Dilatációs hézagok a Repkény úton – olvasói levelet kaptunk

Mr.Gabee, csepel.info

Repkény ut

Foto: MR.Gabee

Korábban beszámoltunk arról, hogy javították a dilatációs hézagokat a Királyerdőben található Repkény úton és a környező útszakaszokon. A cikk megjelenését követően egy olvasói levelet kaptunk, melyből részletet közlünk:

Nagy köszönöm mindenkinek akit érint, hogy kijavították a réseket. ez nagyon fontos dolog az állagmegóvás érdekében. Legalább ilyen fontos dolognak kellene lenni, hogy a Repkény útról és a Tövis utcából az esővíz a Repkény út 11. / Tövis utca7. alatti családi ház műhelyébe folyik. Ez az épület 1979-ben lett felépítve és soha nem volt probléma beázás miatt. Amióta a Repkény út felújítása megtörtént, állandóan beázik az alsó szint. Búvárszivattyúval emeljük ki a vizet a műhelyből. Ez a ház előbb volt itt mint az aszfaltos út. Úgy gondolom, hogy az út kialakításának kell alkalmazkodnia az adott területhez, nem pedig fordítva!!! A házat nem vihetem máshova és nem emelhetem fel lábakra!!! Az út megépítésekor is jeleztem beruházó felé, hogy a Repkény útról és a Tövis utcáról befolyik a víz. Levelet is írtam. Süket fülekre találtam náluk. Hát ez van. De örülök, hogy rések be vannak tömve.

Köszönjük az olvasónk levelét, felvettük a kapcsolatot az olvasóval, illetve az illetékes hivatallal. Hamarosan beszámolunk a részletekről.

Egy hozzászólás “Dilatációs hézagok a Repkény úton – olvasói levelet kaptunk” bejegyzésre

  1. […] számoltunk be egy olvasói levélről, melyben egy Repkény úti lakos jelezte, hogy nagyobb esőzések idején […]

Itt lehet hozzászólni !