Orbán: Nemcsak a medve nem játék, a választás sem

HírTv
Névtelen

Az újkori népvándorlás felerősödése a politika következménye – mondta Orbán Viktor miniszterelnök tusnádfürdői eladásában szombat délelőtt. A kormányfő értékelése szerint az igazán komoly fenyegetés nem a háborús övezetekből érkezik, hanem Afrika mélységeiből. Tusnádfürdőn tartott előadásában a miniszterelnök úgy fogalmazott, hogy a menekülthullám miatt a tét ma már Európa, az európai értékek és nemzetek megmaradása vagy eltűnése. Orbán Viktor kijelentette: azt szeretnék, ha Európa az európaiaké maradna.

Beszédében a miniszterelnök bírálta a baloldal hozzáállását a menekültkérdéshez. Szerinte az európai baloldal a bevándorlásban nem veszélyforrást, hanem lehetőséget lát. „Képzeljék el, tisztelt hölgyeim és uraim, hogy mivé lenne Magyarország, ha 2014-ben a baloldal alakíthatott volna kormányt. Riasztó gondolat, mégis egy pillanatig képzeljük el. Egy-két év, és nem ismernénk rá a saját hazánkra, nem ismernénk rá Magyarországra. Olyanok lennénk, mint egy nagy menekülttábor, afféle közép-európai Marseille. Tisztelt hölgyeim és uraim, látható: nemcsak a medve nem játék, a parlamenti választás sem az” – fogalmazott a kormányfő.

68 hozzászólás “Orbán: Nemcsak a medve nem játék, a választás sem” bejegyzésre

  1. GONDOLKODÓ! szerint:

    Na és ki, kik juttatták ide, ebbe a helyzetbe őket?

  2. GONDOLKODÓ! szerint:

    Igen az a választás, a szavazás, amely eldöntötte, meghatározta a jövő útját, ahogyan a nép azt kijelölte az örzők számára.

  3. felix szerint:

    A nagy GONDOLKODÓ ezt a humánum nevében kérdezi.
    Na és ki, kik juttatták ide, ebbe a helyzetbe őket?
    Valamiért hánynom kell tőled.
    Remélem egyszer gyógyítás helyett az orvosod is ezt kérdi majd tőled.

  4. GONDOLKODÓ! szerint:

    Mondd, mi az igazság. Az igazság. Csak árt a hazugság. A hazugság. És jobb lenne talán, ha igazat mondanál. Kötöznivaló bolond az én szívem. Megbocsát mindent akár hogy is fáj.
    Bízom benned talán igazat mondanál…….

  5. felix szerint:

    Íme.
    Valamiért hánynom kell tőled.

  6. GONDOLKODÓ! szerint:

    Az az igazság, hogy tükörbe néztél, s meglátva önmagad, abban rejlő jellemed, attól hánysz te, szüntelenül. Csak nem a vég?

  7. felix szerint:

    GONDOLKODÓ.
    Sváb léted ellenére érthetnél magyarul.
    Tőled sz azt jelenti, hogy nem mástól.
    Bár ez nem slágerszöveg…………

  8. GONDOLKODÓ! szerint:

    Íme a nagy stratéga:
    Orbán ügyes csapdát állított a baloldalnak Tusnádfürdőn
    Az illiberális állam után az idei tusnádfürdői beszédből nemzetközi botrány nem lesz, a baloldal viszont olyan taktikus provokációt kapott Orbán Viktortól, mint még soha: kereken kimondta, hogy azért nem szeretik a magyar embereket, mert azok magyarok. Ellenben az “illegális bevándorlókkal”, akiket keblükre ölelnek. Ha a baloldal ezt magára veszi, szépen bele is sétált a csapdába. A miniszterelnök beszédének legügyesebb része az volt, hogy a bevándorlást úgy kötötte össze minden létező szörnyűséggel a munkanélküliségtől a nemi erőszakig, hogy közben nyugati példákra és mérsékelt politikusokra hivatkozott.

