Az év végéig interneten folytatódik az aláírásgyűjtés

Fidesz.hu

Az év végéig interneten folytatódik az aláírásgyűjtés

Az ünnepek után, januárban ismét lesz lehetőség személyesen is aláírni a kötelező betelepítési kvóta elleni íveket – jelentette ki Kósa Lajos.

Egymillió 700 ezer ember támogatta eddig aláírásával a Fidesz kezdeményezését – jelentette ki vasárnapi sajtótájékoztatóján a Fidesz frakcióvezetője a kötelező betelepítési kvóta elleni aláírásgyűjtés kapcsán.

Rámutatott, az emberek megértették, hogy minden lehetséges eszközzel meg kell akadályozni, hogy hazánkba kötelezően betelepítsenek olyan embereket, akikről nem tudjuk, hogy kik és mi a szándékuk, illetve azt, hogy a magyar nép felhatalmazása nélkül döntsenek erről mások.

Kósa Lajos elmondta, két hete már az interneten is alá lehet írni a kezdeményezést. Tájékoztatott arról, hogy idén, hétfőtől már csak az interneten folytatja a betelepítési kvóta elleni aláírásgyűjtést a Fidesz, januárban, az ünnepek után azonban ismét lesz lehetőség személyesen is aláírni a kezdeményezést.

Hangsúlyozta, az Európai Unió és Törökország megegyezésében bekerült egy önkéntességről szóló kitétel a szövegbe. Ez kétségkívül eredmény – jegyezte meg, hozzátéve, „az európai nemzeteknek azt a jogát, hogy kivel szeretnének tartósan együtt élni, azt nem vonhatja el tőlük senki”.

Kósa Lajos megköszönte az aktivistáknak az eddigi munkát, és egyúttal jelezte, folytatják a küzdelmet.

Forrás: Fidesz.hu

4 hozzászólás “Az év végéig interneten folytatódik az aláírásgyűjtés” bejegyzésre

  1. Grün Izidor szerint:

    Indulhat a krumpli beszerzés! 😀

  2. nagyapó szerint:

    Egyéb hülyeség idióta dr grün Izidor Charlie Rodrigez?

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja száját, hazudik, ha kinyújtja kezét, lop.

  3. Grün Izidor szerint:

    Öreg Hüje!
    Náladnál kell több?! 😛 😀

  4. GONDOLKODÓ! szerint:

    Dobálja vissza a menedékkérelmeket Németország
    Egyre több menedékkérelmet tagadnak meg a német hatóságok. Az elutasítások száma különösen az elmúlt hónapokban ugrott meg.

    http://www.origo.hu/nagyvilag/20151221-menekult-nemetorszag.html

Itt lehet hozzászólni !