Mitől is Csepel Csepel?

Csepeli Főépítészi Iroda

11071410_1655912157975591_9174838667875946668_n
A Csepeli Főépítészi Iroda A Királyerdei Művelődési Házban 2015. április 24-én 16 órától egy találkozót szervez, melynek célja, hogy a tervezők az elemzéseken és statisztikai adatokon túl a csepeliek véleményét is megismerjék. Mitől is Csepel Csepel? Mitől érezzük magunkat csepelinek? Milyen kép él bennük a kerületünkről, környezetünkről? Melyek a város megőrzendő értékei, és mi az, amin változtatnánk?

Az eseményen a tervező szakemberekkel való közvetlen párbeszéd lehetősége mellett számos kísérőprogram fogadja az ide látogatókat. Átadásra kerülnek a Főépítészi Iroda által meghirdetett fotó-, videó- és rajzpályázatok izgalmas díjai és kiállításra kerülnek a beérkezett pályaművek is, melyek a rendezvény egész ideje alatt megtekinthetőek lesznek. A résztvevők megismerhetik a helytörténeti gyűjteményt és az élményt személyes tárgyaik, csepeli relikviáik bemutatásával gazdagíthatják.

A rendezvényekről bővebb, folyamatosan frissülő információt találnak ide kattintva.

Ön is őriz egy csepeli relikviát? Ossza meg az élményt! Egy évszázados fénykép a Weiss Manfréd Művek munkásáról? Egy csodaszép Pannónia motorkerékpár? A csepeli sportélet sikernek emléket állító érem vagy kupa? Ha Ön is őriz ehhez hasonló kincset, kérjük, ossza meg az élményt más csepelivel is! Hozza el relikviáit az április 24-ei rendezvényre, ahol ezt a többi látogató – akár történetével együtt- is megismerheti!

Itt lehet hozzászólni !