  9. GONDOLKODÓ! szerint:

    Orbán a „ki gondolta volna?” kérdések közt azt is felsorolta, hogy az amerikaiak fegyvereket telepítenek Közép-Európába, és hogy „a magyar parlamentnek az okoz fejfájást, beálljunk-e a sorba″. Mivel közben az Iszlám Állam elleni iraki missziót támogatja a magyar kormány, ez a megjegyzés a Fidesz és a Jobbik közt ingadozó, az ukrajnai események mögött CIA-beavatkozást vizionáló amerikaellenes tábornak, illetve főként az orosz diplomáciának szólhat. A sűrűsödő közép-európai hadgyakorlatokat és fegyvertelepítéseket ugyanis Oroszország, melynek jóindulatát a magyar kormány továbbra is keresi, közvetlen fenyegetésként éli meg.

  10. GONDOLKODÓ! szerint:

    Az európai baloldal nem veszélyforrást, hanem lehetőséget lát a bevándorlásban. (…) A bevándorlás eszkalálódása végletesen meggyengítheti, sőt felszámolhatja a nemzeti kereteket, és ezzel a baloldal eddig beváltatlan történelmi távú célja is teljesül.Az európai baloldal nem veszélyforrást, hanem lehetőséget lát a bevándorlásban. (…) A bevándorlás eszkalálódása végletesen meggyengítheti, sőt felszámolhatja a nemzeti kereteket, és ezzel a baloldal eddig beváltatlan történelmi távú célja is teljesül.

  11. GONDOLKODÓ! szerint:

    A magyar baloldal 2004-ben a külhoni magyarok ellen uszított, ma tárt karokkal ölelné keblére az illegális bevándorlókat. (…) Ezek az emberek, ezek a politikusok egész egyszerűen nem szeretik a magyarokat, és azért nem szeretik őket, mert magyarok.

  12. GONDOLKODÓ! szerint:

    A baloldal egyes vidéki politikusai pedig már érzékelik is a közvélemény nyomását: jó példa erre Gyurcsány pártjának debreceni vezetője, aki a város menekülttáborának bezárását követelte a menekültek zavargása után, és a budapesti pártközpontból kellett ráparancsolni. “Te voltál, láttam mikor az éjjel megjöttél.”

  13. GONDOLKODÓ! szerint:

    Bevándorlás = terrorizmus, munkanélküliség, nemi erőszak

  14. felix szerint:

    Neveddel ellentétben képtelen vagy gondolkodni.
    Akár a vezéred.
    A humánum nem vélemény, hanem kötelesség.
    Az esetleges be fogadás vagy nem befogadás, meg a törvényeken alapul.
    A baloldal egyszerűen humánus, szemben az állkeresztényekkel.

  15. Orsós Rodrígó szerint:

    Felix, hiába magyarázol ilyet egy korrupciópárti droidnak. A Vezír gondolkodik helyette is, hogy meg ne erőltesse magát. Lehet, hogy Mészáros sertéstelepén ganéjzik épp.

  16. GONDOLKODÓ! szerint:

    Orbán kihirdeti a Nemzeti Konzultáció végeredményét

    Mindezt Orbán mi mással kommentálta volna, mint hogy

    Kemény, határozott, de ez a magyar álláspont. (…) A magyarok nem akarnak több bevándorlót és nem ozztoznak az európai baloldal ideológiai ámokfutásában (…) A magyar emberek így döntöttek.

    Mj.: Következhet a végrehajtás, a NÉP akarata alapján.
    Innentől nincsen polémiának helye! Hajrá M.O.
    Szemezgetve, kiemelve néhány aktuális témát, a haza ellenségeinek, tudomásul vételre.
    A baloldal ideológiai ámokfutásából, ELÉG VOLT!
    Döntött az Ezerfejű CÉZÁR, a NÉP!

