Olvasónk szemtanúk jelentkezését várja

 

Ahogy korábban beszámoltunk róla 2016 01 24.-én Csepelen a II. Rákóczi út és az Erdősor utca kereszteződésben egy Ford Transit és egy Fiat Punto ütközött. A Ford Transit vezetője a segítségünket kéri. Az alábbiakban megtalálják szerkesztőségünkhöz küldött levelét:

“Szeretnék abban segítséget kérni,hogy a 2016 01 24-én a Rákóczi és Erdősor sarkán történt autóbalesetemmel kapcsolatban olyan hirdetést tehessek közzé, melyben azon szemtanúk (tanúk) jelentkezését várom, akik látták a balesetet, illetve arról bármilyen képi anyaggal rendelkeznek. Nagyon fontos lenne számomra és gyermekeim számára, hogy bebizonyítsuk nem lehet Csepelen piros lámpákon büntetlenül átszáguldozni,azután a biztosítóval egyetemben mindent letagadni és megúszni a dolgot. Nekem ebben az esetben csak az autóban okozott kár 500.000-forint körüli. De ha nincs ott az autó akkor a gyalogosok közé hajthatott volna! Előre is köszönöm.Tisztelettel:Balogh László”

3 hozzászólás “Olvasónk szemtanúk jelentkezését várja” bejegyzésre

  1. kerdezo szerint:

    Minden bántás nélkül: nem lehetne- érthetőbben megfogalmazni mi is gond?
    Ez nekem kusza csak?
    “Nagyon fontos lenne számomra és gyermekeim számára, hogy bebizonyítsuk nem lehet Csepelen piros lámpákon büntetlenül átszáguldozni,azután a biztosítóval egyetemben mindent letagadni és megúszni a dolgot. Nekem ebben az esetben csak az autóban okozott kár 500.000-forint körüli. De ha nincs ott az autó akkor a gyalogosok közé hajthatott volna!”
    Pont a kereszteződésben egyébként VAN térfigyelő kamera, az nem rögzített semmit?

  2. fghfjhgkjhk szerint:

    kerdezo!
    Egy kamera van, az a HÉV gégállomás felé van állítva.
    Ebből én sem értek semmit, mert a kisbusz van kint a főutvonalon, így valaki, valakinek egyértelműen nem adta meg az elsőbbséget.
    – A kisbusz a zöldön kikanyarodott a Rákócszira és a piroson átjött valaki…
    – A rákóczin valaki egyenesen haladt, zöldnél és már a piroson kikanyarodott elé a kisbusz

    Szerintem itt kellett, hogy legyen rendőri intézkedés is?!

  3. közlekedő szerint:

    Nekem a kocsiba fedélzeti kamera van, ami mindig felvételt készít. Tudom itthon még nincs leszabályozva mikor mire lehet használni, de a léte se tilos. A legfontosabb, hogy én nem is pakolom fel a netre.
    Ad egy olyan biztonságot,hogyha történik velem valami vagy én látok valamit akkor arról legyen felvétel, mert általában a hibások a legagresszívabbak és tapasztaltak, hogy mit hazudjanak… Ha a kamera felvenne egy balesetet biztosan felajánlanám, hogy szükség lenne e a felvételre.
    Személyes tapasztalatom, hogy a Szent István és Táncsis Mihály kereszteződésében lévő piros lámpát a Táncsisról jövők félre értik és gázt nyomnak – a csúcsidőn kívül láttam ilyet eddig. Ezidáig szerencsém volt, mert ott nem hajtottak belém, de a felvételen látszódna, hogy nekem volt zöld. A nagy kérdés, hogy ez érdekelne e valakit vagy rámondják, hogy a kamera nem ér semmit.

Itt lehet hozzászólni !