Baleset a Széchenyi-Kassai utcák sarkán

Csepel.info,

baleset_illusztracio

Baleset történt a Széchenyi István utca és Kassai utca sarkán – értesült a Csepel.info. Információk szerint két suzuki személygépkocsik ütközött össze, az egyik figyelmen kívül hagyta a stop táblát.

Akinek bővebb információja van (esetleg fényképpel rendelkezik) az esettel kapcsolatosan, írjon a fórumba, vagy a csepel.info@gmail.com címre

8 hozzászólás “Baleset a Széchenyi-Kassai utcák sarkán” bejegyzésre

  1. dfk szerint:

    2 suzuki ütközött, az egyik figyelmen kívül hagyta a stop táblát.

  2. Katalin szerint:

    Jó lenne már tényleg tenni valamit ezen a sarkon! Addig nem tesznek lámpát, amíg halálos baleset nem történik. Beláthatatlan a kereszteződés a fák, bokrok miatt és néhányan úgy száguldoznak a Széchenyi úton, mintha Mogyoródon lennének!

  3. hol? szerint:

    Én pont ezért nem ott megyek át, hanem inkább a párhuzamos utcában, ott jobban kilátni.

  4. Tündér Ilona szerint:

    Akkor úgy látszik ezzel a július 8.-i bejegyzésemmel nem lőttem mellé.
    Sajnos!!

    Én ha Erzsébet felől jövök akkor inkább a Szatmári utcából keresztezem a Széchenyit mert szerintem jobban belátható onnan az út, teszem ezt úgy, hogy évente kb. 50 ezer kilométert vezetek, tehát nem számítok rutintalannak.
    Azt pedig nem lehet állítani, hogy azért van itt sok baleset mert figyelmetlenek az autósok, hiszen a figyelmetlen autósok aránya ugyanaz a kerület többi útján is.

  5. Tarjányi László szerint:

    Már történt halálos baleset, s mégsem tettek lámpát a Széchenyi-Kassai kereszteződésbe!

  6. Tündér Ilona szerint:

    Majd a választások előtt, addig mindenki bízzon a jószerencsében.

  7. Tarjányi László szerint:

    2002-2006 között javasoltam a Széchenyi-Kassai kereszteződésbe közlekedési lámpát. A kitérő válasz az volt, lefogná a Széchenyi utca forgalmát. Sokak emlékeznek még arra a balesetre, ahol egy fickó kb. 180-nal tépett egy sportkocsival a Széchenyin, s ütközött a Kolozsvári utcai saroknál. Úgy látszik, más befolyásos emberek is szeretnek száguldozni a Széchenyin, hogy sem Tóth Mihály, sem Németh Szilárd nem rendeztette ezt a kérdést! Mintahogy a Hollandi úton is több halálos baleset származott gyorshajtásból. Alig van hét, hogy a Fekete-cukrászdánál vagy a strandnál ki ne döntenék a gyalogosátkelő tábláit! Pedig a rendőrök rendszeresen mérnek!
    Vagy három hete délután öt körül a Hollandin pontosan 50-nel mentem kb. 2.5 kilométert. Mögöttem jött egy fehér kocsi, az nem akart megelőzni. A mögötte jövő, zöld, dobozos kisteherautó meg ráhajtott, hogy gyorsabb haladásra bírja, de az nem akart engem megelőzni, én meg 50-nel mentem, mert az a megengedett, s rokkantellátottként nincs pénzem büntetésre. Amikor végre lehajtottam a célomnál, a másodikként utánnam jövő kisteherautó lassított, a jobboldali utas visszakiabált az ablakon: “Anya szült téged, te mocsok?”

    Ez ma a közlekedési morál, senki se tiltotta meg a zöld, dobozos kisteherautónak, hogy 2.5 km-en ne előzzön, csak ők jobb szerettek volna két balek “előfutó” mögött gyorshajtani, hogy majd azokat lézerezik meg!

  8. Dfk szerint:

    Újabb ütközés

Itt lehet hozzászólni !