Öttusa: Arany-, ezüst-, és bronzérmek Mórról

Csepel.hu

Moricsepelcsapat-300x225

A Fejér megyei Mór adott otthont október 2-án és 3-án a két-, illetve háromtusa Országos Bajnokságnak. A Csepel Öttusa VSE arany, ezüst és bronzérmekkel, valamint több ELIT-kvalifikációval zárta a versenyt. A Móri Bornapok rendezvénynek is köszönhetően több száz ember látogatott el a Wekerle sporttelepre, illetve a strand területére, hogy részese legyen egy kitűnő hangulatú sportprogramnak. A csepeli szülők, szurkolók különösen kitettek magukért, nem csak egységes megjelenésükben, de a buzdításban is az élen jártak.

Az első napon az egyéni és a háromfős csapat versenyszámokat rendezték meg, egyéniben a legkisebbektől a felnőttekig bezárólag 553-an álltak rajthoz, ami arra enged következtetni, hogy egyre rangosabbnak számítanak az ilyen és ehhez hasonló megmérettetések.

A csepeliek közül az U12-es korosztályú fiúknál 2 tusában Páczai Dávid bizonyult a legjobbnak, a felnőtteknél pedig Koricsánszky Olivér az előkelő 3. helyet szerezte meg sőt mi több Pataki Balázzsal, valamint Rajszki Péterrel közösen a felnőtt csapat ezüstöt is Csepelre szállították. Az U15-ös korosztályban Szabó Nándor jutott fel a csúcs közelébe és szerzett újabb csepeli ezüstöt. Váltóban viszont az U15-ösöknél nem talált legyőzőre a Szabó Nándor-Pataki Gergely alkotta páros, sőt az Ifi A fiú váltóban rajthoz álló Koricsánszky Olivér-Pataki Balázs kettős is elhozott egy bronzot Mórról, újabb darabbal kiegészítve az éremkollekciót. Az eredmények tekintetében ismét nincs ok a szégyenkezésre, nem beszélve arról, hogy a díjakon kívül több csepeli sportoló is kvalifikálta magát az év végi ELIT kategóriás versenyre, ahol korosztályonként és nemenként 12 fős mezőnyök állnak majd rajthoz. Arra a versenyre október 17-18-án kerül majd sor Hódmezővásárhelyen.

 

Csepel Öttusa Média

 

Egy hozzászólás “Öttusa: Arany-, ezüst-, és bronzérmek Mórról” bejegyzésre

  1. helyi szerint:

    Gratulálok, példaértékű munkát végeznek!

Itt lehet hozzászólni !