Kezdődhet az érdemi munka

Csepel.hu

t

Több hónapos előkészítő, tervező munka ért véget csütörtökön: a csepeli képviselő-testület Hierholczné Faragó Tündének szavazott bizalmat, hogy 2015 júliusától betöltheti az egyesített óvodavezető posztját.

Nem lesz könnyű dolga, hiszen az 1996-ban elkezdett óvodahálózati átalakítást kell néhány hónap alatt végső formába öntenie és lezárnia. A nevelési év elejére, szeptemberre már egy új vezetői, gazdasági szerkezetet kell kialakítania, s mindezt úgy, hogy mindebből se gyermekeink, se szüleik ne érezzenek meg semmit. Ennek eléréséhez a csepeli önkormányzat nevében ígérem, hogy a frissen megszavazott óvodavezető minden segítséget megkap tőlünk, egyben pedig arra kérek minden szülőt, pedagógust, óvodavezetőt, politikust és szakembert, hogy egyéni sérelmeket félre téve, gyermekeink nyugalma, biztonsága és fejlődése érdekében tegyék ugyanezt.

Tisztelt Óvodavezető Asszony! Kedves Tünde!

Új megbízásához szívből gratulálok. Jó munkát és sok sikert kívánok!

Borbély Lénárd,

Csepel polgármestere

20 hozzászólás “Kezdődhet az érdemi munka” bejegyzésre

  1. helyi szerint:

    Gratulálok! A hölgyet a csepeli óvodák vezetői előzetesen javarészt NEM támogatták! Így kell ezt csinálni, nem demokratikus módon, hanem erőből! Fidesz módra! 🙂

  2. felix szerint:

    Megalázták az óvónőket, majd demokratikusan leszarták a szavazatukat.
    És ezeknél lenne jó helyen a Munkásotthon.
    Hánynom kell.

  3. felix szerint:

    Még annyit.
    Amennyiben a megszavazott elvállalja, akkor a saját alkalmatlanságát igazolja.

  4. Grün Izidor szerint:

    felix!
    “Akit a jelleme alkalmassá tenne politikusnak annak a jelleme nem engedi, hogy az legyen!” 😛

  5. Orsós Rodrígó szerint:

    Csakis a párthoz való lojalitás az ami nekik számít semmi más. Gusztustalan.

  6. anyuka szerint:

    Gratulálok az új vezetőnek! Jó választás volt!

  7. kispajtás szerint:

    Úgy kell végeznie a munkáját, idézem – ” hogy mindebből se gyermekeink, se szüleik ne érezzenek meg semmit.” -idézet bezárva.
    Kérdezem, ha a változtatásból nem fognak megérezni semmit, akkor mi értelme is van ennek a cirkusznak?

  8. nagyapó szerint:

    Néhány sértett volt vezető által felhecceltek okozták a cirkuszt. Különben is ” A mocsár lecsapolásáról nem a békákat szokták megkérdezni.” Kóka.

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja, száját hazudik, ha kinyújtja kezét, lop.

  9. felix szerint:

    Kedves varangy csepeli óvónők és szülők, nagyapót olvastátok.

  10. ebihal szerint:

    vén barom!
    Pontosan ez a Fidesz filozófia. azt csinálnak, amit akarnak s mindenki le van szarva.
    Ráadásul fel vannak háborodva, ha a békák kapát, kaszát ragadnak.

  11. kispajtás szerint:

    Tisztelt nagyapó!
    Az izomból átpréselt pártakarat heccelte fel az óvónőket és a közvéleményt!

  12. Sugar Peter szerint:

    Nehez lesz olyan kornyezetbe dolgozni ahol a dolgozok 75%-a masik jeloltet tamogatott. Az atszervezessel kapcsolatos vekemenyemet tobbszor megirtam mar. Erdekelne, hogy a kettannyelvu oktatas bekerul e az altalanos ovodai programba, ha mar a megvalasztott becsi egyetemen vegzett ovodavezeto ezen a teren ert el sikereket.

