Gyurcsány Ferenc is kerítéspárti lett

Magyar Idők

Gyurcsány Ferenc is kerítéspárti lett

Nemrég még ellenezte, most elfogadja, hogy ez a megoldás

Nem akarjuk, hogy a menekültek számolatlanul elárasszák Európát, vagy Magyarországot – jelentette ki Gyurcsány Ferenc kedden az InfoRádió Aréna című műsorában.

– Nem akarjuk, hogy a menekültek számolatlanul elárasszák Európát, vagy Magyarországot – jelentette ki Gyurcsány Ferenc kedden az InfoRádió Aréna című műsorában. Mint mondta: egyikünk sem gondolja azt, hogy el lehet engedni a gyeplőt és mindenkit be lehet engedni. Ehhez a Demokratikus Koalíció elnöke „azt is el tudja fogadni, hogy kell fizikai határzár”. – Jelentős szakaszon le kell zárni a határt, és ki kell építeni 3-4, nagy tömeg átlépésére alkalmas határátkelőt, oda kell építeni a befogadó állomásokat, és ott el kell dönteni, ki a menekült, és ki gazdasági bevándorló – vélekedett a DK elnöke. Mint fogalmazott: akik nem vállalják a határokon való együttműködést, azokat vissza kell küldeni.

A volt miniszterelnök a migrációs krízis kapcsán kijelentette: az európai vezetőknek két feladata van, közösen megvédeni az unió külső határait és humánus elbánást biztosítani azoknak a migránsoknak, akik már megérkeztek. Állítása szerint ugyanakkor össze lehet egyeztetni a biztonságot és az emberséget, Európát pedig nem kell félteni a migrációs hullámtól, nem fenyeget bennünket, hogy kalifátus lesz Európában.

Gyurcsány az interjúban többször is szemrehányást tett Orbán Viktornak, mondván, noha a miniszterelnök már tavasszal látta az Európát elárasztó migrációs problémát, mégsem tett semmit.

Ezzel szemben a DK elnöke egy júniusi bejegyzésében maga fogalmazott úgy: Ne engedjék magukat megtéveszteni. Nincs Magyarországon bevándorlás-probléma.

A fizikai határzárt most már elfogadó politikus nyár elején még úgy vélekedett: szimbolikusan is elfogadhatatlan a tervezett kerítés. Ráadásul embertelen, mivel kizárja az üldözötteket, a menekülteket. – A legrosszabb ösztönökre épít a kormány, amikor kerítést akar húzni a határra – mondta korábban.

A DK szeptember 21-i, a bevándorlók mellett szervezett tüntetésén, a párt történetében eddig a legkevesebben vettek részt.

10 hozzászólás “Gyurcsány Ferenc is kerítéspárti lett” bejegyzésre

  1. nagyapó szerint:

    Mi vaan? A nemzet ripacsának más a rendezői utasítás???

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja, száját hazudik, ha kinyújtja kezét, lop.

  2. paneltomi szerint:

    Na, szép lassan mindenki Orbán véleményét osztja. A köpönyegforgatók a végén lebuknak és veszítenek. Gyurcsányhoz hasonló sors vár majd Merkelre, Faymannra.

    Miniszterelnökünk ez esetben is igazolta, hogy a konfliktus felvállaló politikája sikerre viszi az országot. Végre nem lehorgasztott fejjel kell magyarnak lenni, mint Medgyessy vagy Gyurcsány idején, amikor is az volt a szlogen: Merjünk kicsik lenni.

  3. Tarjányi László szerint:

    Putyin rendet tesz Szíriában, az angol, a francia, a német állampolgárságú ISIS harcosok már menekülnek haza. Jól tennék a szarházi nyugati politikusok, ha szűrnék a migránsokat!
    Amerika tekintélye a porban lesz, ha Putyin sikerrel stabilizálja Szíriát! Már Irak is fontolgatja Oroszország felkérését a beavatkozásra, mert a szövetségesek légi akciói eredménytelenek az ISIS ellen!

    http://alfahir.hu/rettegett_kulonleges_kommandojat_veti_be_putyin_sziriaban

  4. fghfjhgkjhk szerint:

    paneltomi!
    Rá ne lépjen már a nyelvére. 🙂

  5. felix szerint:

    Adjatok egy linket erről a cikkről!

  6. Tarjányi László szerint:

    Az orosz haditengerészet ma első ízben sújtott le Szíriában az iszlamistákra, még pedig a távoli Kaszpi-tengeren tartózkodó négy hadihajóról tizenegy célpont ellen indított 26 cirkálórakétával. Vlagyimir Putyin elnöknek az orosz védelmi miniszter, Szergej Kuzsugetovics Sojgu tett jelentést a szíriai iszlamista célpontok elleni rakétatámadásról.
    Az orosz védelmi miniszter egyben elmondta: a Kaszpi-tengerről indított cirkálórakéták Irán és Irak területe fölött is átrepülve mintegy 1500 kilométer távolságot tettek meg, mielőtt becsapódtak a kijelölt szíriai célpontokon.

  7. felix szerint:

    Hol található a cikk eredetije?

  8. felix szerint:

    Természetesen megint a valóság meghamisításáról van szó.
    Gyurcsány nem ért egyet a kerítéssel.
    A megjegyzése arra vonatkozik, hogy ha valaki mindenáron kerítést akar építeni akkor az miként kéne csinálni szerinte.
    http://indavideo.hu/video/InfoRadio_-_Arena_-_Gyurcsany_Ferenc_-_1resz_8

    Tudtam, hogy a cikk csak hazugság lehet.

Itt lehet hozzászólni !