Cserbenhagyásos gázolás Csepelen

Mr.Gabee ORFK

Sértett jelentkezését várja a rendőrség

Kovács Ernő olvasónk kereste meg Mr. Gabee-t hogy 2015. április 21-én Csepelen elütöttek egy idős férfit, majd tovább hajtottak. Ez cserbenhagyásos gázolás: szerencsére azonban volt egy szemtanú, aki megjegyezte a gépkocsi rendszámát. A rendőrök 10 percen belül kint voltak.

Miután a balesetről nem volt hivatalos híradás, Mr.Gabee levélben kereste meg az ORFK sajtóosztályát. A Kommunikációs Szolgálat érdeklődésünkre azt válaszolta, hogy 2015. április 21-én 9 óra 15 perc körüli időben a Táncsics Mihály utca 5. szám előtti útszakaszon személyi sérüléssel járó közlekedési baleset történt. Egy személygépkocsi eddig tisztázatlan körülmények között elütött egy gyalogos személyt, akit a mentők sérüléssel szállítottak kórházba.

A személygépkocsi vezetője a balesetet követően megállás és segítségnyújtás nélkül továbbhajtott, elhagyta a helyszínt. Az adatgyűjtést, tanúkutatást követően a rendőrök a gépkocsi vezetőjét beazonosították, majd meghallgatták. Az eset körülményeit a Budapesti Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Főosztálya büntetőeljárás keretében vizsgálja.

Mr. Gabee – Csepel.info

2 hozzászólás “Cserbenhagyásos gázolás Csepelen” bejegyzésre

  1. nagyapó szerint:

    Kovács Ernő. Milyen ismerős név!

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja, száját hazudik, ha kinyújtja kezét,lop.

  2. kritikus szerint:

    …egy rég “nem látott” ismerős

Itt lehet hozzászólni !