MSZP-elnök akar lenni Szanyi Tibor

Mandiner

MSZP-elnök akar lenni Szanyi Tibor

A tumblr-en jelentette be Szanyi Tibor, hogy újra meg kíván mérkőzni az MSZP pártelnöki székéért, hogy egy dögös, győztes pártot csináljon az MSZP-ből. A mikroblogon közzétett poszt tartalmát Szanyi megerősítette az Indexnek is, de további részleteket egyelőre nem árult el a portálnak sem.

CSAK HOGY a magyar tumblinép első kézből tudhassa: egy dögös, győztes pártot fogunk csinálni az MSZP-ből, s ennek érdekében elindítottam pártelnöki kampányomat” – írta tumblrjén Szanyi Tibor még szombaton. Az Index megkereste a poszttal kapcsolatban a szocialista EP-képviselőt, aki a portálnak megerősítette: valóban el kíván indulni a pártelnöki tisztségért a júniusi tisztújításon, de a jövő heti választmányi ülésig nem kíván bővebben nyilatkozni a kérdésről. Szanyi döntését nem kommentálta Tóbiás József jelenlegi pártelnök, de az Index úgy tudja, hogy nem lepte meg őt Szanyi lépése.

Szanyi Tibor március 4-én „Apa, kezdődik!” címmel már közzétett egy hosszú írástweboldalán, melyben a helyzetértékelés mellett arra is kitért, hogy szerinte mit kellene csinálni a párttal.

Forrás: Mandiner

4 hozzászólás “MSZP-elnök akar lenni Szanyi Tibor” bejegyzésre

  1. Balos szerint:

    Szeszfogyasztásban és populizmusban Gyurcsánnyal egy szinten: ezzel nem leszünk kisegítve. A Tóbiás jellegtelen, hiába járt jó logopédushoz, az nem ad karizmát. A pártban most csak Mesterházy van, akinek van ész a kobakjában, és miniszterelnök-jeöltnek ő se lesz elég. Bajnait, Medgyessyt kilőtték, Falus maga lőtte ki magát, Sólyom öreg és nem vállalná. Bárki lenne is a miniszterelnök, Gyurcsány önmagában is bomlasztó, szétfúrna mindent. Szóval elég sötét a helyzet, a baloldal meg közben még égeti is magát a migránsbarátsággal.

  2. bagoly szerint:

    A szocialista a magánérdekeket elvető, a társadalmi egyenlőséget és az anyagi javak igazságos elosztását célozó elv követője, hívője, illetve ezen elveket hirdető párt tagja.
    Olyan eszme, amely a termelési esztközök társadalmi tulajdonán és egyenlőségen, és azok feletti társadalmi ellenőrzés jogán az anyagi javak igazságos elosztásán alapszik !
    NA EHHEZ EGYIK PÁRTNAK SINCS SEMMI AFFINITÁSA ÉS KÖZE !!!

  3. Nagyapó szerint:

    Nem mindegy, hogy a golyófejű, a kecskeszakállú vagy a viszkis pohár a vezető? Ha nincs program, csak hazudozás, rágalmazás, nincs remény a nyerésre.

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja száját, hazudik, ha kinyújtja kezét, lop.

  4. GONDOLKODÓ! szerint:

    “Hullanak a falevelek, kiszáradnak a gyökerek.”

Itt lehet hozzászólni !