  17. felix szerint:

    A nép keményen leszarta konzultációt, Orbán meg a népet.
    Döntött az önkény.

  18. GONDOLKODÓ! szerint:

    Amit írtok csak magatokat igazoljátok az elmondottakban, a leírtakban.
    Miféle humánummal jössz? Amivel ti soha sem rendelkeztetek a hatalom megszerzése, avagy megtartása érdekében? Min. Kun Béla óta!!! Ha kellet ennek érdekében még egymást is nyírtátok. Olvassatok, okuljatok, sajnos esetetekben reménytelen.

  19. GONDOLKODÓ! szerint:

    Niall Fergunson: Civilizáció!!! A Nyugat és a többiek!
    Olvassátok, s rádöbbentek a nagy valóságra bár nektek sok a 450 oldal, megérteni, összefüggésében.

  20. felix szerint:

    Szerencsétlen.
    Egy síkú a gondolkodásod és ezért írsz ennyi hülyeséget.
    Vonalas vagy mint az írásfüzet.
    Ezer a neved, de egyre való agyad sincs.
    Tudod az ellenzék ma nem Kun Béla.
    Le vagy maradva mint nagyapó.
    Orbán a nagy mert már kinyírt mindenkit a maga oldalán?

  21. GONDOLKODÓ! szerint:

    Miért nem Ti döntöttetek? Erre válaszoljatok a “maroknyiak nevében.”
    A Magyar Nép döntött, tudomásulvételre, s nem csúsztatásra, hazugságra, gyűlöletkeltésre, bosszú forralására. S legfőképpen nem: Haza árulására, kiárusítására, felszámolására, hanem a Magyar Haza megmaradására. Értve vagyon? Ezt magoljátok be, hogy rögződjön az elvakult, megmaradt picike agyatokba.

  22. felix szerint:

    Most miért sorold fel bán teljes arzenálját?
    Te mindig az erősebb tolvajnak drukkolsz?
    A haza el vagyon lopva, a hozzád hasonlók segítségével.
    Tegnap három huszonéves beszélgetett a stégen, hogy melyikük honnan jött vissza nyárra és, hogy ki melyik országba megy vissza dolgozni és tanulni.
    Ennyit a nagy haza komplexusodról.
    Meddig hazudsz még magadnak?

  23. Orsós Rodrígó szerint:

    Ha van igazság Orbán és tettestársai bűnhődni fognak, mint Juscsenkó. Minnél később jön rájuk az ítélet, annál több időre vetik vissza az országot.

  24. Vazul néni szerint szerint:

    Én most bújtam ki a vezír seggéből ,és csodálkozva olvasom Felix és Rodrigó hülye eszmefuttatásait humánumról ,önkényről ,korrupcióról,kötelességről, nem érzékelitek magatok körül a valóságot vagy szándékosan nem akarjátok (inkább ez utóbbi ) Ezeknek mindegy lesz ,hogy Orbángyűlölök vagy Orbánimádok vagytok így fogtok járni :https://www.youtube.com/watch?t=219&v=-ALxHupi8s0 Gyorsan fogjatok neki asszimilálni, integrálni,befogadni,….stb de ne ITT.

  25. ebihal szerint:

    Értem!
    Tehát nézzük el ennek a tetves bandának a korrupcióját, a hozzá nem értését, a lopásait,
    tapsoljunk, hogy gátlástalanul meglopnak, csak mert itt vannak a migránsok? Na elmentek
    a 3,14csába!

  26. felix szerint:

    Féltik az országot a menekültektől, miközben szétlopják azt.
    A “feketékkel” mindent belehet takarni?

