Európa megfeledkezett Magyarországról

Orbán: nincs európai terv a válság kezelésére

Origo

Európa megfeledkezett Magyarországról

Európa kissé megfeledkezett Magyarországról, de nem szabad magára hagyni, és segítséget kell nyújtani neki a migrációs válság kezelésében – mondta Milan Chovanec cseh belügyminiszter. “Nem hagyhatjuk magára Magyarországot, amelynek területén keresztül nagyjából annyi menekült megy át, mint Olaszországon és Görögországon együttvéve.

Ugyanakkor az Európai Unió anyagi segítsége Magyarországnak elhanyagolható, majdnem a nullával egyenlő” – jelentette ki Chovanec. Csehország rendőröket, pénzt és műszaki eszközöket ajánlott fel segítségként Magyarországnak, Prága most Budapest válaszára vár. Eddig Magyarország csak sátrakat kért a menekültek elszállásolására, amit Prága azonnal el is küldött Budapestnek – fejtette ki a miniszter.

Orbán: nincs európai terv a válság kezelésére

Képmutató világban élünk – mondta Orbán Viktor a diplomatáknak tartott értekezleten. Szerinte nincs semmilyen európai terv a válság kezelésére, és minden népnek joga van eldönteni, kikkel akar együtt élni. A körúti kebabosokkal semmi baja, de a tömegeknek azt üzente Orbán: Ne gyertek!

A Külgazdasági és Külügyminisztérium évi rendes misszióvezetői értekezletén Orbán Viktor emlékeztetett: a márciusi találkozón arról beszélt, hogy Magyarországnak önálló külpolitikával kell rendelkeznie. Képmutató világban élünk, a képmutatásban nekünk évszázados lemaradásunk van – mondta.

A francia külügyminiszter megtámad minket a kerítésünk miatt, a miniszterelnöke meg felavat egy kerítést. Az osztrákok azt mondják, tőlünk többen mennek oda, mint kellene, a számok szerint pedig tőlük többen mennek Németországba, mint tőlünk Ausztriába.

“Minket zavarna, ha így fülön csípnének, őket nem”

– mondta Orbán.

Káoszt hagyott hátra

Az elhibázott világpolitika árát fizetjük meg most Orbán Viktor szerint. Ennek része, hogy a nyugati atlantista világ morálisan felhatalmazva érezte magát arra, hogy eltávolítsa Kadhafit Líbia éléről, majd káoszt hagyott maga után, és megszüntette az utolsó fizikai akadályt az afrikai menekültáradat előtt. A szíriai beavatkozás következményeire sem készült fel a politika – legalábbis Európában. (Ezeket az akciókat egyébként szövetségesként Magyarország is támogatta – emlékeztetett a kormányfő.)

Ausztrália, az Egyesült Államok, Izrael és az öböl menti államok ugyanis mind közölték: nem fogadnak be senkit, egyetlen menekültet sem. Ők politikailag így készültek fel a helyzetre, Európa viszont sehogy.

“Semmilyen terv sem létezik a válsághelyzet kezelésére”

– közölte Orbán Viktor. Ami van, az nem a helyzetet, hanem a helyzet következményeit kísérli meg kezelni.

Tízmilliók

Ennek egyik eszköze a kvóta. Pedig amíg nem ellenőrizzük a külső határainkat, nem is tudhatjuk, hogy hány embert kell szétosztani. Eleinte negyvenezerről beszéltek, Orbán szerint pedig akár tízmilliókról is szó lehet. Az eurómilliárdokat nem Németországban kellene elkölteni, hanem a válságövezetekben, a válsággócok szomszédos országaiban, ahol első körben kellene megfékezni a menekültáradatot. Illúzió az, hogy valahogy vissza fogjuk küldeni azt, aki egyszer már bejött – ez nagyságrendekkel több konfliktussal és költséggel jár. Ki fogja Németországból visszaküldeni az embereket? – tette fel a kérdést.

