Tóbiás sem bontotta ki az igazság minden részletét

Hírszerző, Csepel.info

Tóbiás Ron Werberrel: az erkölcs és a jog eddig sem érdekelte

“Székesfehérvár felelős képviselőjeként nem tudja aláírni” a Bajnai-csomag megszorításairól szóló papírt a város MSZP-s polgármestere, Warvasovszky Tihamér. A jelek szerint Tóbiás József frakcióigazgató tudatosan félrevezette a közvéleményt, amikor azt mondta: egy képviselő kivételével minden szocialista képviselő aláírta a csomagot, és az egyetlen, külföldön tartózkodó kivétel aláírása is meglesz vasárnapig.

A szocialista frakciótagok közül mindenki leadta a Bajnai Gordon tervezett intézkedéseit tartalmazó politikai nyilatkozatot. Egyetlen, jelenleg külföldön tartózkodó képviselő nem, de vasárnapra ő is aláírja – mondta Tóbiás József frakcióigazgató pénteken.

A szocialista frakciótagok közül mindenki leadta a Bajnai Gordon tervezett intézkedéseit tartalmazó politikai nyilatkozatot. Egyetlen, jelenleg külföldön tartózkodó képviselő nem, de vasárnapra ő is aláírja – mondta Tóbiás József frakcióigazgató pénteken.

A jelek szerint Tóbiás úgy mondta a fentieket, hogy a birtokában volt Warvasovszky Tihamérnak, Székesfehérvár MSZP-s támogatású polgármesterének és országgyűlési képvisekőjének levele, amelyben támogatásáról biztosította az új kormányt, amennyiben a hétvégi döntés értelmében Bajnai Gordont jelölik miniszterelnöknek, ám úgy fogalmazott: a részére megküldött anyagot Székesfehérvár felelős polgármestereként nem tudja aláírni.

Warvasovszky Tihamér nyilatkozatát eljuttatta a székesfehérvári városi televízióhoz is, amelynek honlapján szerepelnek az inkriminált mondatok. Megkeresésünkre Warwasovszky annyit reagált, hogy a Fehérvár TV-nek adott nyilatkozata az irányadó; Tóbiás József pedig nem árulta el, miért állította, hogy vasárnapra az MSZP-frakció minden tagja aláírja a Bajnai megszorításairól szóló papírt, amikor a neki küldött levélből tudnia kellett, hogy az ellenkezője az igaz.

“Nem szeretnék külön beszélni sem Warvasovszky Tihamérról, sem más képviselőkről – számomra az a fontos, hogy a frakció támogatása biztosított legyen a szükséges intézkedések mögött” – zárta rövidre a Hírszerző munkatársával folytatott beszélgetését Tóbiás József.

Forrás: Hírszerző

3 hozzászólás “Tóbiás sem bontotta ki az igazság minden részletét” bejegyzésre

  1. én szerint:

    És Karsai aláírta?

  2. infósferi szerint:

    A profi hazugnak a zsigereiben van a maszlagolás.
    Még jelentéktelen, piti kutyasz@r ügyben is hazudik.
    Hazudtunk reggel, este,.. meg ahányszor, csak a nyilvánosság elé állunk..
    Így igaz.

  3. LB szerint:

    Mire az a cirkusz?! 🙁

    Már életbe lépett a Brüsszelben megírt “Bajnai-csomag”

    Bárki is lesz a Magyar Köztársaság következő miniszterelnöke, már egy aláírt, az EU felé bevállalt, és április 3-a óta hatályban lévő megszorítási csomag rendelkezései szerint kell irányítania Magyarországot. Veres János pénzügyminiszter március 10-én írta alá a most “Bajnai-csomagként” emlegetett megszorító csomagot, különben az ország nem kapta volna meg az IMF-EU hitel soron következő részletét. Információink szerint az elmúlt hetekben többször is járt a fizetésképtelenség határán az ország.

    http://www.inforadio.hu/hir/belfold/hir-268715

Itt lehet hozzászólni !