  27. Vazul néni szerint szerint:

    Képmutató disznók ,bizony menjetek a 3,14csába ,hogy van képetek beengedni ebbe a szörnyű Orbán diktatúrába a szegény bevándorlókat ,ahol lábbal tiporják emberi jogaikat,és ahonnan menekülnek az emberek. Ellenzitek hogy Magyarország felzárkózzon a világ legfejlettebb demokráciájához és hozzá hasonlóan megépítse a saját falát http://kitekinto.hu/latin-amerika/2011/12/03/az_amerikai-mexikoi_vasfuggony_elerte_az_oceant/ Csak az orrotok hegyéig láttok vagy addig se ,nálatok az Orbán fikázás a kezdet és a vég ,még ha orbitális hülyeséget mondtok is.

  28. felix szerint:

    Ej ej Vazul néni!
    Orbán ülepétől nem látod az erdőt.
    Tudod aki megáll a kerítés tövében az már Magyarországon van és elméletileg a kerítéstől kell egy gyűjtő táborba vinni.

  29. Qvik szerint:

    Kommentelők mindkét oldalon !
    Vegyétek észre magatokat ! Elbeszéltek egymás mellett.
    Jobbról hiába bizonyítgatjátok a látható igazságot.
    Balról akármilyen igazságot, vagy marhaságot írtok, az elvész legkésőbb a következő oldalon.
    Nincs értelme erőlködni !
    Az események úgyis tőlünk függetlenül haladnak.

  30. Vazul néni szerint szerint:

    Qvik észre vettem ,sajnos 🙁 Felix és társai hetet havat összehordanak, ez valóban nagyobb probléma mint jobb és bal oldal viszonya idézet előbbi hozászolásomból”Ezeknek mindegy lesz ,hogy Orbángyűlölök vagy Orbánimádok vagytok így fogtok járni”

  31. Orsós Rodrigó szerint:

    Qvik!
    Attól mèg nem maradhatunk csendben, mert aki hallgat az cinkos ès gyáva nèpnek nincs hazája. Ez kifejezetten igaz most, mikor az orbáni slep mèg a földet is kirántja a lábunk alól, a Gázszerelő, Dagobert Vajna ès Habonyi milliárdjait a te adóforintjaidból dobták össze ès a mienkből ez neked tetszik? Gondolom igen.

  32. felix szerint:

    Vazul néni!
    Van egy nagy probléma. Tudod én nem gyűlölöm Orbánt. Én bírálom.
    A kettő nem azonos.

  33. Vazul néni szerint szerint:

    Ej ej Felix
    Az Orbángyűlölettől nem látod az erdőt.
    Tudod Orbán ellopja az EU-s pénzeket mellyel lefizeti az embercsempészeket ,hogy minél több bevándorlót hozzanak Magyarországra ,kikkel eltereli a figyelmedet minden egyébről . https://betuleves.files.wordpress.com/2014/12/besenyo_pista_bacsi.jpg Aztán tényleg milyen országhatár az melyen fegyvertelen bevándorlok tömegei koslatnak keresztül kasul.

  34. felix szerint:

    Ne hadoválj Vazul néni.
    Orbánék ezerrel lopják az EU.-s, pénzeket és az ország erőforrásait.
    Ez tény.

  35. Vazul néni szerint szerint:

    Ne hadoválj felix.
    Nem ez a probléma
    És hazugság amit állítasz Ez tény . Ez aztán a vitakultúra megint kezdődik az orbánozás:( https://www.youtube.com/watch?v=Ee_QsWJ8lrs Vedd fel a kapcsolatot Orbitronal és a megaharcosokkal

  36. Orsós Rodrigó szerint:

    Ezek a bigott fidesz hìvők ugyanúgy meg vannak lopva mint a demokraták, csak ők ezt fejlődèsnek látják. Örömmel tömik a maffia èrdekkörèt, sajnos sok az ilyen szerèny kèpessègű, rövidlátó fidesznyik, ezèrt tart itt az ország.

  37. Orsós Rodrigó szerint:

    Hallod Felix, nem az a problèma.. had lopják csak Orbánèk az EU-s pènzeket, az ország erőforrásait.

