Az Egressy rohamosan fejlődik

Csepel.info

Az Egressy Zeneművészeti újra építkezik

2015. szeptember 23-án 19 órakor Balogh Gábor igazgató ünnepélyes keretek között megnyitotta a kapukat az Egressy Béni Református Művészeti Középiskola felújított zenei épületének alsó szintjéhez. Az alsó szinten folyó felújítás fő lényege, hogy a tanulók és a pedagógusok egy sokkal modernebb környezetben tanuljanak, dolgozhassanak.

Balogh Gábor a csepel.infonak elmondta, hogy tanulni csak a megfelelő infrastruktúrával és környezetben lehetséges, ebből kifolyólag mindent megtesz azért, hogy az itt tanuló diákok jól érezzék magukat az intézményben, ezzel elősegítve a zenei és egyéb fejlődésüket. Továbbá Balogh Gábor a napokban egy konferenciát tartott az intézményben, ahol a megjelent 50 vendégek véleménye szerint nincs még egy ilyen intézmény, amely ennyire fejlődik. A fejlődésnek még nincs vége: folyamatosan építenek a volt Zrínyi nyomda tetejére egy 1000 nm-es emeletet. Az intézmény vezetője azt is elmondta, hogy mióta az épület bejárata két fotocellás ajtó, azóta a II. Rákóczi Ferenc úton sétáló emberek sorra jönnek be megnézni, hogy vajon mi folyik az intézményen belül. Rengeteg embernek tetszik ugyanakkor nagyon meglepi az épület fejlődése. Az intézménybe jelentkező tanulók évről évre kétszeres, illetve háromszoros túljelentkezést generálnak. Többek között ezért van szükség az emeleten található bővítésnek.

A szerkesztőség szívből gratulál Balogh Gábor igazgatónak és munkatársainak a bravúros fejlődésnek. Jó munkát kívánunk Csepel egyik büszkeségének, az Egressy Béni Református Művészeti Középiskola

4 hozzászólás “Az Egressy rohamosan fejlődik” bejegyzésre

  1. Grün Izidor szerint:

    Kezd ez a szintenként való átadás a Várbazárra hajazni, ami Vezírünk szerint politikája szinbólioma is lehetne! 😀 😛

  2. Tarjányi László szerint:

    Gratulálok mindenkinek aki tett az iskolájuk fejlődése ügyében! Kívánom hogy mind a tanárok, mind a tanulók jól érezzék magukat az intézményben, és sok sikert kívánok a zenei tehetségük kibontakozásához!

  3. Orsós Rodrigó szerint:

    Merjünk nagyot álmodni, merjünk sokat zsebrevágni. 🙂

  4. Tarjányi László szerint:

    Mindenki magából indul ki!

Itt lehet hozzászólni !