Szakadékok

Miközben nálunk Orbán szerint egyértelmű az emberek álláspontja a menekültekről, Nyugat-Európa országainak 90 százalékában mély szakadék van a nép és az elit véleménye között. Ezt el lehet fedni például irányított újságírással – erre Orbán szerint bizonyíték, hogy a külföldi lapok mind ugyanazt írják a menekültkérdésről, míg például nálunk sokkal többféle álláspont is helyet kap a médiában.

Biztos vagyok benne, hogy lesz Európában a mostanitól eltérő menekültpolitika, mert egy ekkora belső ellentmondással nem lehet együtt élni.

Nincs bajunk az iszlámmal 

A legvégén, néhány hónap vagy egy-két év múlva eljutunk ahhoz a vitához, hogy van-e egy országnak joga ahhoz, hogy nem kívánja saját etnikai, kulturális többségét hirtelen, külső behatásra megváltoztatni, vagy nincs meg az előjoguk ahhoz, hogy megválasszák, kivel akarnak együtt élni – mondta a miniszterelnök.

Magyarországnak semmi baja az iszlámmal, az iszlám alapon álló államokkal erősíteni akarjuk kapcsolatainkat. A kormány értéknek tekinti a magyarországi muszlim közösséget, amelynek tagjai törvényes alapokon élnek. Örülünk a körúti kebabosoknak és a szír henteseknek, de nem akarjuk, hogy az arányuk hirtelen, azonnali hatásra megugorjon.

Ne gyertek!

“Azt kérem azoktól, akik Magyarországon keresztül akarnak Európába akarnak jönni: ne gyertek. Nem fogtok tudni átjönni a határon. Mivel nem menekültek vagytok, hanem bevándorlók, a bevándorlókra vonatkozó szabályokat fogja alkalmazni.

Ne kockáztassátok a családotok, a gyerekeitek életét”

– üzent Orbán Viktor.

Akik Törökországból, Macedóniából, Szerbiából, Magyarországról, Ausztriából tovább akarnak menni, azok nem menekülnek: ők a német életet nézték ki maguknak. Ezért nem menekültként, hanem bevándorlókként tekintünk rájuk – mondta Orbán. A bevándorlásnak pedig mindenhol megvannak a szabályai.

Utalt arra, hogy szeptember 15-étől szigorúbbak lesznek a határsértőkre, embercsempészekre vonatkozó szabályok. Azért nem hamarabb lépnek életbe a törvények, mert nagy szigorítást tartalmaznak, ezért felkészülési időt kell hagyni. A térségben a szórólapos tájékoztatás már folyik.

Forrás: Origo

52 hozzászólás “Európa megfeledkezett Magyarországról” bejegyzésre

  1. GONDOLKODÓ! szerint:

    “Nem hagyhatjuk magára Magyarországot, amelynek területén keresztül nagyjából annyi menekült megy át, mint Olaszországon és Görögországon együttvéve.”
    Mégis milyen sok idióta járja örömtáncát hazánkban(is) a mélyülő káosz miatt. Sokba kerül ez, de nem csak nekünk, ha nem az EU-nak is.

  2. Orsós Rodrígó szerint:

    “ha nem az EU-nak is”? 🙂

  3. felix szerint:

    GONDOLKODÓ!
    A kedvenc segged gazdája nem rég még azon hörgött, hogy a bevándorlás a nemzetállami ügy, és mi döntjük el, hogy kit engedünk be hazánkba, házunkba.
    Ehhez minek kell a segítség?
    Ja, hogy csak a szája nagy, és tehetségtelenül gyűlölet kampányra költötte a pénzt, felkészülés helyett.
    Most már nem a nemzetállam, hanem az Unió határait védjük.
    Igen, ilyen a te becsületed is.

