP csak felmérte a többség akaratát és azonnal politikai hasznot látott benne. Ne aggódjanak polgártársak, sokan lesznek az ú. n. baloldalon ,akik most az magukénak vindikálják a történetet.

    3./ Személy szerint: nem vágyom a pénteki, szombati napok zsúfoltságaira, ami korábban kényelmesen eloszlott három nap között.

    Ui: pénteken tényleg a szocializmusban érezhettem magam. Éveken keresztül csak vasárnap jutott időm a Csepel Plázára. Most pénteken cipőt vásároltam. A pénztárnál- a zsúfoltság miatt -15-20 percet várakoztam, pedig két eladó tisztességesen dolgozott.

    Na, ezt nem sírom vissza ezután.

  6. fghfjhgkjhk szerint:

    robi!

    Szerintem egyszerűbb imátkozni egy lóval! 🙂

Itt lehet hozzászólni !