  13. mandaf szerint:

    Nagy megnyugvással tapasztalom, hogy a baloldali “labanc tallér” vadászok megint visítoznak, mert akkor minden rendben van.

  14. kispajtás szerint:

    mandaf,
    A te kommentjeid itt úgy hiányoznak, mint az ablakos tótnak a hanyattesés.

  15. ÉBRESZTŐ!!! szerint:

    “léni” az egy sunyi alak, a szeretőjét naná hogy megszavazta ,milyen érdemi munkáról beszélnek szakképesítés és hozzáértés nélkül, HAJRÁ DOLGOZÓK! mandafnak meg üzenem ,ez nem baloldal meg jobboldal hanem a dolgozók rabszolga tartása és kizsákmányolása rendszeres túlmunkával és ellensúlyozás nélkül alapbérért. stb stb.ami szintén érdekes hogy lett meghatározva.pont végre like 1/2x szavait ezeknek munkásotthont? több tisztelettel kellene kezelni az épületet ,már csak a hagyományok miatt is, pl. a táncegyüttest 1958 ban hozták létre ami mindig komoly színfoltja volt a térségnek,és rengeteg siker és előadást tartottak ,és ők is hívtak ide más csoportokat találkozókra.ha ezt most veszély fenyegeti a működését szégyeljék magukat. és ez csak egy ,a sok közül ami itt zajlik. a 2 db Duna híd pénzét hova rakták el? 1988 óta? kis Duna nagy Duna?az elkerülő út nem lett befejezve, a mostani utak állapota siralmas ,a kerékpár utak állapota siralmas ,A hév vonalát sem hosszabbították meg ,a kis Duna mellet sem folytatódik a kerékpár út Sz.miklós felől egészen a kvassay zsilip -ig elmaradt.sportra csöpögtetik a pénzt. a volt gyárterületet sem rendezték állapota uniós? nem, balkáni! mondjam tovább? szúnyogírtás? HA HA HA kutya rendelet pocsék. kialakítás ráfordított energiák és pénz hagyjuk! mondjam tovább? kamerákra nem adtak pénzt hosszú ideig nem volt kép , közrendvédelem? hagyjuk! elgurult a lové? mondjam tovább? merre? iskola bezárás mondjam tovább? ÉBRESZTŐ!

  16. GONDOLKODÓ! szerint:

    Ne várj Te tiszteletet attól, aki maga is a mocsokban fürödve érzi jól magát. Hiszen olvashatjátok folyamatosan a minősíthetetlen írásaikat, véleményeket. Nem hiszem, hogy van még egy ilyen honlap, ahol ilyen minőségű és mennyiségű mocskot árasztanak, zúdítanak adott, (írott) témában, az emberekre, elől járóakra.

  17. felix szerint:

    Hogy mi nem nő ki a mocsokból. “elől járóakra.”

  18. nehéz szó szerint:

    nehéz sz ó fogalmazd át kérlek nem tudjuk elolvasni

    elöl járó………. amúgy gondolkodó te kinek az oldalán állsz? útelágazáshoz. érkeztünk. félix? a téli olimpiát simán meglehet rendezni ,a sífutással kezdjük amíg úgyse takarítják el a havat meg a jeget a felkészült szakemberek. “felkészültünk a télre…….csak váratlanul jött a hóesés.”ja begyújtottak a kályhába ,azt nézték a tévében mit kellene csinálni, “elgurult a lové?”de meg van a végleges költséghatékony megoldás. meg kell várni a tavaszt!

  19. hoppé! szerint:

    ez a “nem éreznek semmit” ,nem olyan mint a “nem fog fájni?” amikkor a kormány viktor meg a lendkerék ildikó csatáztak? “a lové meg elgurult jaaaaj more “

  20. hoppé! szerint:

    dik amúgy színes tévé ugyanitt eladó , ja kétt színnel fekete-fehér. digitális. nem érdekel?félix?

Itt lehet hozzászólni !