  4. Grün Izidor szerint:

    “Az illegális bevándorlás bűncselekmény, és Magyarország nem engedi meg, hogy határain bűncselekményeket kövessenek el, ezért a határait és ezzel Európa külső határait is meg fogja védeni – jelentette ki Orbán Viktor kormányfő pénteken Pozsonyban a visegrádi négyek (V4) miniszterelnöki szintű tanácskozását követő sajtótájékoztatón.”
    .
    Aki nem akarja azt felesleges megvédeni és el lehet felejteni! 😀
    .
    http://mandiner.hu/cikk/20150619_orban_magyarorszag_nem_fog_segitseget_kerni_hatarai_megvedesehez

  5. nagyapó szerint:

    „Durva vita alakult ki a menekültek befogadásáról
    Matteo Salvini egy olasz televíziónak azt mondta, hogy a kormányfő kijelentései megsértették a “szabályokat és biztonságot” követelő olaszok többségét. Az Északi Liga vezetője hozzátette, hogy pártja támogatja a háború elől menekülők befogadását, de kitoloncolná Olaszországból mindazokat, akik nem háborús országból érkeztek.
    A politikus hozzátette: inkább a hozzá kulturálisan közelebb álló keresztényeket fogadná be, mint a muzulmánokat. Salvini kijelentette: az életüket vesztő menekült gyerekeket saját politikai támogatottsága növelésére használó olasz miniszterelnök “nyomorult féreg”. Matteo Renzi vasárnap este azt találta mondani, hogy a bevándorlók befogadását tekintve nem bal- és jobboldali eszmék ütköznek egymással, hanem “emberek” és “bestiák””
    No és Gyurcsány(i) akkor micsoda??

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja, száját hazudik, ha kinyújtja kezét, lop.

  6. felix szerint:

    Az Unió már szívesen megfeledkezne Magyarországról.

  7. Tarjányi László szerint:

    Persze hogy a liberálisok örülnek a bevándorló áradatnak, hiszen a zsidóság így akar elégtételt venni Európán, hogy a világégéskor nem védte meg! Miután minden országból kipréselték a holokauszt-kárpótlásokat, a túlélők meg nagyrészt már meghaltak, a leszármazók a végső elégtételre készülnek. Az a legjobb az egészben, hogy a bevándorlók a leggazdagabb európai államba, az egyesült Németországba vágyakoznak, ez a legjobb alkalom a szőke németség megsemmisítésére! Milyen szép az amikor a szőke német nő négerrel hentereg, s kávészínű gyermeknek ad életet. A nagyapák, az egykori Hitlerjugend tagjai meg csak néznek! Micsoda genetikai kavalkád, afrikai, török, arab gének keverednek a némettel, meg az odavándorolt európaiak génjével. Agymosógép indul, munkaerő kész, fogyasztó kész, mindenki a világ szabadkőműves elitjének parancsára vár!

    Béke vagy háború, majd ők eldöntik! Ha kell, reaktiválják Hitler földalatti gyárait, s ha akarják, megint német katonacsizmák döngetik Európa és a világ bármely tájának útjait. A német katonacsizmákban meg fehér, barna meg fekete lábak, amelyek arra mennek, amerre a gazdáik küldik!

  8. Orsós Rodrígó szerint:

    Imádni teccik az összeesküvés elméleteket gyártani.

  9. Tarjányi László szerint:

    Fehér tej és fekete kávé a népvándorlás tükrében
    http://www.hunhir.info/index.php?pid=hirek&id=86421

  10. GONDOLKODÓ! szerint:

    OLVASSATOK!

    “Ennek a liberális, világhódító erőszakhatalomnak a független, erős, saját megtartó hagyományokkal rendelkező nemzetállamok a legnagyobb ellenségei, mert azoknak még van esélyük ellenállni a pénzügyi- média- katonai- és politikai gyarmatosítási kísérleteknek. Egy tejeskávé állapotú multikulti elegy azonban erre már nem képes, azt csinál vele a birodalom, amit csak akar: biorobotként dolgoztatja, a képernyőkön keresztül irányított fogyasztó robotként pedig újra csak kihasználja. Egy ilyen lakossággá züllesztett embertömeg már nem tud a mértéktelenül pénz- és hataloméhes világhódítók útjában akár csak egy szalmaszálat is keresztbe tenni.
    A hódító így meg tudja tenni a következő lépését, az Európai Egyesült Államok, majd a már egyetlen amerikai központból irányított Transzatlanti Egyesült Államok létrehozását, mellyel közelít a világuralom felé.”

