Király István a Kick-Box Világszövetség vezetőségi tagja lett

Csepel.info

KIRWAKO01

A Magyar Kick-box sport és Csepel hatalmas sportdiplomáciai sikere, hogy Király István szakedző mesteredzőt a WAKO ( World Association of Kickboxing Organizations ) Kick-Box Világszövetség elnökségi tagjává választották – értesítette lapunkat Balázs Jácint.

A jelenleg is zajló írországi Világbajnokság nyitányaként került sor a Világszövetség négyévenkénti  tisztújító közgyűlésére. Megválasztották a WAKO új elnökét, a régóta beteg Dr. Ennio Falsoni utódját. Az új elnök a WAKO eddigi európai vezetője, a Szerb Dr. Borislav Pelevic lett.

A küldöttek egyhangúan szavaztak bizalmat a Magyar Kick-box Szakszövetség nemzetközi kapcsolatokért felelős alelnökének, Király Istvánnak. Dr. Leyrer Richárd tavalyi tragikus halála után, így ismét van magyar sportszakember a világszövetség vezetésében.

Idén decemberben ünnepli alapításának 30. évfordulóját a csepeli Halker-KirályTeam Kick-box Akadémia. Ez a kinevezés minden bizonnyal szép születésnapi ajándéka lesz a klub alapítójának és elnökének, Király Istvánnak.

Csepel.info

Itt lehet hozzászólni !