  38. felix szerint:

    Na ehhez mit lehet még hozzátenni.
    Talán egy hályogkovács még segíthet a baján.

  39. ebihal szerint:

    “És hazugság amit állítasz. Ez tény. Ez aztán a vitakultúra ….”
    Mondá őagyassága, DE egy szótagnyi cáfolatra, esetleg az általunk mondottak ellen-
    kezőjének bizonyítására nem futja az észlénynek. Vajon miért?

  40. ebihal szerint:

    Egyébként, igaza volt/van Simicskának!

  41. Grün Izidor szerint:

    “Elvennék és ingyen használnák a civil teherautókat a kerítésépítéshez”
    ,
    Hadikommunizmus?! 😀
    http://magyar-irodalom.elte.hu/sulinet/igyjo/setup/portrek/arany/aszegj.htm

  42. Orsós Rodrigó szerint:

    Simicskának hihetünk, mivel elsőkèzből tudja ès 1000 ève ismeri.

  43. Tóth Kati szerint:

    Minden nap hálát adok a jó Istennek és az ország népének,hogy a Hazám miniszterelnökét Orbán Viktornak hívják.Már rég kisebbségben lennénk a saját Hazánkban,ha most valami liberál bolsi hülye hazaáruló lenne a miniszterelnök.Orsós és grün félék,nektek is ez a szerencsétek.

  44. felix szerint:

    Katika.
    Holnap se feledkezz meg honleányi kötelezettségedről.
    Várom a nyilvános Orbán nyalásodat.
    Addig is jó ízű éjszakát kívánok neked.

  45. Orsós Rodrigó szerint:

    Kati!
    A tolvajok fejedelme köszöni az èrte való háládat, de inkább a javaidat kèri.

  46. Qvik szerint:

    Rodrigó !
    Te pedig egy bigott bolsevik vagy !

  47. Grün Izidor szerint:

    A Vezír továbbra is ragaszkodik korábbi rögeszméjéhez a nemzetállamhoz!
    De azért fél-ázsiai bevándorlóként megvédetné velünk Európát is?! 😛 😀

  48. Vazul néni szerint szerint:

    Grün ,Felix, Rodrigo,Ebihal el fognak bocsátani titeket a ballib bérkommentelő osztályról, ha csak ilyeneket tudtok írni mert növelitek a fideszbirkák számát hozászolásaitokkal .

  49. felix szerint:

    Vazul néni!
    Egyre kevésbé birkák, de azért maradtok azok egy páran.

  50. Grün Izidor szerint:

    “Sose találja ki, mit válaszoltak az emberek az illegális bevándorlós kérdőívre!”
    .
    Teljesen mindegy, hogy hány levél érkezett vissza a kiküldött nyolcmillióból.
    Mind a Vezír igazát bizonyítja és elutasítja a bevándorlást!
    Így tehát feljogosítva érzi magát, hogy a nép többségi akaratának megfelelve megkezdje a plakátkampányát valamint a határzár létesítésének tervbevételét! 😀 😛

  51. Grün Izidor szerint:

    felix!
    “A népnek úgy kell tekintenie politikai vezetőire, mint a nemzet megmentőire. Ennek érdekében (elsősorban a média segítségével) hamis riasztások és nemlétező fenyegetések tömkelegét kell rájuk zúdítani, amelyek miatt aggódni, később szorongani kezd. Ha a szorongás elérte a kritikus szintet, lépj közbe és oldd meg a (máskülönben nemlétező, illetve általad gerjesztett) problémákat. Hálásak lesznek, s önmaguk fogják kérni szabadságjogaik csorbítását.” N. Chomsky Az agymosás tízparancsolata 😀

  52. nagyapó szerint:

    Eetásak! Hajrá, gázt neki, ami a csövön kifér! IRÁNY A 6 %!!!!

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja, száját hazudik, ha kinyújtja kezét, lop.