  11. GONDOLKODÓ! szerint:

    Az Európa elleni „évszázados, következetes beavatkozási törekvés újabb nagy áttörése idejét éljük” – írta Csapó Endre Ausztráliából. Azért olyan sikeres ez a beavatkozás, mert az európai szocialista- és munkáspártok is cselekvő részei a hagyományos Európa elleni háttérhatalmi gépezetnek. Magyarul árulók. Még mindig olyan internacionalisták, mint száz évvel ezelőtt. Kongresszusaikon ma is az Internacionálét harsogják vöröslő fejjel. Tanulságos idézni ebből néhány sort, hogy még világosabb legyen: (néhány napja erről írtam, idéztem, s ti mit válaszoltatok rá? Keressétek vissza! G.)

    „A múltat végleg eltörölni…” Igen, a független, keresztény nemzetállamok döntően fehér ember lakta Európáját.

    „A föld fog sarkából kidőlni…” Igen. Néhányszor már kidöntötték, most is ezen munkálkodnak. Nap, mint nap tapasztaljuk saját hazánkban is a népvándorlás kapcsán.

    „És nemzetközivé lesz holnapra a világ” Na pont ez az, erről beszélünk: nemzetközi, multikulti tejeskávé elegy! Ezt akarják! Ezt akarja nem csak a háttérhatalom Amerikában, hanem Nyugat-Európa több vezetője, az Európa Parlament szocialista elnöke, ezt az Európai Bizottság elnöke, Jean-Claude Juncker, aki a Der Spiegel 1999/52. számában ezt nyilatkozta:

    „Mi eldöntünk valamit, meghirdetjük, majd várunk egy kicsit, hogy mi történik. Ha nincs nagy felháborodás, mert legtöbben meg sem értik azt, amiről döntöttünk, akkor tovább folytatjuk, lépésről lépésre, míg már visszaút nem létezik.” (Ifj. Tompó László – Hunhír.info írásából 2015.09.04.)

  12. GONDOLKODÓ! szerint:

    Ezért nincs egységes európai fellépés az Európa létét fenyegető népvándorlással szemben, és ezért akarják még a védekezni akarók kezét is megkötni. Mert ők is szemek a transzatlanti láncban, ők is a háttérhatalom emberei Európa legmagasabb tisztségeiben! A hazai kommunisták, szocialisták pedig ezeknek hízelegnek, és hangosan csaholva, farok-csóválva igyekeznek meggyőzni idegen gazdáikat feltétlen hűségükről. Ami feltétlen hűtlenséget jelent a magyarsággal szemben. (Ki is nyílik tőlük a magyar ember zsebében a bicska.)

  13. ebihal szerint:

    Látom van még Tarjányin kívül is beteg!

  14. GONDOLKODÓ! szerint:

    Látom nem nagyon tudtad felfogni.

  15. GONDOLKODÓ! szerint:

    Egy szavazás eredményeként mindössze 2% azaz két százalék mondja, hogy mindenkit be kell engedni az országba. Büszkék lehettek magatokra, mert ti vagytok a 2%, brávó!!! Társadalmi folyamatokat visszafordítani akarók 2%, óriási. Széllel szemben, üveget fogjatok az egyik kezetekben.

  16. ebihal szerint:

    Te szerencsétlen!
    Bemásolsz egy rahedli marhaságot, ami a te szűk agyadnak kedves, és elvárnád, hogy
    tapsoljunk a hülyeséghez.

