50 millióból épített teniszpályát a jobbikos polgármester

Faktor

50 millióból épített teniszpályát

A több tízmilliós teniszpályára a jobbikos polgármester, Fülöp Erik szerint azért volt szükség, mert a városban nagyon szeretik a teniszt. De egyelőre nem teniszezik ott senki.

Közel 51 millió forintot költött teniszpálya építésére Tiszavasvári jobbikos polgármestere. A város nem tartozik a magyar teniszsport fellegvárai közé, ráadásul a régió szegényebb települései között van. Igen rossz az infrastruktúrája és a foglalkoztatottság mindössze 40 százalékos.

A pálya bérleti díja felnőtteknek 600 forint egy órára. Ugyanennyibe kerül a helyieknek is, vagyis – noha, ezt a pályát állami támogatásból építette a város – az ott élők semmilyen kedvezményt nem kapnak.

Fülöp Erik polgármester a helyi lapnak, a Vasvári hírmondónak azt nyilatkozta, tapasztalataik szerint a tenisz – a kézilabda és a foci mellett – a legnépszerűbb sport. Azt is mondta, abban bíznak, hogy több gyerek kezd majd el teniszezni és olyan felnőttek is kipróbálják, akik ezt korábban nem tették. Igaz a tenisz nem tartozik az olcsó sportok közé, a legolcsóbb teniszcipő is több, mint tízezer forint, ahogy az ütő is legalább ennyibe kerül. Vagyis annak valószínűsége, hogy valaki az utcáról lesz profi teniszjátékos, nagyon alacsony, tipikus tömegsportnak pedig igazán nem nevezhetjük a teniszt.

Hogy valóban népszerű sport-e a tenisz Tiszavasváriban azt egyelőre sem megerősíteni sem cáfolni nem tudjuk, legalábbis a pályafoglalásból. Azt ugyanis jelenleg nem lehet bérelni. Mivel nem fedett a pálya, csak akkor lehet majd használni, ha jobb idő lesz. Vagyis csak több hét múlva.

Kerestük ma reggel a polgármestert, a titkárnőjétől azt az információt  kaptuk, hogy délután 2-kor ér be. Kerestük akkor is, de a titkárnője azt mondta, hogy szabadnapot vett ki mára, keressük holnap.

Forrás: Faktor.hu

 

24 hozzászólás “50 millióból épített teniszpályát a jobbikos polgármester” bejegyzésre

  1. krapulax szerint:

    mi köze csepelnek tiszavasvárihoz?
    kiadta kubatov a parancsot hogy minden napra kell egy jobbik gyalázó cikk?

  2. Lovas szerint:

    Az igazi lóvét Putyin farkáról nyalogatták le.

  3. felix szerint:

    Akartok még egymásra vadászni?

  4. Grün Izidor szerint:

    Majd megszeretik a teniszt mint Felcsúton a focit!
    Néhány tíz éve még ott is lefújta a bíró a meccset a legelőről hazatérő tehenek miatt és tessék, most NB i.-es csapata van és “fodbal” akadémiája!
    Csakúgy ontja a tehetségeket a világ minden tájára! 😀 😛

  5. kilgore trout szerint:

    Mindig tudtam, hogy a politika mocskos dolog és most úgy látom, hogy a helyi kisfiúk is az aberráció útjára léptek, pedig régen még helyes, naiv gyerekek voltak.

  6. Lovas szerint:

    Ilyen az, amikor kommancsok egy perc alatt elkezdik a Jobbikot védeni. Csepelen amúgy is mindig nagy volt átjárás a két társaság között.

  7. felix szerint:

    Lovas!
    Akik szétlopják az országot azok ne mutogassanak másra, főleg ne hatalomból.
    A jobbikot a fidesz védi, hiszen eljárhatna ellene de nem teszi.

  8. Grün Izidor szerint:

    felix!
    Mert titokban reménykednek még a közös kormányzásban! 😀

  9. felix szerint:

    Grün Izidor!
    Vagy minimum külső támogatásban.
    Csak ugatnak egymásra, de nem harapnak.

  10. fghfjhgkjhk szerint:

    A terrortörvényt úgyis együtt szavazzák meg! 😉

  11. nagyapó szerint:

    Ózdon is jobbikos vezetés van. “Örülnek” is az emberek!!

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja száját, hazudik, ha kinyújtja kezét, lop.

  12. Tarjányi László szerint:

    Felix, nyisd ki már a szemed, a Fidesz nem védi a Jobbikot, hanem keményen támadja! Ki ellen indított eljárást hazaárulás vádjával? Simontól majd még bocsánatot is fognak kérni, ha szükség lesz 2018-ban a nagykoalícióra az MSZP-vel, a többi ellenzéki párt ellenében! Szenteczky is megússza, figyeld majd meg! Lásd csepeli MSZP nyilatkozata Metrans-ügyben!

    Ennek az országnak egy politikai maffiája van, annak meg két arca!
    Erre a társulatra az őszinte emberek a legveszélyesebbek! Ezért kell birtokolni a közmédiát, nehogy szóhoz jussanak!

    Ennek az országnak véletlenül sem működő kórházakra van szüksége, hanem felcsúti stadionra meg kisvasútra. A falu szélén felnőtt Orbánnak nem volt gyerekkorában kisvasútja! Nekem se, másnak se, de mi nem kívánjuk ezt felnőtt korunkban kompenzálni!

