Felhívás – Minden fiatalt szeretettel vár a Csepeli Kézilabda Sport Egyesület

Csepel.info, Csepeli KSE

Csepel KSE3

Illusztráció (forrás: Csepelikse.hu)

A Csepeli Kézilabda Sport Egyesület a csepeli fiataloknak szóló felhívást juttatott el szerkesztőségünkbe, melyet (a fenti illusztrációt leszámítva) változtatás nélkül közlünk.

A Csepeli KSE 2003-ban alakult az Áfor SC jogutódjaként. Az egyesületet két éve új vezetőség, elnökség működteti akiknek döntése értelmében, kiemelten  az utánpótlás versenyeztetésére helyezi a hangsúlyt. Az egyesület csepeli fiataloknak ad versenyzési lehetőséget. Közel 100 utánpótlás korú fiatallal van jelen a Nemzeti Bajnokság versenyrendszerében. A megnőtt létszám miatt a kerületben a teremlehetőség kevésnek bizonyult, ezért Csepel határán kívül is kellett lehetőséget teremteni a gyakorlati felkészülésekhez.

Csepel KSE2

Csepeli fiataljaink kiváló eredményeikkel folyamatosan öregbítik kerületünk jó hírnevét az ország határain belül és kívül is. Jelenleg a szivacs kézilabdától junior korosztályig van versenyzési és edzési lehetőség. Kiváló szakemberek dolgoznak az egyesületnél: Schmauder Antalné, Tarjánné Martinkó Mária, Megyes Ildikó.

Csepeli iskolát is támogat az egyesület, ahol újabb lehetőség nyílik megismerkedni a kézilabdával, a rendszeres sportolás örömeivel a kerületi fiataloknak.

Szakmai stábunk munkáját Hang Györgyi ( 65-szörös magyar női kézilabda válogatott kapus; kétszeres BEK-döntős; kétszeres magyar bajnok; CITY kupa döntős; az év játékosa) kapusedzései fogják színesíteni.

Elérhetőségeink:

csepelikezilabdase@gmail.com

www.csepelikse.hu

+36 1 4005962

+ 36 20 552 0850

Minden kézilabdázni vágyó fiatalt várunk és fogadunk nagyon sok szeretettel egyesületünknél.

Csepeli KSE

Itt lehet hozzászólni !