  17. Tarjányi László szerint:

    Aktualizált Internacionálé (Copyright Tarjányi László)

    Föl, föl ti rabjai a pénznek,
    föl, föl te éhes spekuláns!
    Az osztalék napjai jőnek,
    zseblázadnak vége már!
    A kontót végképp eltörölni,
    siserehad indulj velünk!
    A nép fog munkából kidőlni,
    lusták vagyunk, gazdag leszünk!
    Ez a sarc lesz a végső, csak összelopni hát,
    és nemzetköziké lesz holnapra a világ!

  18. felix szerint:

    Te szerencsétlen állítólag gondolkodó.
    Most is mindenkit beengednek az országba.
    Azt meg senki sem akarja, hgy mindenkit befogadjanak.
    Csak az olyan hülyéket mint te zavarnak meg a fogalmak.

  19. GONDOLKODÓ! szerint:

    Amennyiben nem vetted volna észre nem az általad vélt különbségeken van a hangsúly, hanem a 2%-on. Agyalágyult. Egyébként mekkora egy idióta vagy te! (Nem Te!) Ugyanis a hírforrás úgy szólt, ahogyan én írtam. Neked az nem számít, csak beleköthess másokba, és az agyalágyult elméddel a te képedre formáld a valóságtól eltérő hazugságaidat.
    te, aki a társadalmi folyamatokat deviáns módon visszafordítók vezéregyéniségének tartod magad, melyet infantilista módon teszel 0-24-ig.

  20. Mátyás szerint:

    2015. szeptember 08., kedd – 21:20 felix szerint:
    “Te szerencsétlen állítólag gondolkodó.
    Most is mindenkit beengednek az országba.
    Azt meg senki sem akarja, hgy mindenkit befogadjanak.
    Csak az olyan hülyéket mint te zavarnak meg a fogalmak.”

    Aztán, drága Félixem! akit nem akarsz befogadni. az mégis hova megy tovább? Aleppóba? Nem inkább Bécsbe, Münchenbe, Hamburgba Koppenhágába, Zürichbe, Párizsba? ahol olyan érzelmetes szívjósággal fogadják, hogy mindenki könnyek közt ölelkezik… Nem zavartak meg véletlenül az internacionallista fogalmak? Szerinted az ottan arrafelé már nem Európa? Őket csak egy meg nyugottan a fene? No, de akkor miből fogsz te élni? Vagy már – ipiapacs – megvan a helyed az atlanti Kalifátus trollbrigádjában?

  21. ebihal szerint:

    Gondolkodó?
    Ennyi erővel mondhattál volna 1, vagy akár 3 %-t! Bizonyíték nélkül, bemondásra
    csak a hozzád hasonlók hiszik el. Arról viszont nem beszélsz, hogy a 98 % ragasz-
    kodik-e ahhoz, hogy őt mindenhova beengedjék!?

  22. ebihal szerint:

    Mátyás!
    Ha te fenntartod magadnak a jogot, hogy megválogasd, kit engedsz be, akkor miért
    te akarod megszabni más európai országnak, hogy ő kit lát szívesen? Vagy esetleg te
    szeretnél a migránsok helyett odamenni?

  23. felix szerint:

    Kedves Mátyás!
    Az eljárási rend ismerete nem hátrány egy folyamat megismerésekkor.
    A regisztráció ugye nem befogadást, hanem csak beengedést jelent.
    A befogadást a menekült státusz jelenti, de még azzal sem dől el, hogy melyik tagállamba.
    Azokat meg akik nem kapták meg a menekült státuszt ki kell toloncolni az Unió területéről.
    Az más kérdés, hogy felkészületlenség és a töketlenség miatt szinte mindenki megy amerre lát.
    A belföldi magyar nyelvű plakátok nem váltották be a hozzájuk fűzött reményt, talán csak egy pár szavazót hoztak a fidesznek több mint száz millióért.

