Megsüllyedt az útburkolat a Táncsics Mihály utcában

Mr.Gabee

katyu_tancsics-tanacshaz-keresztezodes-elott1

A kép illusztráció

Mr.Gabee információi szerint egy korábban megjavított útburkolat szakasz süllyedt meg a Táncsics Mihály utca és a József Attila utca kereszteződésében.

A süllyedés szabad szemmel nem vehető ki minden fényviszonyban, de aki belemegy annak futóműtörés – defektre emlékeztető hangot hall a keréknél.

16 hozzászólás “Megsüllyedt az útburkolat a Táncsics Mihály utcában” bejegyzésre

  1. Elhallgattatni szerint:

    Hatástanulmány is megelőzte az “építkezést”.

  2. helyi szerint:

    Igen, igen talán azt kellett volna felújítani, s nem a Kossuth Lajos utcát!!!Barmok!

  3. - szerint:

    Valaki magyarázza már meg kérem,hogy mi a jó francért kell a Kossuth utcát szétbarmolni,mikor kis túlzással kijelenthető,hogy nagyon jó állapotban van! (igen,sokszor járok arra,látom,hogy hogy néz ki) Annyi,de annyi olyan út van,ami ténylegesen katasztrofális állapotban van.Ez az egész csak arra jó,hogy össze-vissza tereljék a forgalmat,a nagy büdös semmiért. (Elárulom,hogy pontosan tudom,mire ez a nagy látvány-ökörködés,de a “kedves” illetékesek billentyűzetéből is szeretném hallani,bár tudom,hogy nincs gerincük ahhoz,hogy ezt le is írják.)

  4. nagyanyó szerint:

    Csepelen eddig látványmunkákat végeztek, végeznek. Amit nem lehet kellően jól hangoztatni hát az marad ugy ahogy van, max. az előző nyóóóócévre kell fogni.

    Ezt a pénzt most aztán jól el lehet számolni, jut is marad is, ki tudja ezt ellenőrizni????
    Amit kéne, ahova kell vagy kellene az anyag oda bizony nem fog jutni semmi sem.
    De teljesen kár bármit is irni, mondani, hisz ami nekik nem tetszik azt bizony a szőnyeg alá seprik és kész.

  5. nagyapó szerint:

    Tudok még néhány kátyúról Csepelen, így rengeteg a lehetőség dühös kommentekre.

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja, száját hazudik, ha kinyújtja kezét,lop.

  6. Hozzászóló szerint:

    Futóműtörés? Sokba fog kerülni egyes csepelieknek vagy Csepelen áthaladóknak az a másik, “új” út. Amíg épül az “új”, a Táncsics hadd essen teljesen szét a megnövekedett forgalomtól! Amíg nem az Csepel fő utcája esélye sincs a felújításra. Hadd törjenek a futóművek,nem? Legalább a műhelyek jól járnak.

  7. Tóth Mária szerint:

    nagyanyó: a gyurcsány érában is ezt írtad volna? Ja, hogy abból esetleg Te is kaptál? Így mindjárt más a kása!

  8. Dósa Attila szerint:

    Tényleg durván elhasznált állapotban van a Táncsics, már hosszú évek óta, szóval a Kossuth utcát tényleg felesleges volt felújítani, amíg ilyen katasztrofális állapotban van a Táncsics. Tegnap akkorát kapott a kocsi alulról, hogy tényleg féltünk, hogy mehetünk is egyből szervízbe.
    És nem kell elbagatelizálni, nem egy kátyúról van szó, hanem tényleg VESZÉLYES mértékben megsüllyedt a frissen foltozott útburkolat. Tegnap esete már be is jelentettük a rendőrségnek, akik természetesen nem tettek semmit a közlekedés biztonságát veszélyezetető helyzet elhárításáért

  9. Grün Izidor szerint:

    “Unja, hogy tele van kátyúval az út? Rajzoljon rá bránert, és akkor hamarabb megjavítják!”
    .
    De nem Csepelen!
    Itt sokkal nagyobb a vezetőink tűrőképessége attól, hogy egy “lebráner”-ozást zokon vennének! 😛 😀
    .
    http://index.hu/mindekozben/poszt/2015/04/28/unja_hogy_tele_van_katyuval_az_ut_rajzoljon_ra_branert_es_akkor_hamarabb_megjavitjak/?utm_source=facebook&utm_medium=share&utm_campaign=index

  10. kerdezo szerint:

    Kedves Dósa Attila!

    A rendőrség mindent megtesz a közlekedés biztonságossá tételéért!
    Majd kiraknak egy “Úthibák” táblát, alá egy 30-as karikát, és beállítják a szupertraffipaxot 🙂

    Mert “Csepel új utakon jár.” Javaslom a “Csepel új utakon járhatna” kifejezés használatát.

    Amúgy akinek ott baja esik, az álljon meg, fényképezze le, és hívjon rendőrt. Majd az útszakasz üzemeltetőjénél kopogtasson a számlával.

  11. yoda szerint:

    A kép alapján a csapadékvíz elvezetése az egyik probléma, nem látok a környéken víznyelőt. A másik probléma a tömörség-és teherbírásmérés hiánya az építkezés folyamán (+gyenge Ckt,kevés emulzió,nem vártak a rétegenkénti tömörítéssel, gondolom gyorsan kész kellett,hogy legyen). Az elvtársak miért nem újították fel már előbb??? Gondolom fontosabb volt a korrupció.

  12. lukacs adam szerint:

    Ezt kellett volna meg csinalni nem a Kossuth Lajos utcát az is csak penz lehúzta volt…nem volt annak semmi baja Csepelen vannak annál 100 szor rosszabb utak!!!!

  13. hol? szerint:

    Mutyi az egész Kossuth felújítás

  14. Tarjányi László szerint:

    A legegyszerűbb a süllyedésbe fehér festékkel fújni egy szvasztikát vagy dávidcsillagot, másnapra kijavítják az úthibát! 😉

  15. Orsós Rodrígó szerint:

    Hagyjátok már abba, most a Kossuth-ot, aztán meg a bírkózó csarit csinálják, nem érnek rá holmi Táncsicsra, majd egyszer talán, ha N.Sz kereke törik ki.

  16. Rázsó szerint:

    Az Ady E. utcában a Spar mögött, (Erzsébet felé )van egy hatalmas egyenetlenség az úton. Jó lenne ha azt is megcsinálnák, mert az tényleg veszélyes.

Itt lehet hozzászólni !