    A Fidesz hatalomgyakorlásáról annyit, a százhalombattai gumiégetőt nemzetstratégiai fontosságú beruházásnak minnősítették, hogy a lakosság ne tudja megakadályozni!

    Németh Szilárd vajon kijárja-e, hogy a Metrans veszélyes anyag üzem ugyanilyen minőstést kapjon, hogy felülírhassa a a csepeliek akaratát?!

    MEGTEHETI, DE SZÁMÍTSON A CSEPELIEK ELLENÁLLÁSÁRA MINDEN TÖRVÉNYES ESZKÖZZEL!
    S EBBEN MINKET NEM FOG MEGAKADÁLYOZNI SEMMILYEN CSEPELI FIDESZ-MSZP ÖSSZEBORULÁS!

    TARJÁNYI LÁSZLÓ NINCS EGYEDÜL, MINT VOLT AZ MSZP ÉS A FIDESZ A WALLIS-ÉSZAK-CSEPEL SZINDIKÁTUSI SZERZŐDÉSEKOR TAPASZTALT ÖSSZEBORULÁSAKOR! S AZT IS SIKERESEN FELBOMLASZTOTTA!

    MOST SOKAN VAGYUNK, ÉS MÉG SOKKAL TÖBBEN LESZÜNK! AZTÁN MAJD FANTÁZIÁLHAT A HELYI VEZETÉS DK-s, JOBBIKOS VAGY AKÁRMILYEN ÖSSZEFOGÁSRÓL!

    MI CSEPELIEK, EGYSZERŰ EMBEREK, ITT LAKÓK, INGATLANTULAJDONOSOK FOGUNK ÖSSZE, SENKI NE DÖNTSÖN A SORSUNKRÓL, NÉLKÜLÜNK! LE A DIKTATÚRÁVAL!

  13. felix szerint:

    Ne tévesszen meg a felszín.

  14. Tarjányi László szerint:

    Lovas, melyik párt van tele volt KISZ-titkárokkal? Talán te is az voltál!

  15. Tarjányi László szerint:

    http://alfahir.hu/titkos_mergek_csepelen

    Veszélyes anyagok tárolását tervezi a Metrans Konténer Kft. Csepelen. A kerület fideszes vezetése csupán az építkezés megkezdése után tájékoztatta a lakosságot arról, hogy a logisztikai cég veszélyes anyagokat is kezel majd. A kerület lakosai egyértelműen kifejezték: nem szeretnének a Duna parton olyan céget, mely veszélyes anyagokat is tárol. Borbély Lénárd polgármester és a város fideszes vezetése azonban figyelmen kívül hagyva a lakosok félelmeit, hallgat az ügyben.

  16. nagyapó szerint:

    Vajon Tarjányi nem volt KISZ titkár, hogy ekkora ésszel elvégezte az egyetemet (a’la Gyurcsány(i))?

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja száját, hazudik, ha kinyújtja kezét, lop.

  17. Tarjányi László szerint:

    Tarjányi gimnazista korában kimagasló eredményeken ért el fizikából a KöMaL fizika feladatmegoldó versenyében, az Eötvös Loránd fizikaversenyen és az OKTV fizikaversenyén. A helyezés miatt nem kellett felvételiznie a Budapesti Műszaki Egyetem Villamosmérnöki Karára, ahol 1979-ben jelesen diplomázott. Tarjányi sohasem volt KISZ-titkár, sőt negyedéves korában nagy botrányt okozva kilépett a KISZ-ből! Én nem szorultam soha a KISZ-titkársághoz tartozó kegyelemkettesre! S nem focival (Orbán) és nem politikával (Gyurcsány) töltöttem az időt!

    Hiszen Orbán erről maga nyilatkozott életrajzi videójában, meg arról hogy “köztünk Simicska volt a legokosabb!” HÁT EZÉRT NEM LETT Ő A FIDESZ ELNÖKE! 😛

  18. borenbukk szerint:

    Ez a fidesznél aprópénz, szerintem 50 milláért le se hajolnának. Az meg hogy kik kit véd? Senki senkit, mert nincs rá szükség. Mindenki tud a másik viselt dolgáról, amit látunk az csak színjáték, a kulisszák mögött valójában cimborák. pl. mindegyik felvette, fel veszi a több tízmilliós költségtérítést, amivel el sem kell számolniuk, mondjuk el sem tudnának, a szociktól kezdve a fideszen át a jobbikosokig. Ti, akik itt csépelitek egymást a fórumon, meg vagytok vezetve de rendesen:D

  19. Grün Izidor szerint:

    “Pofátlan végkielégítésekre készül az Orbán-kormány”
    .
    Ami jár az jár! 😀

    http://nol.hu/belfold/pofatlan-vegkielegitesekre-keszul-az-orban-kormany-1586063

  20. felix szerint:

    Grün Izidor !
    Nincs valami szokatlan híred?

  21. Grün Izidor szerint:

    felix!
    “Ez a legszabadabb ország – közölte Orbán, majd letiltotta a kommenteket a Youtube-videója alatt”
    ,
    Csak nem szégyelli magát, hogy elvetette a sulykot?! 😀 😛
    Nem teszek fel linket mert az admin érzékenységét sérti! 😀

  22. felix szerint:

    Ilyen az amikor a “Don” él a szabadság jogával.

  23. kerdezo szerint:

    Most mi a gond? Sokalljuk az 50 milliót vagy keveseljük? Mi az utasítás?

Itt lehet hozzászólni !