  24. felix szerint:

    A ténylegesen befogadottak csak egy kis de nem jelentéktelen részét képezik a tömegnek.

  25. nagyapó szerint:

    Szaúd-Arábia nem fogad be bevándorlót sőt menekültet sem, viszont hajlandó Németországban 200 mecsetet építeni.

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja, száját hazudik, ha kinyújtja kezét, lop.

  26. Grün Izidor szerint:

    Vezírünk sem fogad be menekülteket, viszont hajlandó a zEus támogatásokból a befogadó országokat létszámarányosan támogatni!
    Így mulatt egy magyar úr! 😛 😀

  27. Mátyás szerint:

    felix szerint:
    2015. szeptember 09., szerda – 09:11

    Félix, te világbajnoka a Logikának! (Ebihal méltó társa!) Nem erről beszéltem. Hanem arról a logikai öngólról, amit előzőleg leírtál, te nagy európéer, féltője a liberális és demokrata Úniónak! – Ezt, amit pedig itt most műveltél, úgy hívják, hogy “terelés”. Elsőszámú vitafegyveretek.
    Nem fogod válasz nélkül hagyni, amit írtam, tudom. De hajrá: fokozhatod még az önleleplező baromságaid tüzijátékát. – Én viszont már nagyon unlak, ráadásul passzionátus kommentelő volnék, ingyen. Úgyhogy pá-pá, nem érek rá az agyrohasztó értelmetlensége.

  28. ebihal szerint:

    Na de Matyi!
    Hát még semmit sem cáfoltál!

  29. GONDOLKODÓ! szerint:

    Látod te féleszű, erről beszélek, írok neked is már mióta!? Annyira, de annyira szeretnek téged, benneteket, s ti nem tudtok hálásak lenni ezért eléggé. Még, még húzzatok bele! Vagytok még? de minek! Rontjátok a levegőt, nem volna-e hasznosabb nektek is haza mennetek? Jobban járnátok, mi minden bizonnyal.
    Milyen érdekes számosan írjuk szinte ugyan azokat rólatok nektek, s ti mégsem hallgattok a nagy többség intelmeire.
    Hogyan tudnátok megjavulni, jobbá, emberivé lenni? Mi gyakran igyekszünk segítségetekre lenni, de ti kötitek az ebet a karóhoz, avagy magatokat is?!

  30. Grün Izidor szerint:

    ebihal!
    Nem is fog cáfolni semmit!
    Csakúgy mint ahogy a gondolkodó nevű vagy az öreg pöcs megfelelő érvek nélkül csak vagdalkozni tudnak! 😀

  31. GONDOLKODÓ! szerint:

    Valaha volt, nem is tudom egyáltalán volt-e, és milyen tanár? S mivé lett, hová jutott? Akkor amikor illene, talán elvárható lenne már, hogy kövesse az egyik közismert elődjét
    Kertész Imrét! Felismerés, jelenség, látszat, lényeg!!!

  32. Orsós Rodrígó szerint:

    AGYASKODÓ!
    Tanulj és hallgass! Ha megszólalsz csak ömlik a baromság belőled.
    Kóros írási kényszered, végtelen primitívséggel és butasággal kombinálva nem nyerő itt.
    Az effélét a közösség nem díjazza.

  33. nagyapó szerint:

    Egy igazi komcsi. Nacionáléja dús. Úgy hívják, hogy idióta dr grün Izidor Charlie Rodrigez. Az idióta eposzi jelző (1/2eszű1/2x keresse!). Legközelebb grün emeritus lesz!

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja, száját hazudik, ha kinyújtja kezét, lop.