  53. Vazul néni szerint szerint:

    Keményen ,szorgalmasan vágják maguk alatt a fát lesz az még kevesebb is:)

  54. Orsós Rodrígó szerint:

    Bűnpártoló szeszkazán és vazul néne, inkább azzal foglalkozzanak, hogy a fehérgalléros felcsúti törpe az ország alatt vágja a fát és a bolsevista kormánya asszisztál hozzá.

  55. Vazul néni szerint szerint:

    Nem fát vág hanem stadionokat épít, már elfelejtetted ?

  56. Grün Izidor szerint:

    vazul néni!
    De bizony, hogy fát vág! Ráadásul alattunk!
    .
    Csak a szokásos: Fideszék a saját törvényeiket sem hajlandóak betartani. 😀 😛
    .
    http://propeller.hu/itthon/3135241-nyugodtan-perelheto-kormanyt-szerb-magyar-kerites

  57. felix szerint:

    A fidesz ahol tud betart, kivéve a törvényeket.
    Mit lehet tenni?
    Nem maximalisták.

  58. Orsós Rodrígó szerint:

    A kormány újabb adóvilágrekordot állított fel, mert az OECD legfrissebb, 2013-as adatokon alapuló felmérése szerint a vizsgált 33 országból Magyarországon a legmagasabb a minimálbért terhelő adó. 2008-ban 12 ezer 810 forint adó terhelte a minimálbért, ma viszont 36 ezer 225 forint. Az elmúlt tíz évet tekintve még drámaibb a romlás, mert ezen időszak alatt a hétszeresére nőtt a minimálbérre kivetett adó. Köszi fidesz! Köszi Vezír!

  59. Grün Izidor szerint:

    Rodrigó!
    “Számos kedvezménytől elesnek azok a települések, ahol jól működik a közmunkaprogram és sok embert foglalkoztatnak” – írta az Észak-Magyarország kedden.
    .
    A jól végzett munka mindig meghozza a büntetését! 😀
    http://www.napi.hu/magyar_gazdasag/visszaut_a_jol_mukodo_kozmunkaprogram.601060.html

  60. Orsós Rodrígó szerint:

    Magyarország ebben is sereghajtó az EU-ban, ezért gyűlöli a Vezír annyira az uniót, mert nem szereti ha a többi tagálammal hasonlítgatják, mivel nem az ország, hanem csak saját érdekköre felemelkedése a célja.

  61. Orsós Rodrígó szerint:

    Vazul néne!
    Azt mondjad inkább, hogy a 105ezerből miért nyúl le a maffiakormányod annyit, hogy még 70ezret sem visznek haza az emberek?
    Tudjuk, hogy kell a haveroknak, de, hogy ti ez mellé álltok az titeket minősít.

  62. ebihal szerint:

    Az, hogy a kormánypárti mandiner mit szemezget, talán nem tekinthető a teljes
    társadalom véleményének! Arra viszont tökéletes, hogy agyilag gyengén fejlett
    egyedeket meghülyítsen.

  63. ebihal szerint:

    És még valami!
    Elnézve illetőleg végig szenvedve az elmúlt 3 hét mérkőzéseit egyre erősebb az a
    véleményem, hogy ezeknek nemhogy stadiont, de még liba legelőt se kéne adni!
    A stadionokra elszórt milliárdok a közvagyon meglopásával egyenlőnek tekinthetők.

  64. Grün Izidor szerint:

    ebihal!
    Ritka csapat az amelyik a Vidikéhez hasonlóan két gólt is vág egy meccsen! 😀

  65. Vazul néni szerint szerint:

    Mit adott a Fidesz ?? (a stadionokon ,és kettős állampolgárságon kivül) ;D :dhttps://www.youtube.com/watch?v=2Q-Bn_rLITU

  66. Vazul néni szerint szerint:

Itt lehet hozzászólni !