Gázpisztolyos lövöldözés volt Csepelen – Frissítve!

Azonnal elkapták a férfit a rendőrök

Mr.Gabee, Csepel.info

Félelem és fegyverkezés Ausztriában

Mr.Gabee szerkesztőnk szombatról vasárnapra virradó éjszaka útja során négy szirénázó rendőrautóra és egy Mercedes Sprinter mentőre lett figyelmes a Szent Imre téren, a Karácsony Sándor utca felé vezető oldalon található egyik buszmegállóban. Az egyik szolgálatot teljesítő rendőrtől megtudta, hogy azért van teljes mértékben lezárva az egyik buszmegálló, mert gázpisztolyból lövéseket adtak le. Elmondása szerint az elkövetőt elfogták. Ebből kifolyólag a Karácsony Sándor utca felé vezető oldalon a Kossuth Lajos utcát a Károli Gáspár utca és a Vermes Miklós utca között teljes szélességben lezárták a helyszínelés idejére, az Ady Endre út felől érkező buszokat és személygépkocsikat a Vermes Miklós utcára terelik. Megkerestük a BRFK sajtóosztályát ez ügyben.

A BRFK szerkesztőségünkhöz eljuttatott információi szerint a Budapesti Rendőr-főkapitányság Tevékenység Irányítási Központjába 2016. február 20-án 23 óra 35 perc körüli időben bejelentés érkezett, amely szerint a Budapesti Rendőr-főkapitányság XXI. kerületi Rendőrkapitánysága nyomozást folytat B. István 34 éves budapesti lakos ellen felfegyverkezve elkövetett garázdaság és súlyos testi sértés bűntett kísérlet elkövetésének megalapozott gyanúja miatt. A BRFK Tevékenység Irányítási Központjába 2016. február 20-án 23 óra 35 perc körüli időben bejelentés érkezett, amely szerint a Budapest XXI., Szent Imre téren egy férfi lövéseket adott le. B. István egy gáz-riasztó fegyverrel három személy irányába lőtt, akik közül egy férfi könnyű sérüléseket szenvedett. A percek alatt helyszínre érkező rendőrök a 34 éves budapesti férfit elfogták, majd előállították a kerületi kapitányságra. Vele szemben az eljárást – őrizetbe vétele mellett – a Budapesti Rendőr-főkapitányság XXI. kerületi Rendőrkapitánysága folytatja le, egyúttal előterjesztést tettek előzetes letartóztatásának indítványozására.

10 hozzászólás “Gázpisztolyos lövöldözés volt Csepelen – Frissítve!” bejegyzésre

  1. Asdfghjkl szerint:

    Biztos próbálta megvédeni magát a cigányoktól…

  2. FuckOff szerint:

    Kurvára nem védeni probálta magá hanem elkattant az agya, ott voltam 25-30 meterre tőlük.. seggfej

  3. George szerint:

    Egy kis drog csodákra képes! Még szerencse, hogy a sün autóval ment, mert “nagy” a távolság a kapitányságtól!

  4. krapulax szerint:

    én is egyből erre gondoltam

  5. Grün Izidor szerint:

    George!
    Kellett az az autó!
    Mit szólt volna az előállított, ha gyalogmenetben állítják elő! 😀

  6. nagyapó szerint:

    Tényleg, minek is az autó, amikor a csepeli rendőrségről, az éjjel őrségben lévő század díszmenetben is kivonulhatott volna!!!!
    Há’ nooormális??!

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja száját, hazudik, ha kinyújtja kezét, lop.

  7. George szerint:

    Az a baj, hogy ez már járványszerűen terjed! Bárhol, bármikor robban a bomba!

  8. Kornél72 szerint:

    Szomorú, hogy Pesten szabadon mászkálnak ilyen emberek. Milyen világban élünk?

  9. Nagy Peti szerint:

    Két hét alatt rend…aha, hol is? 😀

  10. […] Idén februárban a Szent Imre tér közelében, de közterületen lövöldözött egy férfi, akkor gázpisztollyal. Szintén gázpisztollyal lőtt feleségére egy férfi 2014-ben a Damjanich János utcában. […]

Itt lehet hozzászólni !