  34. Grün Izidor szerint:

    Fideszes polgármester lép ki a pártból: “Orbán ezek után emberileg egy semmi a szememben”
    “Orbán azzal akasztotta ki Lakatost, hogy nemrégiben roma- menekült párhuzamot vont. Szavai szerint “valakik valamikor valahol eldöntötték”, hogy a cigányság a magyarokkal fog élni, mi mégsem akarjuk őket kvótákkal szétosztani.”
    .
    “Ebbül baj lesz more!” 😀
    .
    http://propeller.hu/itthon/3151811-fideszes-polgarmester-lep-ki-partbol-orban

  35. felix szerint:

    Mátyás!
    Tudsz írni valami konkrétumot is vagy csak feleslegesen írogatsz.
    Rólam kár írogatnod mert nem én vagyok a helyzet.
    Mondj mér végre valamit.
    Csak egy kicsi érthető gondolatot vagy okfejtést ami előrébb viszi a diskurzust.
    Túl sokat kérek?

  36. felix szerint:

    GONDOLKODÓ!
    Vedd már észre, hogy csak mi egypáran törődünk veled itt.
    A tieid velünk ellentétben le se szarnak.
    Nézz utána te …….

  37. nagyapó szerint:

    “Mátyás!
    .
    Rólam kár írogatnod mert nem én vagyok a helyzet.” Én egy nagy nulla vagyok!

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja, száját hazudik, ha kinyújtja kezét, lop.

  38. Orsós Rodrígó szerint:

    Tudjuk papi, hogy ki maga.. végre belátja.

  39. ebihal szerint:

    Magáról eddig is tudtuk!

  40. felix szerint:

    Úgy van vén fasz. Te egy nagy nulla vagy.
    Sokat ihattál, ha már őszinteségi rohamot kaptál.
    Ma hamarabb fogsz padlót.

  41. Orsós Rodrígó szerint:

    Már a telefonfülkéket sem kíméli a vén tintás? Elnyelte a bor árát vagy mi volt a baj?

  42. GONDOLKODÓ! szerint:

    Az egyetlen szégyenérzetem az, hogy nem tudtok “nem törődni velem.” Igen szégyellem, hogy ilyen emberek deviáns módon demoralizálják a társadalmat. Szembe mennek a döntő többség véleményével, akiknek nagyon elegük van már belőlük.
    Tényleg, nem gondoltatok még arra, hogy nem kellene észrevennetek? Örülnék neki!
    Nem, mert van bennük tisztelet, embertársaik felé. Nem úgy mint bennetek! Az amerikai Kertész leírta fő jellemzőtöket, meg is sértődtetek rajta, de alaposan. Pedig tök igaza van.

  43. ebihal szerint:

    Igazad van! Ennyi szégyenérzet szorult beléd mindösszesen, ezért tudsz olyan gátlásta-
    lanul aljas lenni! Többséget legfeljebb akkor láthatsz magad mögött, ha betársulsz a
    cimborádhoz a kannás borba!

  44. Grün Izidor szerint:

    ebihal!
    Ne bántsd a szerencsétlent!
    Olyan mint a kóbor kutya! Ha belerúgsz hízelgésnek veszi! 😀 😛

  45. GONDOLKODÓ! szerint:

    Együtt vagytok, még alig néhányan. Minősítitek ti magatokat elég rendesen 0-24-ig a sikertelenségetek jegyében. Legyen az alibi tanár, két diplomás, avagy bukdácsoló érettségiző, nem beszélve az agyoniskolázott negyedik társatokról. Hogy is hívják? A tej és a fekete kávé keverékének jellemtelen névkisajátítójaként mint “betársuló,” közétek. Gratula.

  46. felix szerint:

    Milyen sikertelenségről beszélsz te farok?
    Ha neked az a siker, hogy a sajátjaid itt vastagon leszarnak mert felvállalhatatlan vagy a számukra, akkor legyél vele boldog.

  47. GONDOLKODÓ! szerint:

    Tudod te, hogy téged, benneteket hányan vállalnak fel? Csupán Csepelen, avagy csak itt a Csepel.Infón?! Megvetnek benneteket!

  48. GONDOLKODÓ! szerint:

    “Egy tanár, hogy lehet ekkora szamár?”

Itt lehet hozzászólni !